Navaratna: Azok a mocskos anyagiak... Kereskedõ lesz Pyarronban (a tervek szerint) és hogy ne csak egy HM-nek rágjam a fülét majd tesz néhány (remélhetõleg jövedelmezõ) kirándulást más országokba is. Csak ugye õ üzletember, pénzért, hatalomért, befolyásért küzd, nem pedig hírért és dicsõségért. Azt meghagyja a kalandozóknak (akiket alkalomadtán a zsoldjába is fogadhat?). Szóval elsõsorban a pénzügyek és a kapcsolatok terén kellenének kedvezmények, meg ha lehet nézzétek el nekem hogy a közgazdaságot még csak nem is ugatom, de szeretném kiélni magam mint gazdag és befolyásos üzletember . Már ha a HM-ek elfogadják egyáltalán ezt a koncepciót...
Ui.: Hány HM-nak kell elfogadni? Vagy mindenki áldását adta rá látatlanban és mehet? Mert akkor máris kezdek vele Erionban (Shadonban túl nagy a konkurrencia ficsúrokból, meg ott van nagypapi oltalma is... )
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Egy jó cimborámmal szeretnénk indulni a következõ (május 26-án) Kalandozók Karneválja magus versenyen. Ehhez keresnénk játékostársakat! Ami adott... - Kész koncepció, karakterekkel (statisztikai szinten kész az elõtörit egyeztetjük) Mivel egy verseny nem a szerepjátékra megy elsõsorban rá így a karakterek játéktechnikailag lettek kigyúrva.
Leginkább tapasztalt és "kombókész" játékosok jelentkezését várjuk (× év tapasztalat) a lányok elõnyben. (Nem ismerkedési célzattal, mindkettõnknek van barátnõje, az egyik karakter kívánná meg.) A verseny elõtt egy alkalommal összeülnénk és megbeszélnénk a részleteket.
Akinek ilyen kötöttségekkel is lenne kedve versenyezni, bp.-i vagy nem gond neki a távolság akkor jelentkezzen PM-ben.
Már régen írtam ide. Most is csak azért írok, hogy írjak és velem legyen tele minden XD Vasárnap megyek mágusozni, úgyhogy most össze kell dobnom valami karaktert, de még nem nagyon tudom, mit vigyek, de valami papnõra gondoltam:) Talán Ellana, talán Domvik, vagy Alborne... még ki tudja? Domviknak lehet egyáltalán papnõje? o.O
Felhívták rá a figyelmem, hogy ez az egyébként filmbõl vett vicces jelenet talán sérti mások vallási meggyõzõdését, stb. Ha ez így van, akkor szóljatok és törlöm, de asszem vot már rasszista homofób élcû karikatúra is, amit élbõl benn tartottatok s panasz nem emelõdött ellene...
Ezzel a képpel találkoztam már, azt hiszem hogy Pirat msn-képe... de nem 100%, elég hülye vagyok.
Amúgy a karakterem is megalkotódott, márcsak egy elõtöri van vissza, de az is már benne van a fejemben, és... tádádám: Della-papnõ lett!!! Nyihihihi! A KM nem fog bennem csalódni, végre megtaláltam a nekem való elmehibbant karaktert a mágusban is. Vampire-ben pl. rögtön megakadt a szemem a malkavitán és az is volt az elsõ karakterem.
A papnõmnem összesen 3 elmebajt találtam ki. Az elsõ elég vicces, ugyanis betegesen fél a csirkéktõl mind élõ, mint sült formában XD Aztán vihar alatt 5 éves kislány szintjére süllyed vissza, tudathasadás-szerû állapotban, továbbá néha megpillantja az emberek "valódi arcát", mely démonian ocsmány, s ugyanolyan ocsmány szavak jönnek ki a száján. Ez vicces lesz, ha meg tudjuk úgy oldani a KM bácsival, hogy a játékostársam (merthogy úgy tûnik, most csak egy lesz^^) ne tudja, hogy miért küldöm el esetleg melegebb éghajlatra:))
Navaratna: Nálam ez volt bent MSN-en egészen tegnapig... Másrészt pedig nem vagy te valamilyen helyszínmoderátor? Mert eddig csak két HM-i áldást kapott a shadoni ficsúrom, és bár ez nem lenne akadály, de nem tudom hol kezdjem a kalandot, úgyhogy amíg átnyálazom a helyszíneket addig hátha rábólint még valaki (már csak a statisztika kedvéért is). Meg a módosított értékeimre se szólta semmit. Meg felírtam néhány monogramos selyemgatyát is, és félek hogy túllépem az induló költségeket...
Ayana: Legyél Darton-papnõ! Az a legjobb!
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Ayana!
Csak azt nem értem, hogy az emberek "valódi arcának" miért kell feltétlenül démonian ocsmánynak lenni? Tehát mondjuk szembe jön veled egy négyéves kislány, akkor kényszertõl hajtva, mint egy La-Tourette-szindrómás ráripakodsz hogy: "Mondjad apádnak, szarjon g***it!"?
De nem vagyok bíráló HM. Mehetsz játékba, mert a többi HM nem elérhetõ egy jó jó ideig...És ez most komoly. Bárhová is mész, remélem szívesen fogadnak, Pirate
Darton papnõ az nagyon jó!! Nekem volt olyanom...Bár kicsit kibírhatatlan volt néha
Pirate: Dartonnak én úgytom, hogy csak férfi követõje lehet, mert még ezen voltam régen kibukva, hogy mi az, hogy én nem lehetek dartonita?! Bár az lehet, hogy csak a paplovagra vonatkozott, nem emlékszem.
Nava: Bezony, flúgos ám. Viszont már megint rá kellett jönnöm, hogy még a kiegészítõ is hiányos, ugyanis le vagyon írva, hogy nincs egyházszervezetük, de akkor kitõl tanulják meg a papi varázslatokat? Az Megformáláshoz le van írva, hogy azt maga Della tanítja, de a többirõl nincs szó:S Így meg akkor hiányos lesz az elõtörim is, amit nem szeretnék, szóval inkább el se kezdem, amíg nem írja meg valaki, hogy szerinte mi van.
Castor: lehetne húsvéti nyuszi fejük is, de akkor már nagyon átmenne poénba a karakter, fõleg a csirke-fóbia után XD Egyébként ez már szinte ilyen sztereotípia, hogyha valakinek ilyen víziói vannak, az mindig démonokat lát, meg szörnyeket (mint a Végtelen határokban, de ott tényleg úgy néztek ki azok az emberek, meg Stephen King: Tízórai emberek c. novellájában is vannak a batman-ek, akiknek denevérfejük van, de csak az látja õket, aki félig-meddig leszokóban van a dohányzásról). Egyébként meg simán elküldöm a kislányt is, ha a KM úgy dönt, hogy rámjön az elmebaj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ayana 2007.04.27. 22:37-kor.