Halihó, sziasztok Ynev lakói! (:
Ayana `ráhatásának` köszönhetem, hogy én is itt teszem tiszteletemet legelébb - leszámítva azt az aprócska hozzászólásomat a M.A.G.U.S. könyvek topikban.
A szerepjátékosi életpályám valamelyest hasonlít Ayanáéhoz, annyi különbséggel, hogy én mind live, mind online csak egyetlen fajtát próbáltam ki. Elõbbi természetesen a M.A.G.U.S. volt, míg utóbbi a Thrillion Kincsei. A figyelmemet is egy ex-TK-s hölgy hívta fel erre a fórumra, és mivel ez a szerepjáték azóta nagyon közel áll hozzám, hogy elõször vettem részt egy, az Ynev világában játszódó kalandban, gondoltam én magam is regisztrálok az oldalra. Akadnak még homályos részek, de azt hiszem kellõ mennyiségû adat és információ áll rendelkezésemre, hogy eltûnjenek azok a vakfoltok is. Csak gyõzzem szusszal az olvasást. ^^
Egy dolog viszont lenne itt, amit mindenképp meg szeretnék kérdezni, mégpedig a következõ; a regisztrációm ugyebár nem jelent egyet azzal, hogy részt is vehetek a játékban, ahhoz admini jóváhagyás kell - így tájékoztattak legalábbis. Az elõtörténetemet pedig utána kellene közzétennem, a kidolgozott karakterlappal egyetemben. Kérdésem, hogy segédanyagot hol találok (itt szabálykönyvekre gondolok), merthogy én a régi rendszert ismertem meg anno, és a mai napig abban játszunk, így nekem az Új Törvénykönyv kimaradt az `életembõl`. (:
Oh igen, és lenne itt még valami, a kiválaszható karakterképekkel kapcsolatban. Rájöttem már (a brillírozott elme csodája ^^), hogy van lehetõség képek feltöltésére is, viszont azt a képet, amit én kiválasztottam magamnak, és aminek a címét én belinkeltem, valamiért nem hajlandó elfogadni az oldal. Ha tudnátok ebben segíteni, nagyon hálás lennék, sõt, már akkor az leszek, ha végigrágjátok magatokat ennyi felesleges soron. (:
Köszöntem a lehetõséget, maradok továbbra is tisztelettel
Quer usere
U.i.: Az a bátor próbálkozó, aki venné a fáradtságot, hogy kisegítsen, az msn címemet megtalálja a profilomban. ^^