Moderátor: Admin
Quator ar Zaraquer írta:Üdv!
Ma bejelentkezve hirtelen 65748 vagy hasonló nagyságrendû volt az érkezett privieim száma. De megnézve kiderült egy sem jött. Ez mitõl lehetett?Mivel hipp-hopp elmúlt gondolom nem valami nagy törés, de azért kíváncsi vagyok mi okozhatta.
Szép és jó, csak egy probléma van, miszerint nem vagyok grafikus és designer, hanem hálózatüzemeltetõ. Az hogy keveset ehhez is értek nem jelenti hogy pro vagyok. Ha megvannak az alapok akkor megtom csinálni, de így nem egyik napról a másikra lesz.Liliath, Alidax Úrnõje írta:Pl MAGUS-designban megcsinálni. Azaz a nagy zöld erezetével vagy mittomén.
Pirate írta:Szeretném felhívni az illetékesek figyelmét egy apróságra. Nevezetesen, hogy most voltam kénytelen másodszorra regelni, mivel (én kis naív) hiába vártam a második mail-re amit az elsõben ígértetek. Még szerencse hogy a haver aki az oldalat ajánlotta szólt hogy ne várjak tovább mert töröltek. Szóval vagy azt az elsõ levelet kellene átfogalmazni, vagy tényleg küldeni másodikat hogy mehet a móka, mert most sem kaptam (hanem úgynevezett empirikus úton voltam kénytelen érdeklõdni hogy bent vagyok-e). Csak hogy ti is tudjatok róla.
Üdv!
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó