Jól van na asszitem palira lehet venni pár embert Nincs Ranilnak megjelnõ formája?hm..nem tudtam na mind1 de ha nincs akkor az illuzió helyén egy napocska lesz
Oké Schinter, nyomjad, de én nem vállalok felelõsséget Quator tetteiért, sem a még Kapuvárban lévõ néhány Ranil-lovag cselekedeteiért...
...
Szerintetek ÉP-t sebez vaskesztyû ha Schinter tökeit szorongatják?
:D Szerintem kiherélni és körülmetélni és egy hónapon át nem tud nõhöz se nyúlni mert felüvölt as fájdalomtól...vagy...Deportáljuk vissza az emirhez!!!!!!!!!! Amúgy Hatarasimára rá van írva, hogy követ vagyok, hogy úgy sugalltad az én karimnak is, Castor?
Yvett kérdezte, hogy akarok-e játszani a húsvétiben a 4. szintû sonkás szendvicsemmel. Nos szivesen benne lettem volna egy kis marhulásban, de most annyira leköt a saját kalandom, hogy egyrészt én is a körmöm rágom hogy a JK-k mit fognak csinálni, másrészt a stílusváltás se megy nekem olyan pillanatok alatt drámaiból humorosba, úgyhogy a húsvétit most inkább passzolnám, bocs. Vigyétek és egyétek NJK-ként.
Te izgulsz? Hát még én. Gondolatban barátkozom a bukással, de nem Seba. Õ nem Hír nem hallik arról, Krisztin merre van...Mi van ha már nem is él?! Na, na? Mert ki mondta, hogy a barátosné feltétlen túlél mindent??
Korántsem én fogok dönteni.
Kapuvár sorsa a ti döntésetektõl függ majd. Lesz majd egy döntési helyzet a csapat számára, mikor választani kell két lehetõség közûl. Az egyik biztos bukás, a másik....ki tudja?
Ott majd lehet gyors kupaktanácsot tartani, de okosan gondoljátok át mit léptek, mert egyik lehetõség sem lesz olyan nagyon kecsegtetõ, de az egyik tuti bukás. Ha rosszat választotok,...Kapuvárnak annyi. És jó esély van rá, hogy neketek is.
De ezt majd a kalandban úgyis meglátjátok...