"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Szerintem ha megfilmesítenék akkor a vereckei hágón laposfarkú bozótpatkánnyal jönnénk át és egy háromágú filctolloal szúrnának mindenkit szíven a Magyarok... Csak az élethû megjelenítés kedvéért
HM topicban a szintlépés mikéntjérõl szaporodnak a hozzászólások, szem elõtt tartva a nyílt rendszerben játszók érdekeit kisebb-nagyobb indulathullámok csaptak végig egynémely topicon, de átvészeltük! Shadon földjére elkezdõdött a lassú beszivárgás, vége a láblógatásomnak... regényes elõtörténetek árasztották el az oldalt, izzadnak a HM-ek! Saggaras Zenir meghirdette kalandját, be is telt a létszám s a megbeszélési fázisban tartanak nemsokára kezdõdik a húsvéti játék, a topic már kész hozzá, minden marhulni vágyót várunk majd oda! megalakult Pyarron, Selmo HM közremûködésével! Toron helyettes HM keze alatt fut jelenleg, az eredeti Hm elfoglaltsága miatt
Üdvözlök mindenkit, szép napot és jó kedvet mindenkinek!
Kár hogy nincs "Kaland alatti egyeztetések" topic, mert oda írnám, mivel minden játékost érint és lusta vagyok mindenkine PM-ezgetni, hát ide írom:
-A kalandom epizódokra van osztva. Mivel hamarosan vége az elsõ epizódnak, szintet fogtok lépni. Ez minden epizód végén meg fog történni. Jó lenne tudnom hogy a képzettségpontokat ki mire szeretné fordítani, bár most éppen annyira pörögnek az események hogy nemigen van idõtök tanulgatni, de éppen ezen szeretnék változtatni, mert akkor úgy írom meg a hozzászólásaim, hogy pl: "a nap végén, mikor a többiek nyugovóra térnek gyakorlod a tõrdobálást egy vastag törzsû fán." vagy "elõveszed a legendáriumot és olvasgatsz egy kicsit" vagy "vívóleckéket veszel X-tõl" azaz magát a tanulási folyamatot bele szeretném vinni a mesébe, már amennyire ez lehetséges és életszerû. Tehát nagyon kérek minden JK-t a demonológia, vagy az asztrológia alapjait ne a 13. Zászlóháború statikus állópontjain, két csatatér között szeressék megtanulni... De ha van olyan fegyver amiben Af-on voltál jártas és javítani szeretnél a képzettség fokán az például belefér. Nem biztos hogy zökkenõmentes lesz de valamiképpen a karakterfejlõdést is be szeretném mesélni...még én sem tudom hogy fog összejönni, de majd meglátjuk. A HM, Fp fejlõdés nem ilyen macerás, de a képzettségek megszerzése igen. De ha a karakterednek szíve minden vágya építészetet tanulni, (:roll:) akkor tudjak róla, mert megpróbálok rá alkalmat teremteni, ha az események engedik, valahol teret fog kapni ez a törekvése. A tanulmányi elképzeléseket PM-ben kérem.
Egyébként húsz napja indultunk és a huszadik oldalt tapossuk!!!
Gyerekek jók vagytok a szeren!!!
Látod Saggaras, ha a Kyel-papod a temetési szertartásnál nem annyival szúrja ki a szemem hogy: "lecelbrálom a szertartást", hanem benyomsz egy "látjátok feleim szümütükkel, mik vogymuk"-típusú litániát, már sokkal jobb lenne a statisztikánk! Napi egy weboldal átlagban!
Vagy csak én vagyok grafomán? Nem dehogy!
Dolgoztatom a JK-kat! (Hová is tettem a fekete bõrgatyám, és a korbácsom?)
Aki most komolyan vesz azt tényleg lenyomom a víz alá.
Várj Yvett ezt most rajzold le, mert a legutolsó mondatodban hirtelen nem értettem a logikát a szekciókról... Tudod úgy magyarázd, mintha marinéninek mondanád tanyára aki kilencen és a halál közt, és rossz a hallókészüléke, és szenilis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.31. 12:50-kor.
Nyugi saggaras, tõlem annyit írsz amennyit akarsz, olyan szituációra, amilyenre akarod, csak vicceltem, mellre ne szívd már. Csak most mocskosul fel vagyok dobódva, mert pénz jött a házhoz...és gondoltam ficergek már itt egy kicsit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.31. 12:53-kor.
Rajzolni?... Hát ha még nem röhögted halálra magad rajzolhatok
Nos: szekció = epizód
Így érted?....
Castor de Vinter írta:Tudod úgy magyarázd, mintha marinéninek mondanád tanyára aki kilencen és a halál közt, és rossz a hallókészüléke, és szenilis.
Ezt elszoktam intézni egy legyintéssel: úgyis mindegy már
Egyébként: az egyeztetés nem tartozik ide, a többi belefér És iszonyú jól nyomjátok, csak gratulálni tudok nektek (no meg kicsit falba verni a fejem, hogy lassú vok )
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Heeee? Hangosabban írjon kedveském, mióta grántnyomást kaptam, és Isonzónál fenékbe lõttek sörtétes puskával, azóta, gondjaim vannak a szövegértéssel..... *Castor réztölcsért tesz a füléhez.*
(Egyátlalán mi az az epizód????? Remélem az inkontinencia új ellenszere...)