El ne ásd magad Navar, mert nem fogom helyetted vinni az SR-t (asszem nagy grupi-orgiába fulladna, ahol Tiát és Trixit is bedobjuk a közösbe, de Messala természetesen csak az enyém Love, peace, and harmony.)
Itt tájékoztatom az RT.-seket, hogy reagolni ma este olyan 20.-22. között tudok.
Feltehetném a kérdést,hogy
"Navar akrasz róla beszélni?"
De asszem ezzel már elkéstem Úgy hogy ne is piszkáljuk tovább szegény alárcos modinkat Inkább legeyn vki más Akkor legyen egy bátor ember,aki magára vállalja ezt a mártir feladatot és önként kiáll némi bemutatkozó infoval
Na jó mostmár szálljunk le Naváról, és nézzünk szét az egyéb avatarok között!
Ami azt illeti kedves Shinter mi van a te avataroddal?
Hmmm, hmmm,....(Freud professzor felteszi a szemcsijét...)
Egy köpenyes, kéjvágytól égõ szemû szatír kétmarokra fog egy nagy fallikus szimbólumot. Más se látszik beéõle, csak ez.
Az a mutogatós fajta vagy Schinter ugye? Sokat besült és most itt kompnezálod magad, hogy neked mekkora?
Hát Castor, nem irigyellek a volt munkáddal kapcsolatban. Fõleg azért mert szerintem ezt a "lila" népet volt orosz laktanyákba kéne zárni, fegyveres õrökkel, és csak megfelelõ kritériumok teljesítése esetén kiengedni õket. Bár akad köztük normális is, de ezek azért tényleg durva történetek.
Oké, oké gyerekek kösz az együttérzést meg minden, de ne lovagoljunk tovább ezen a témán, jó hogy ezzel az erõvel gnollokat, vagy goblinokat, vagy dzsadokat is írhattam volna, csak nem akarom, hogy valami eszement barom azért pereljen, mert õ felvállalja az említett fiktív népek érdekvédelmét....
Igaz, igaz, lila népek felejtve, fõleg hogy rasszista megjegyzések is tilosak...(bakker, de szabálymagoló lettem!...)
Kicsiny álarcos valóm hátrébb lép és átadja helyét Schinternek, aki nem csak az arcát rejti el...! (kuckuc) Castor, nem akarsz dokitopicot nyitni? Lelkidokisat Bárki befeküdhet oda, aki szeretné megtudni, mit is rejt valójában a látszata, vagy ha jó szóra, esetleg csernusos seggberúgásra vágyik...
Én feláldozom magam az OM-ért, lehet PM-ben, vagy üzenetet is hagyhatsz, és még vizitdíjat se számítok fel...
Feleveszem az "OM-lelki szemetesládája"-feliratú pólom és ájatatos szemforgatással szolgálom az emberiség és kis közösségünk boldogulását...
Engem nyugodtan elemezhettek (azt elõre elárulom, hogy esetleg aki nem látta még ezt a remek Jose del Nido képet teljes nagyságban: a nõ majdhogynem meztelen:D)! xD Megsértõdni csak rossz hangulatomban szoktam (akkor mindegy is, mit mondasz, elég, ha rám nézel:D). Amúgy max. harapni szoktam. `,..,´
Pont a hölgyemény meztelensége miatt vágtam le így a képet, gondoltam hátha kiskorúak is vannak a felhasználók között. Meg a leendõ karakteren leginkább lesz ruha:)
Amúgy a kép a http://www.artfan.net -en megtalálható a fantasy képek galériában Jose del Nido neve alatt, de azt nem tudom, hányadik oldalon.