*A megbeszélésen csendben halgatja a többieket, majd miután mindenki felszólalt, õ is közbeszól.*
-A kémeket bizzátok rám!
 *Körbe néz az arcokon és folytatja.*
 *Körbe néz az arcokon és folytatja.*
-Ne aggódjatok, nem ölöm meg õket egyenlõre, és én toroni származású vagyok. Felismerem a fajtájukat és a nyelvet is jól ismerem.Talán nekem nagyobb sikerem lesz felfednem õket.
A matrózok sértetlenségét szerintem nem lehet egy ilyen helyzetben garantálni.Amikor kezdõdik a csata, mindenkit a vízbe utasítunk és reménykedünk hogy el tudnak úszni a partig, vagy felveszi egy másik közelben járó hajó õket.
A hajón való munkákba remélhetõleg gyorsan beletanulok, mivel nem ez az elsõ mesterség amit gyorsan kell megtanulnom!

... akkor már egyszerûbb ha magam vágom el a saját torkom... idióta...
 ... akkor már egyszerûbb ha magam vágom el a saját torkom... idióta... 

Kíváncsian várom az ötleteket hogy hogyan fogja megóvni õket a "felesleges kockázattól"!
  Kíváncsian várom az ötleteket hogy hogyan fogja megóvni õket a "felesleges kockázattól"!
 Majd Helliodor beszélni kezd*
 Majd Helliodor beszélni kezd* . Mivel az ellenségnek, nemcsak szárazföldi, vizi, de még légi felderítése is van így a vízszint alól kell, majd indulnunk. Kedves Azagghar attól tartok ezt másképpen nem "úszhatjuk" meg, csak a víz alatt úszva. a parton aztán gyorsan el kell rejtõzzünk - a kavicsos, sziklás part miatt a nyomainkkal nem kell foglalkozni - és a partra sodrodó holttesteinket így nyugodtan azonosíthatják
 . Mivel az ellenségnek, nemcsak szárazföldi, vizi, de még légi felderítése is van így a vízszint alól kell, majd indulnunk. Kedves Azagghar attól tartok ezt másképpen nem "úszhatjuk" meg, csak a víz alatt úszva. a parton aztán gyorsan el kell rejtõzzünk - a kavicsos, sziklás part miatt a nyomainkkal nem kell foglalkozni - és a partra sodrodó holttesteinket így nyugodtan azonosíthatják 

Addig mi a többiek magunkra húzzuk a bálnabõr irhákat és szokjuk a hideg vizet és gyakkoroljuk a nádon keresztüli lélegzést. Ezt követõen, úgy... két óra múlva napközépkor itt találkozunk.
 Addig mi a többiek magunkra húzzuk a bálnabõr irhákat és szokjuk a hideg vizet és gyakkoroljuk a nádon keresztüli lélegzést. Ezt követõen, úgy... két óra múlva napközépkor itt találkozunk.
 Úgy látszik tévedtem... Mindenesetre a terv rendben van... Szerintem nem lessz gond megismerni a hajót, a fedezést pedig majd megoldjuk ahogy tudjuk. Remélem ezután minden rendben fog menni...
  Úgy látszik tévedtem... Mindenesetre a terv rendben van... Szerintem nem lessz gond megismerni a hajót, a fedezést pedig majd megoldjuk ahogy tudjuk. Remélem ezután minden rendben fog menni...