Én is sajnálom Castor. Ha a kezdeti levelezésre gondolsz, akkor én már ott megírtam, hogy mikre nem képes a paplovag. Tehát az elõnyök ellen is ágáltam ugyan úgy, mint a hátrányok ellen. A szabályok pont azért jók, mert megvédik mindkét felet (km-et és jk-t egyaránt). Pont ez adja azt a jóérzést az embernek (lehet, hogy ezzel csak én vagyok így ), hogy tud elõre tervezni, mert tudja mérni magának, hogy mire képes és mire nem. Szerinted én azért kérdeztem annyit az elején és a csata elõkészületeinél egyaránt, mert szerettem volna minél több elõnyt összeharácsolni? Ha így gondolod, akkor erre már mit mondhatnék. Azért tettem, hoyg tudjam miben gondolkodhatok. Úgyérzem eddig is a kereteknek megfelelõen reagolgattam, de természetesen lehet, hogy ez nem így van, akkor elnézést és kérlek mutass rá, hogy hol is léptem át a megszabott határokat? Itt a szabályok és a háziszabályok hibridjét értem határok alatt.
Sajnos nem tudom, hogy akkor mi alapján ítéljem meg mi az ami még reálisan belefér a karinak? HA erre tudsz egy biztos alapot mondani ami nem a szabályrendszeren alapul akkor kérlek segíts kitalálnom az eltévelyedésbõl.
Aztán pedig priviben Castor kérlek ha lehet oszd meg Quatorral, mire gondoltál te, s hogy az neki oké-e, jussatok közös nevezõre, mert azárt már a 2. epizódnál nem kéne ezen lovagolni, ki mit hogyan gondolt paplovagügyben...Táp az ellen, nyögünk alatta, s ingerült a nép, ilyenkor a jószándékú magyarázatra is haraphat a kutyus... Castor, Quator most határokat kér magának. Adj neki, ha ezt szereti
Az áldást úgy képzelem, mint a seb fertõtlenítését...Mocskos sebet nem mûtenek a kórházban sem, nem? Bár engem nem zavar, van-e áldás vagy nincs. de azt tudom, ha egy sereg egy célért küzd, legyen az bármely isten égisze alatt, az az isten a nem õ hívõjét is segíti ilyenkor, ha gyógyítani kéne. Józan paraszti ész. Csak gondoljatok bele picit. Méltányolja, hogy híveinek segítenek a nem hívõk is... Vagy ennyire elképzelhetetlen lenne ez? Ugyan már...
Oké, hibáztam. Betû szerint játszunk. Nincs csata közben visszatöltõdõ mana., nincs +50 Mp, meg Ranil áldása, és csak kis arkánumot használhatsz. Csak az van ami a kari lapodon. Mivel már jócskán túlléptétek a mana-kereteket sorry, csak a fizikai erõ maradt, semmi isteni hatalom. Tehát nincs manád a villámra.
Oké, Quator elõ a nagy zölddel, meg az UT-vel aztán betartok mindent betûre. Ebben gondolom tudsz segíteni.
Gyógyítás nincs csak ha megáldottad elõtte a delikvenst, meg le is smacizta a szent szimbólumot, ha erre az ügyfél nem képes, ráadásul még nem is Ranil hívõ meg nincs elég Mp-d, így jártál.
Schinter mehet a titkos pszí, egy kupiban két kúrás között egy siópa mester a füledbe suttogta! Megtanultál mindent diszciplínát.
Hakea: Mélységes fájdalom van bennem, hogy azok után amit levitatkoztunk annakidején a nyílt rendszer miatt, csak így lelépsz (ez vonatkozik Tyssre is abban a valószinûtlen helyzetben ha olvasna)... Erre nem tudok mit mondani...
Ranil tüze: Srácok, úgy érzem elfelejtettétek az elsõ és legfontosabb szabályt, úgyhogy emlékeztetnélek benneteket: "A KM szava szent." Lehet vele vitatkozni, de a végsõ döntés az övé és nem kell ennyire ragaszkodni a szabályokhoz... Ha õ így látja hát így van. A megoldás nagyon egyszerû egyébként, fel kell sorolni h ki mit tud a pszijével, mert attól h a paplovag nem ismeri az abszolút látást, a slan még LEHET hogy fogja.
Az áldás meg enyhénszólva nevetséges... Itt most a KM Ranil és ha Ranil úgy kívánja, akkor hathat a karikra folyamatos áldás. A paplovag figyelmébe ajánlanám, hogy ez egy kegy a karakterek felé, szóval nem árthat ha elkezdi megtéríteni a kiszemelteket! Ranil biztosan örülni fog neki...
Sértõdésbõl ne legyen már a kalandból kupi!!! S fõképp ne vegyük már el a lelkét! Szigorú könyvevzetéssel én nem mesélnék egyetlen borgmániás bandának sem... (azaz a tökéletesség és a Zõd mindenek felett)
A KM-nek mindig igaza van, ezt mindenki elfelejti akkor, amikor a könyvet lapozgatja vérszemmel???
ETK szerint játszunk, nem UT, menjen már a bárd a toroni pokolba titkos lófütyikkel!!!
Quator, ezd akartad?... Mert én nem.
utólag láttam Sion írását és egyetértek vele mélységesen.
Nem, nem ez így nincs leírva! Ilyesmit akartam, de mivel állandóan támadásnak vagyok kitéve a szabadosságom miatt elõbb áttanulmányozok minden sort az apakönyvekbõl aztán majd reagolok....Quator, kérlek addig vidd a mesét, mert nekem ezt a szabályosdit még tanulni kell... Képtelen vagyok úgy mesélni hogy az lefedje a szabályokat mindenki nagy megelégedésére, inkább elmegyek alapkönyveket olvasgatni, majd ha felkészültem belõle, akkor nem kell attól rettegjek, hogy mit szabad leírnom és mit nem.
Elõbb felkészülök és akkor nincs félreéértés, csak a tiszta szabályok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.10. 9:20-kor.
Ennek a kalandnak pont az a lényege, hogy az egész mese szerû ha vissza olvassátok, hogy Castor, hogy hírdette, meg akkor mindnkinek világos lehet, hogy a köv pillanatban az is elõfordulhat, hogy felbukkan egy sárkány vagy Ranil megvakítj az összes toronit, ugyhoyg Quator, amikor jelentkeztél és elkezdtél játszani ebbe te is belementél, tudom, hogy ragaszkodsz a szabályokhoz, de ez a kalnad nem feltétlenül errõl szól.
Ez annál sokkal jobb és Castor eddig fantasztikus, csak igy tovább, ne lankadjon ez a lelkesedés, könyörgöm..
Ennek a kalndnak, pont az adj a varázsát, hogy nem reális, "a nagy Zöld" szerint De ettõl még freneteikus. És nem hiszem, hogy ennek a jó dolognak igy kell véget érni. Quator, kérlek, probálj meg kissé elszakadni a földtöl. És Castor ez csak játék, ráadásul, most a jobbak közül való.
Srácok könyörgöm folytassuk ugy ahogy eddig.
Quator nekem is volt vitám Castorral az elején, de tudom, hogy annak elenére, hogy a szabályokkal nem sokat törtõdik, még kítünõen egyensúlyban tartja a kalandot, hidd el nekem, tudom.
Van valami új, s csak mert nagyon új, hátrálás üti fel a fejét? Ne már. Ezért kerül le a polcokról pár jó termék, mert az emberek merevek? Én is írogattam pict a mérföldekrõl, miegymás, de az nyúlfütty. A Km ha azt mondja, mégis angolszász szerint számolunk, akkor az lesz és kész. Megnézném én ki merné a fõnökére borítani az ajtót, mert nem a szabályzat szerint jár el minden esetben...
Én nekem nagyon tetszik a kaland, szívemre venném, ha megszakadna. De komolyan. Megkockáztatom, úgy felrántanám magam hogy egy ideig ide se néznék, annak ellenére, hogy moderátor, Hm vagyok még Km rangon kívül. Rosában is úgy néz ki 3 fõnek fogok mesélni.
Beszélni kéne, nem elbeszélni egymás mellett. Ha meg végleg amellett dönt Quator, hogy neki ennyi elég volt, akkor ott a másik oldal. 4 fõ, aki viszont lelkesen folytatná. Ne legyen már velük kicseszés!
Amíg a RT dolog nem rendezõdik építõleg, addig nem írok KM és Hm minõségben, a fennakadásért minden kedves érintettõl elnézést kérek!
A Fehér Páholy nagymesterei újra megnyitották az Új-Pyarroni Kapukat ... És a Hat Város Szövetségének hadigályái, feloldották a Kikötõi blokádot ...
Sel
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
A színfalak mögött: A délelõtti dolgokra pihenve egyet elkezdõdhetnek az érdemi tárgyalások, de a normális hangnemû disputát majd privát intézzük. A taverna maradjon a dráma és szappanopera színtere.