sajna én az utolsó film amit látta a szellemlovas volt de már akkor kinéztem maganak a 300at... hát mondjuk pénz is kéne hogy megnézzem na akkor most én is kérek az adminoktól pénzt:P lakhely mejd priviben...
Ui: Ha csak azért ír valaki hogy jól kiröhögjön akkor ranagol adja össze egy homoki elfel:)
Bocs nem szeretem ha valakinek hátssó szándékai vannak velem szemben ... Amúgy kösz az ajánlatot! Egyébként 8 óra tájt sose írnak ide azért nem szoktam megnézni h van e új hozzászólás... Legfeljebb persze ha megint rekordkisérlet van
A 300. c. filmre visszatérve: valóban meg szerettem volna nézni az emlegetett alkotást; de mostanában nemigen van idõm eljutni moziba, egyéb teendõim mellett. Legutoljára a Szellemlovast láttam, ami annyira elképesztõen és rémítõen sz*** volt, hogy még mindig nem sikerült néhány idegpályámat összefoltozzam.
Szóval a 300.
Bár személy szerint zavar, hogy minden nép mítoszait a saját szájuk ízük szerint barmolják össze, de hát mit tegyenek, ha egy kétszáz éves város az nekik "õsi".
Az intróját láttam, ott feltûnt néhány számomra fél-ogárnak tûnõ teremtmény, amit nem tudtam mire vélni; az alpján úgy tûniik, hogy az átlag amcsi gyerek agyában az fog megmaradni, hogy Thermopülénél is jöttek az orkok....Jaj...anyám borogass. Nagyon remélem hogy NEM szottyan kedvük a magyarok vereckei bevonulásának megfilmesítéséhez.
Egyébként meg olvastam olyan sajtóviszhangot, hogy az irániak felhördültek a film miatt, hogy már megint a muszlimokat cseszegtetik...
De most hogy így pedzegettétek, mostmár elmegyek és én is megnézem, hátha felhasználhatok néhány elemet a mesémben...
Én láttam a háromszázat. És igen a történelem hez az alapszitun kívül nem sok köze van. És feltûnik benne néhány igen érdekes lény "ember" . Viszont azt bátran kijelenthetyük hogy igen látványos és kellõen véres. Bár nem korszak alkotó még ebben sem. A rengeteg digitális technika dacára. A végén az idézet pontatlan? Vagy csak én hallotam félre? Asszem egyszer meglehet nézni. Talán...
Ettõl tartottam. Castor megy és elemeket használ fel.
Az iráni kirohanást hallottam, ahogy a kritikát is írásban (de amúgy egy okos töritanár simán übereli a kritikát), hogy senki ne teljen el a nagy híró érzéssel, mert pár évtizedre rá a perzsa birodalom elit serege a spártai...Szóval csak behódolnak majd.