• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Utcák, sikátorok

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
72 hozzászólás • Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.28. 20:34

(Dánica)

*A férfi végigmér és valószínûleg azt latolgatja, hoyg milyen árat mondjon.*

-Egy adag 3 arany. De, ha nem lenne ennyid, akkor... *megnyalja a szája szélét*... egy részét az árnak "máshogy" is törlesztheted nálam. :twisted:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.28. 20:47

(Dánica)

Vigyora letörölhetetlen.

-Ugyan, adod te olcsóbban is. De beszélgessünk még, a jó üzletnek meg kell érnie, nem? Durr bele bumm olyan... olyan... közhelyes, nem jól mondom?-helyezkedett el a párnán, amin ült.-Mondd csak, szoktak lenni drogpap vevõid? Tudod, akinek szemek vannak vagy a ruháin, vagy a nyakukban medalion formában. Kár, hogy te nem vagy az, máris kedvesebb lennék...-sóhajtott Dánica.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.28. 20:52

(Dánica)

-Akkor kezdhetsz kedves lenni. Nagyon kedves! :twisted: Noir szerény ynevi helytartója ül eõtted kislány.

*Ezzel az öreg kihúzza magát ültében és megtámaszkodik a combon, de nem a sajátján mintegy véletlenül, hanem a tieden és vigyora ismét kiszélesedik.*

-Miben állhatok szolgálatodra? Fõként mivel fizetsz?!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.28. 21:05

(Dánica)

-Nyugi öreg, csak kényelmesen!-kacsint, s csak azért tesi kezét az öreg kezére, hogy a mancsa ne szánkázzon feljebb.
-Elébb bizonyítsd be, hogy valóban az vagy, akinek ilyen büszkén állítod magad! Tudod, ha át akarsz verni, megismered Arel karmát-s a maga medálját teljes nyugalommal ruhája fölé rakta, hogy nem csak a levegõbe beszél-Ha egy kicsit is valósat mondasz, akkor tudod, hogy egy Arel papnõvel nem jó vicc packázni, ha a vallásról van szó. :D Igazi, az ilyesmit nem hamisítják. Hol a tiéd?-nézi figyelmesen a férfit.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.28. 22:30

(Dánica)

*A vén szivar nem jön zavarba a fenyegetés és a szimbólum láttán se.*

-Egyrészt aranyom ilyet minden sarkon árulnak. Másrészt az enyém rám van tetoválva hogy ne hagyjam el. Akarod látni, hogy hova tetettem fel?! :twisted:

*Ezzel a szabad kezével elkezdi kissé gyûrött hálóköntösszerû ruháját széthúzogatni amgán. A másikkal tényleg próbál feljebb kommandózni, de sajnálatára neked több erõ szorult a karjaidba, így megelégszik azzal, ahol most van.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 10:01

(Dánica)

Nyugodtan figyeli, honnan bányássza elõ a tetoválást. Közben emlékeiben kutakodott, mit is tanított neki Jaelraen, már amikor tanított :D Két tenyér és szem tájéka kilõve, még van esélye az öregnek, hogy valóban Noir pap és nem valami hazug disznó. És azon túl is van még mód arra, hogy tesztelje az igazát.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.29. 10:08

(Dánica)

*Az öreg kiszabadítja mellkasát. Tényleg rajta van Noir szimbóluma, de köré "díszítés" gyanánt egy árocska van tetoválva, akik épp nagyon benne vannak egymásban. A hlgyet betámadó férfiió küklopszként van ábrázolva és egyetlen szeme a szimbólum maga.*

-Nézd! Mit szólnál hozzá, ha "varázsolnánk" egyet közösen picinyem.

*Látszik a kifacsart élvezet az öregen. Azt, hoyg ez az esetleges folytatás reményének köszönhetõ vagy csupán játszik veled, hogy megtudja meddig vagy hajlandó elmenni nem tudod megítélni. Tényleg régóta járhatja ezt az iskolát a vén mákonyos.*

-Utánna akár azt is elmondhatnád, hogy mit akarsz tõlem tulajdonképpen. Mert, ha a fû kéne már tízkörömmel kaparásznál utánna. De te csak hátradõlsz és kérdezõsködsz. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 10:22

(Dánica)

-Na, ez egy egész jó tetkó!-vigyorodik el.-De tudod egy egyszerû tetkó más, mint egy udzsos. Ha meg tudom karcolni, akkor kamuzol. Ha sértetlen marad és csak ott vérzik a bõröd, ahol nincs vonala, akkor tenyeredbe csapok! Szóval most késsel szeretném megkarcolni a bõröd. Tudod én így szeretem-lett vigyora szélesebb de nem rosszindulatú. Nem ölni jött, hanem kíváncsi! Angyali arccal elõvett egy kis evéshez használt kést, nem haddonászott vele, csak a kezében tartotta s várt.
-Úgyhogy a mancsokkal kicsit hátrébb és szeretném próba alá venni a cuki tetkódat. Egyébként ha megbiozonyosodom arról, valóban udszos vagy, már tippem is van, melyik mozgalomhoz tartozol, s az engem nem is érdekel, de egy dolog nagyon is...de az a következõ lépcsõ...És füvet így is úgy is veszek, szóval az üzletet már nem fogod bebukni, nyugi.
<Szerintem adja itt a hülyét, azt is észrevette, hogy nem a napi adagomért remegek. >
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.29. 10:31

(Dánica)

*Az öreg elvigyorodik és elveszi a kezét. Elõsször megadóan feltartja õket maga elé.*

-Én inkább egy másik számomra kevésbé fájdalmas módot választanék a bizonyításra.

*Ezzel kis csövet formáz a két tenyerével a szája elõtt mintha súgni szeretne valamit, de csak hangtalanul rádlehel. Hirtelen azon kapod magad, hogy furcsa gondolat kezd megfogalmazódni kihunyó tudatodban. <Vagy most üt a cucc vagy tényleg sárgán ízzik a küklopsz szeme. :? > Ezzel belezuhansz a hirtelenjött álomba....

Arra ébredsz, hogy valaki rázogatja a válladat. Kinyitva a szemed nem tudod mennyit aludhattál, de az öreg kelteget a szinte letörölhetetlen vigyorral a képén.*

-Jt aludtál?! :P Talán mostmár hiszel nekem.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 10:43

(Dánica)

Nagyon nyújtózik, ásít.
-Na, tudod, úgy jobb szexelni, ha a másik fél is ébren van...Gondolom kiélted magad, öreg...-morog, de nem száll a fejébe a vér.
-Jó, ez a tetkó talán nem csak erotikus díszt képvisel, jól van, jól van-végigtapogatja magát, megvan-e mindene, pénze, medálja, holmijai.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.29. 12:37

(Dánica)

*Kivételesen megértõ és barátságos kifejezést ölt az öreg arca.*

-Drágám hallottam már, hogy a Sólymosasszony papnõi igazán tüzes kancák. Az is igaz, hogy a vén kecske megnyalja a sót. Viszont mindezt igazán megtapasztalni vagy sehogy. Nem éltem ki magam rajtad ne aggódj és mindössze alig szûk fertályórát hagytalak aludni, amíg ellenõríztem, hogy tényleg az vagy aki. :)

*Dánica ellenõrzésére kiderül, hogy mindene megvan. Még a késpenge is amivel az elõbb még karcolászni akart. El sem lett véve arról a helyrõl, ahova elalélás közben esett.*

-Tehát a fû adagja 3 arany, de ezt még megtárgyalhatjuk. Mi lenne a másik dolog?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 12:49

(Dánica)

-Az a faramuci helyzet állt elõ, hogy istennõm összehozott egy kivételes gyermekével, akitõl majd lehidaltam-kezd bele fesztelenül, közben a kését eltette.-Mert egy khálról van szó. Úgy néz ki, szeretne a testõrömnek szegõdni. Nem mintha védelemre szorulnék, de ha ez minden vágya, nem korlátozom szabadáságában! Az amúgy is bûn. :) Meg hát nemrég tért meg úrnõm kebelére, nem szabad veszni hagyni az ilyen termékeny táptalajt, egy két arelos dologba még beavatom, hogy még jobb hívõ lehessen. No de ami a lényeg, s ami a fû mellett még ide hozott: babonásan fél attól, hogy valaki megbolondítja a józan eszét olyanféle láthatatlan praktikákkal, ami az elmét támadja. Védelmet szeretne ellene. Nekem lövésem sincs az ilyen dolgokhoz, minek, minden tudomány hányás-vigyorog-Viszont arra gondoltam, keresek valakit, aki volt olyan önkínzó, hogy megtanulta az elme védelmét és pénzért hajlandó lenne macskaember társamat ilyen védelemmel ellátni. Pénz mellett természetbeli juttatás is belefér...-dugta ki nyelve hegyét.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.29. 13:00

(Dánica)

*A Noir-pap figyelmesen és komolyan hallgatja a dolgokat. A természetbeni juttatásokra azért elmosolyodik, de koránsem olyan bántóan kéjsóvár már mint elsõre.*

-Értem. Én egészen véletlenül értek az elme felvértezéséhez. Ezzel egy baj lehet, hogy hitre tudom cska adni. Tehát felvakolom a khálod fejecskéje köré a bástyát, de ennek semmi külnyoma nem lesz. Természetesen utánna próbaképp levarázsohatjuk, de én inkább kihagynám. Ha jól hallottam ezek idegbeteg izomkolosszusok, akik a mágiától félnek és elsõ gondolatuk a támadás. Ez persze sok pénzbe is kerülhet. Vagy kevés pénzbe, amivel egy igen hálás öregemberrel is szaporodik Ynev alvilága. :wink: Te tudod, hogy mi mennyit ér számodra és hogy szeretnél fizetni. :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 13:18

(Dánica)

-Szerintem nem fogja átharapni a torkod, ha elkezded a vakolást. Bizalmatlan, de ha én azt mondom, nyugi, hidd el, szépen állni fogja. Egész nyugodt alkat, nem idegbeteg. Én elvinnélek hozzá, most kapnál elõleget, s miután megcsináltad az elmevédést, a másik részét utána. S hogy mit adnék érte, az függ attól is, mennyiért tennéd meg amire kérlek.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.29. 13:25

(Dánica)

*A bárhová menetel említése is elborzasztja a kuruzslót. Fõleg így nappal, de az üzlet az üzlet alapon felülkerekedik vfegyes érzelmein.*

-Húsz arany. Tíz a mentálért és tíz az asztrálért. Fele most fele késõbb mondjuk. Így ha jól számolom most jössz nekem kétszer öt azaz tíz arannyal, hogy egyáltalán kitegyem a lábam innét. Van nálad tíz arany?

*Szende kíváncsisága tökéletes. Az eddigiek alapján eldõlt. Piszkosul jó színész a hapek. Lelki szemeid elõtt szinte látod felderengeni az önzetlen segíteniakarás glóriáját felette, miközben épp egy kisebb vagyonnal sarcolna meg.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
72 hozzászólás • Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Szórakozónegyed