A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott. - Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked? A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.
Az Újoncoknak topichoz hozzáfûzve:
Én személy szerint sok olyan embert ismerek, akinek azért lett elege a TK-ból, mert túl sok kezd lenni a szabályozásokból (pl. mágia, a vámpírok "eltörlése" - hopsz, egyszercsak volt egy Ravenswood ház, aztán a következõ pillanatban választhatnak, hogy vámpírból átvedlenek vagy sznob vérivó nemesekké, vagy megszûnnek létezni --- ez utóbbit választották, ha jól tudom). Ezenkívül szerintem is kicsit unalmas néha, mert mesélõ csak a legritkább esetben van, így meg többet érek, ha inkább könyvet írok, ugyanis így pl. elég nehéz eldönteni, hogy egy csatában ki fog nyerni (általában a makacsabb játékos, mert reálisan senki nem akar gondolkodni, a legtöbben tökéletes harcost akarnak alapítani. Mellesleg van, aki elvárja, hogy én 4-5 sornál többet írjak, pedig sokszor marhára nincs hozzá kedvem, pláne hogyha 5 emberrel játszok egyszerre, akik ugyanolyan hosszan írnak. Így egy 5 perces beszélgetés kb. 5 órán keresztül tart IRL idõben. (Ettõl függetlenül maradt 1-2 karakterem ott, akikkel alkalomadtán játszani fogok még egy darabig).
Most perpill ennyi jut eszembe. A M.A.G.U.S.-t sokkal jobban szeretem, de eddig nem volt lehetõségem játszani, mert nem nagyon érek rá hetente leülni egy délutánt, viszont naponta van annyi idõm, hogy egy kicsit a gép elé csüccsenjek. Meg mint említettem, a régi KM-emmel nem voltam jóban, de nyáron lehet visszamegyek hozzájuk 1-2 kalandalkalomra (már mondták, hogy engem mindig szívesen látnak, de remélem nem azért, mert arra számítanak, hogy majd én fogok nekik mesélni, mert akkor csalódniuk kell ).
Hú, eddig fogalmam sem volt a TK-ról, de ha ilyen magánakmesélõs, akkor az kicsit gyérnek tûnik, és ha csak akkor lehet játszani, ha egy napra összeül a banda és akkor élõben...
Ne légy ma ez, holnap emez, s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy, mely mindig egy marad, ne törmelék - dirib-darab.
hát többek közt anno én is azért kerestem fel az online gamet,mert haverokkal nehéz volt egyeztetni,de ez mondjuk most is igaz Idõm olykor akadna heti 1 napra csak ennyi embert nehéz összehozni na mind1 helyette itt van a net Modern világ csodái
Egy fura idegen sétál be az utcáról. Teljesen fekete az öltözete, nyakában Darton szent szimbóluma lóg, ahogy a csukjája lecsúszik az arcáról sebhelyes de mindazon álltal sokat látott ábrázatára néhányan rá ismernek!/visszatért Desmond remélem még nem felejtett el mindenki:/ /