"Én, Castor, megkövetem magam, s nem lógatom az orrom, mert nincs mi miatt szégyenkeznem, sõt! S ezennel fogadom, nem értem félre Navartnát, mert akkor jön a váramhoz és hadat üzen nekem!!!"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.20. 20:01-kor.
Héhéhé! Mielõtt megint magadra borítanád a hamust, Castor! Nem baj, ha tudod hozni a napi több reagod, ha van hozzá kedved, sõt a válaszok nem is sikerülnek összecsapottra s ehhez még az is jön, hogy minden JK írt választ ahhoz, hogy írni tudj! Nem kell mindegyik reagnak fejezetnyi hosszúságra nyúlnia, nehogy kényszernek érezd! Ezt a mea culpát gyorsan töröld! Csak beáll majd, kinek mi a sietés! Most Quator sérelmezte a sietést, mert talán írni akart valamit, de akkor haladt tovább az esemény. Azt hiszem õ van összemesélve valakivel már, nem?
Olyan sítlusban írsz néha, hogy én ha itt verem magam a géphez az OM-n egy évig se fogok tudni olyanokat írni, úgyhogy na! Ha adod itt a kishitût, jobban felrúglak azért, minthogy irulszpirulsz mert esküt szegtél, hogy napi egynél többet mertél írni! (tudtommal a minimumot kötötted ki ezzel, nem a maxot...)
Nekem nagyon bejön Castor kalandja. Beleolvastam és gyönyörködtem. Fáj a szívem, mert pont most csináltam egy odavaló koncepciót, de ilyen az élet. Majd kiélem magam az olvasásban.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
hehe...most láttam Alysha avatarját,és milyen emlékeket idézett fel bennem...
Emlékszem,akkor regeltem OMen,mikor még ez volt az avatarja Limenelnek...nem most volt az már...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
CASTOR!!!Tte most szó szerint vetted a beírásom?! Jaj, nehogy már!...Ha most ebbõl harag lesz, vagy valami nagy félreértés, fogom, odamegyek a váradhoz és hadat üzenek!
Halom smileyt kell ahhoz beírnom, hogy értsél?
Megszerkesztettem a korábbi hozzászólásod, amit két ilyennel: -- hagytál ott!
Dehogy haragszom! Csak azt hittem komolyan beszéltél, lévén, hogy mintha egyszer olvastam volna valahol Con hozzászólását, amiben arról panaszkodik, hogy a moderátorokat tessék komolyan venni, nem szórakozásból adogat ilyen jogosultságokat. Azt hittem komoly a kérés, ezért töröltem a hozzászólást.