Inkább a karakteralkotásra gondoltam:) Annak a szabályait meg nem nagyon lehet megkerülni:) Így viszont jobban fogom becsülni a karaktert - amúgy is ki szoktam tartani egy mellett.
Gyerekek ez a panaszláda másra se jó, csak hogy legyen egy topic, ahová lehet járni a s**t gyûjtögetni és szétkenni, meg a másikat a sárba nyomni vélt vagy valós sérelmekért.
Akinek gondja, nyûge, sérelme van a másikkal azt meg lehet keresni PM-ben, és ott megbeszélhetik az ügyet! Ez miért nem járható út?
De hálistennek mostmár van rá egy fórum ahol suttyomban lehet járni és egyenesen az adminoknak mószerolni a szerencsétlent, mint valami feljelentõ hivatalba, ahol van panaszos, meg panasz, meg emberek rá, akik ebben ítélkeznek. Jó szórakozást! Hát ha neketek ez kell, meg van hozzá gyomrotok...
Aztán a szerencsétlen meg majd néz mint Alíz Csodaországban, hogy hová került, mikor ráhúzzák a vizeslepedõt, mert X vagy Z nem az orcájába borítja PM-ben nyíltan és egyenesen, hanem a hátára keni a ganét; hogy "nézzétek, itt a büdös görény, nekem már két napja nem írt!"
Jó lehet az a KM-JK viszony ahol ezt nem egymás között rendezik, hanem jönnek a panaszládába hányni, csakmár hogy legyen valami funkciója.
Elvileg azért lett az a topic létrehozva, hogyha a privát üzenetnek és kérésnek nincs foganatja, utána legyen az a következõ lépés, hogy oda írjon valaki, ne elsõre. Magam is a privát üzenet híve vagyok, aztán ha ott semmi sem lesz, boruljon a bili másutt, ahol az admin segítsége kéne már. De mért lepõsz meg ezen? Nyilvánosan rágalmazni bátrabban mer bárki, mint négyszemközt, egyedül tálalgatni! Ne hergeld magad. Nem éri meg, nincs értelme. S nevesítsd bátran, hogy a legutóbbi beírás nyomta fel az agyad.
Privát üzenetet kaptam is, de reagoltam is még aznap. Másrészt meg három nap volt kiírva, nem? Mindegy, elrendeztük a dolgot, nagyon nem érdemes felhúzni magatokat ezen.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott. - Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked? A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.
kedves Castor,ha már a "hátára keni a ganét"-nál tartunk,akkor ez mivel jobb,amit te csinálsz?azzal,hogy nem a panaszládába írod,hanem a Tavernába?
történetesen küldtem pm-et,és a Panaszládába akkor írtam,mikor megelégeltem,az ott említett helyzetet.de azóta mint ahogy olvashatod,megbeszéltük a dolgot,és bocsánatot is kértem.
de ha valami nem tetszik,nyugodtan,menyj és kend a ganét a hátamra a panaszládába!!!jó hátszelet...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Kedves Saggaras!
Tán a görcs bántja kezed, hogy nélkülöznöm kell Kyel morózus, szájában mindig fogpiszkálót rágcsáló papját?
Nem tudom hogy a saját kalandod elõkészületei, vagy a másik három kalandban való részvételed akadályoz-e abban, hogy az RT-ben is megtisztelj minket a soraiddal, de éppen most ülök neki megírni a reagjaimat az RT.be; úgyhogy ha van olyan terved, hogy zaklatni akarsz az írásoddal még a mai este folyamán, kérlek ne fogd vissza magad! Itt vagyok teljes mellszélességgel és várom az ostromod!
Szeretném megkérni az érintetteket, hogy ne indulatoskodjanak és ne piszkálják egymást! Célozgatásnak nincs helye, ha tényleg van valakinek valamivel, valakivel, eljárással, móddal, szokással baja, priviben folytassa! Megköszönöm!
Meg bizony...Már alakul a kislány...
Amúgy front van? Én tavaszt tudok, de végül is...tesztoszteron...mrr...ívás, egyebek...
Castor nehogy a panaszládába menj! Mert ez nem játékkal kapcsolatos JK-KM panasz, hanem csupán egyénileg rendezendõ, amibe remélhetõleg nem kell moderálás majd.
Egyébként Castor-doki mikoris rendel az analízis végett. (No nem a számomra oly kedves függvényanalízis. )
Idõ közben ismét lassan pötyögtem.
Ha szabad érdeklõdni a kislányka, milyen hivatásban képzi magát? BM-PAP?
Mert én (mostmár) nem akadok ki olyan f*****ságokon hogy miért nem írt a KM már mittudomén hány napja. És a panaszláda az Alidaxi esetet leszámítva eddig errõl szólt.
Az állítólagos hátszelemre célozgatva gondolom arra gondolsz, hogy mivel modinak mesélek, akinek olyan mélyen bent lehetek a seggében, hogy már szimbiózisban regelünk...
Nos éppen azért mivel én a konfliktusaimat a (mostanit leszámítva) PM-ben intézem, nem láthatod hogy mi hogy gyilkoljuk egymást Navaratnával, néha igen kiélezett hangnemben.
Kérdezd meg nyugodtan õt is, volt már olyan hogy én kértem, hogy meséljen ki a Sub Rosából, anniyra összeakaptunk.
És én, se õ nem rohantunk a panaszládába vergõdni.
Egyébiránt nem tudom mibõl vontad le azt a következtetést, hogy hátszelem van.
Csak ha már borítod a bilit, akkor konkrétumot is mondjál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.23. 22:33-kor.