Saggaras: Írtam reagot, privátot, de ha kell írok még... valahogy rámtört a grafománia.
Castor: Összehozlak egy ismerõsömmel, jó? Õ fodrász, perverz álma hogy katicákkal incselkedjen (valójában nem így mondják, de ha leírom kimoderálnak) és még haja is van amit befesthet. Mert nekem nincs, így csak jancsikázni tudok veletek, de csak ha senki nem lát... engem egy komoly és józ... na jó, kit érdekel ki lát meg!
Ayana: Lila? Pink? Zöld már volt vagy csak lesz? Mert engem mostanában egy olyan fej érdekelne... én kis perverz (Zorall - Valami bizarr dolog, már ha ismered. ).
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Más: most mindjárt "simán hadarok" vmi. reagot RT-be, de eztán kicsit meg fog változni ez a dolog.
A kis világomra kiírták, hogy "átalakítás alatt". Túl nagy volt már a zsúfoltság. Ha ilyen "böszmén" folytatom tovább, pár hónap és nyugodtan mondhatom, hogy "el....tam, nem picit, nagyon!" Elsõként az idõbeosztással próbálkozom, így a reagjaimra kora reggel vagy délután lehet számítai az elkövetkezendõkben. Ez leginkább az RT-ben lehet majd gond, de beszélek, majd Castorral és kitalálunk vmi.-t.
Ugyan Garcia, mért lenne probléma? Mindenki akkor ír választ, amikor tud/kedve van, stb. Tiszteletben kell tartanunk hogy egyéb dolgaid is vannak és kész, nem kell szabódni.
Megértést tessék, megértést, két iróniáért hármat kap! Dühöt vágyra cserélek! Fáradtságot undokságra! Tessék, csak tessék, itt jár most a Duhaj Bazár!!!