Boldog Nyulat mindenkinek, fessetek sok tojást, meg egyetek rengeteg sonkát és csokit!
És: ha engem valaki hétfõn akár virtuálisan, akár személyesen meg akar locsolni, annak elõször is át kell magát vágnia a titánium-abbitacél-lunír-mithrill páncélszekrényen, amibe bezártam magam. Leginkább mágikus fegyverrel sikerülhetne, hogy ne sérüljek meg én is, esetleg ne robbanjak cafatokra, viszont mágikus fegyver meg nem létezik, mert az összes istens is bezártam a trezorba, és egy darab kriptonittal tartom sakkban õket, úgyhogy még védõmágiám is van, mert szép lassan mindegyik erejét elszívom. Így ha valaki véletlenül megfejti a 35 jegybõl álló számkódot délig, azt lefejeli Ranagol Kosfeje, és aztán Sogron tüze emészti fel ájult testét. Úgyhogy sok sikert:)
Najó, igazából csak délig fogok aludni, és ha valaki véletlenül jön, annak nem nyitom ki az ajtót - de ilyen veszély úgyse áll fenn, mert csak apám és keresztapám szokott büdös kölnivel meglocsolni, pont hajmosás után. Ergo levolnva a sok éves átlagot, leginkább egy kaktuszra hasonlítok, de jól érzem magam így, legalább szúrhatok.
ejyne benye miért nem veszel példát az egyik csoptársamról? Néptáncol és csoportos locsolás lesz vödörrel vhol Remélem majd a Széchényi téren és pont akko mikor arra járok
Áááá, Quator, most írhatok új kódot holnap reggelig;)
Schinter, még jó, hogy a Széchenyi tér közelébe se megyek holnap. Maradok kertvárosi kis zúgom biztonságos rejtekében, ahol senki se találhat rám... ...Csak aki tudja, hol lakom...
Srácok, oké köszi hogy elküldtétek a cselekvési tervet PM-ben, de a hsz-emre azért reagoljatok. Írjátok le mit tervez, mit akar tenni a kari az elõ órában, Navához és Quatorhoz hasonlóan!
hát Castor karim azt tenné,amit leirtam pmben...utólag kiderült,hogy lehet,hogy meg kellet volna irnom egyrészét reagban csak kissé összemosodott a dolog,de ha már nálad van nézd meg menynire realis és akko megirom én ha úgy gondolod
Mehet, ha ezt mind az elsõ órában tervezed. De egy ekkora fényjáték kimeríti minden erõdet, ha ezt megcsinálod akkor kifujtál mára és még korántincs vége a csatának. Úgy értem a manád fújt ki. Ültesd át irodalmibb nyelvre a tervezetet és valamit raegolj be a kalandba.