Hú gyerekek, pedig nagyon beindultam!
Attak és Armageddon teljes arcvonalon!
Most itt tényleg nagy harc lesz!
Tán az óidõk hordái marták egymást íly elkeseredetten, mikor a világ még fiatal volt...
Szinte hallom a parancsnokok szavát...
De hát ezt ti még nem látjátok....
Nava ezzel arra célzott,hogy tessék õt is meglocsolni
Tényleg tom,hogy még nincs hétfõ,de legalább én leszek az elsõ az oldalom
!!!!!!!!!!SZODÁS SZIFONT a 2 X kroszomákkal rendelkezõknek!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán meg rendezünk egy ki tud gyorsabban futni versenyt
Na de adminok nem irunk ki egy szavazást?Lehetne a témája az,hogy:
"rendezzünk közös verész Quatornak és Saggarasnak amiért nincsenek fenn és nem irnak"
* benne vagyok és nagyon megverném öket amiért nem irnak Rtben
*nem vagyok benne és ezzel vállalom amiétr kiváltom a többi forumozok haragját és vállalom az ip bant
*még nem ismerem öket,de azé nagyon megverném öket,mert miért ne?
Igazad van,de azért õk jóval kevesebben vannak...Mondjuk ne mtudhatom,hogy om-n vki abba a táborba tartozik-e vagy sem,de hogy õket se hagyjuk ki nekik is szodás szifont
Castor ugye vetted a lapot?Vezesd be Ynevre is mint vmi dwoon ünnep,amirõl B. eddig nem tudott és mehet is a sok vödörnyi hideg zuhi
csaj hapsikat?Hogy érted?Ha a betegségre gondol és nõnek gondolja magát lehet róla szó,bár amennyit én locsolni szoktam Amugy meg a meleg és X-Y-ja van,akko kövezzetek meg-de csak virtuálisan- nem locsolom meg,de lehet hogy öket hapsis csajok?
Háát láttod Nava sztem még ma vér fog folyni fõleg,hogy most má leléptél De lehet,hogy Castor még közbe szól és csak holnap illeszti be csak a te kedvedért
Csupán játékból elkezdtem Navát meg Schinter felcsigázni, õk meg vették a lapot és belementek a játékba. Játszottunk egy kicsit, ennyi. Nem hinném, hogy közülük bárki komoly szemrehányást akart volna tenni neked, pusztán egymást szórakoztattuk a hsz-einkkel.
Nem kéne ebbe a dologba többet belemagyarázni, mint ami valójában volt.
Ne légy már ilyen érzékeny, úgy teszel, mintha a személyedben megtámadtunk volna, persze hogy tisztában vannak vele, hogy X-nek, Z-nek bizonyára egyéb elfoglaltságai vannak, és nem akar feszt a gép elõtt ûlni. Ez a dolog pusztán hármónk közt játszódott, mókából.
Ha ezen te most ezen be akarsz durcizini, tedd; de egy olyan "párnacsatátból" -mert ez nem volt több- akarsz komoly ügyet csinálni, ami már véget ért.