Fordítási hiba miatt MINDEN laikus így ismeri és használja, tévesen. Nem baj, én már nem halok meg hülyén, de ha belegondoltok, az egész mondás hülyeség...mert a kivétel NEM erõsít soha semmit, hanem megcáfol...
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Jól, van már jól van, írtam egy PM-et Yvettnek, szeressük egymást gyerekek.
Béke, van nyugi, szeretjük a modikat. ...hergelni... Miért nem írod meg inkább Schinter: Imádom ha dühös vagy édes.... Aztán míg lejár a ban, elemgyünk inni egyet...
Jut is eszembe Castor...ha ennyire pörögsz,akko irjál néhány reagot azzal könnyebben is levezetheted és nem is hergeled az "embereket" Amugy a modik hergelése olykor tényleg jó szorakozásnak tünnik
CSAKHOGY ÉN MÉG ITT VAGYOK!!!! - Castor microba kidugja fejét Navar lábujjai közül, ott, ahol nem érte Domestos Majd öklét rázva visszavonul a lefolyóba és tovább szövögeti terveit.
<Fel kell vegyem a kapcsolatot Planktonnal!>
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.31. 17:14-kor.
Schinter ezt kérlek majd zártban és nekem, de igyekezz, mert nemsoká Seba alá keze kerülsz, és a szexuális életed nem lesz rendbetéve a háború végéig, hacsak nem izgulsz a hegyi zergékre!!!
Haeka!
Gyere át ide, itt már lehet dumcsizni.
Figyu, ha te azt pályázatra írtad, nem lesz belõle gondod, hogy szétküldöd ezer fele? Úgy értem, adja az isten hogy nyerjél, és megjelentessék, csak nem lesz belõle problémád, ha benyögöd a kiadónak, hogy kérem én a kéziratot mér szétküldtem mindenkinek aki kíváncsi volt rá és kérte?
Ezt annyira ne reklámozd, ha oda kerül az ügy.
Ja áh értem amit mondsz. Nem, nem reklámozom agyon a dolgot de jó lenne pár véleményt hallani Amúgy meg nem jelentetik meg csak regényírási lehetõséget kapok esetleg.
Igaza van Castornak!.... Addig amíg nem tudsz biztosat nem kellene szétkürtölni - ha visszajut hozzájuk lehet baj lesz Bár errõl biztosan van valami írás a pályázati szabályzatban, hogy mit mennyit hogyan...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.