Jó, csak nekem egyszerûbb volt ETK-ban hirdetni, mivel azt ismertem.
Mondom mostmár maradjunk ETK-ban.
De legközelebb már én is kikupálom magam UT-ügyileg és hatalmas pofánvágósdikat fogunk izzítani Quatorral...
Egyébként elkövettem még egy bakit:
Amalchor közölte, hogy a dwoonok ha bepörögnek addig mennek, hogy ledöntik a Sulhurban lévõ Tû-tornyot.
Az most részletkérdés, hogy a Tû-torony Abasziszban, Ifin városában van.
(Remélem nem cseréltem most fel a két ország fõvárosának nevét, mert Quator le fog petézni... )
Nem gond, ha a menet egyszer beindul.....
Nyah végre eljutottam az RT-s reagig. Ha le akarjuk ezt a dolgot zavarni, akkor ha lehet úgy 8-fél 9 környékére essünk túl rajta, emrt utánna már csak holnap estére tudom mondani a reagolást. A beszélgetés meg úgy kicsit sztem lasasú lesz.
Abszolult Látás: Az nincs is benne sem az ETK-ban sem az általam használt '94-es KKUKéKK-ben sem. Néhány hasonló diszciplína színesítésként jelent meg a Második Törvénykönyvben(sötétkék ), illetve a "rókáról mégegy bõrt" jegyében a Titkos Fóliánsban(ezüstszürke )
Edit: Én megmondtam. Mármint Castornak priviben azt, hogy nem fog feltûnni a Tûtorony átköltözése.
Most már csak arról homályosíts fel hogy milyen szövegkotextusban érted itt a "KKUKéKK"-et
Speciel a latinos mûveltésgemmel én itten a német kaiserlich und königlich – szóösszetétel elfajzott rövidítésére gondolok, mi nagyjából annyit tesz: „császári és királyi” – és mely kifejezés az 1867 és 1918 között fennált Osztrák-Magyar Monarchiában volt használatban.
Csak most így hirtelen nem áll össze hogy ez hogy jön a Magushoz?:shock:
Ritkán tévedek, de akkor baromi nagyot....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.10. 17:56-kor.
Castor nem etk-ban van a dicip nem is azt irtam Amugy ahogy Quator mondja a második törvénykönyvben van benne kinek kék kinek ezüst szinû boritóval attól függ,hogy milyen régi a kiadás...
Az ut rendszerével csak annyi bajom van,hogy sztem túl van bonyolitva.Persze logikus meg minden csak mire pl egy harcos megtanulja a fegyver mf-t addig már rég szakálla nõ.Persze lehet mondani,hogy az egy igen nehéz dolog stb stb. egyet is értek,de fantasyban vagyunk...nem lehet logikusan játszani és igen olykor sztem a magushoz hozzátartozik a hõsök gyártassa...összevetve egyébb rpgvel a magus igen csak hõsies játék
Szentségtörõ leszek: nekem csak az ETK van meg papíron. Minden más...hm... Innentõl akár piros is lehet a könyvetek, nem fogok sikítani, hogy olyan nincs
Schinter, ezt a poént te most nem érheted, amit Garciával nyomunk...A java priviben zajlik...