• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shirin Horha (Rahim il-Kharbe)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
3 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Shirin Horha (Rahim il-Kharbe)

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.13. 14:54

A varázsló vörös vastag borítóval elátott 100 oldalas durva lapokat tartalmazó füzete, melybe otthonról veló elköltözése óta leírja a fontosabb vele történt eseményeket. A könyv borítójának közepén az il-Kharbe család címere látható,a borító alján pedig a tulajdonos neve, azaz a Rahim il-Kharbe szerepel. A legelsõ lap tetején ez áll, nagy, dõlt betûkkel:"Naplóm". Az oldal közepére Rahim a következõket írta:
"Ajánlom családomnak, drága jó anyámnak, Nasirnak, a legjobb öccsnek, és húgomnak, a gyönyörû Zaidanak. Remélem egykor büszkén lapozgatják majd..."
Az oldal alján pedig egy dátum áll:
"Kelt: A Pyarr idõszámítás szerint az Égi fény 3701. esztendejében, a napos évszakban."
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 10:04

1. bejegyzés:

Megérkeztem Erionba.Hosszú keresgélés után találtam egy fogadót.Kellemes a kiszolgálás,finom az étel.Azt hiszem ideiglenesen letelepedek.Egyetlen szépséghibája talán,hogy kicsit sok a csetepaté...De ki lehet bírni...

2.bejegyzés:

Az egyik ilyen csete-paté alakalmával megismerkedtem egy hatalmas tudású lánnyal.A vele való beszélgetás közben egy helyes lányt,és asztaltársát három-mint késõbb kiderült orwellánus-vértes kezdte molesztálni.A védelmükre keltem,az egyiknek a nyakát törtem,a másikat pedig harcképtelenné tettem.Bár raméltem,hogy soha nem kell elvennem egy ember életét,most mégis megtörtént,de a várakozásokhoz képest nem bánt annyira a lelkiismeretem,ezt valószínûleg annak köszönhetem,hogy egy másik életet mentettem meg azzal,hogy egy olyanát elvettem,akinek a gyilkolás a mindennapjai része.

Másik érdekes esemény,hogy alkalmaztam egy olyan pszí-módszert,ami az általános varázslói etikett szerint feketemágiának minõsül.Szerintem viszont ezalkalommal nem teljesen igaz,mival gyakorlatilag csak magamat mentettem,és semmi rossz szándék nem volt a Kisajtolás mögött.
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.04.29. 17:47

Szintet léptél, ha eddig nem írtad volna át az értékeid, képzettségeid, akkor most megteheted!
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
3 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: Temetõ