• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Három tallér - szórakozóhely és fogadó

Régebbi, lezárt játékok lelőhelye.

Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 4 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 21:30

(Dánica)

Leül a macska mellé és simogatja együttérzõn a bundáját.
-Ha akar inni, csak mond, én hoz és te isz, ne mozog. Ugyan ez van ha te akar enni. Jó? Ez nem teher, jó harcos érdemel ez :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.30. 21:38

(Grokht)

-Köszönöm, de nem vagyok én cukorból. *Megpróbál lemászni az ágyról.* Én éhes is és szomjas is vagyok. Együnk!

*Amint ránehezedik a lábára, már érzi, hogy jobb lenne nem ugrálnia, de nem nyafog, csak a szeme gúvad.*

<Ha fáj hát fáj! Majd helyre jön.>
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 21:43

(Dánica)

Szelíden de határozottan visszanyomja a khált az ágyra.
-Nem mozog, nem ért? Én tud, te erõs és ügyes, de te comb kell pihi. Érted? kérlek ne mozog. Jó?-dörgöli arcát a hím pofájához.
-Én büszke hogy te nyer. Nagyon büszke.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.30. 21:49

(Dánica, Grokht)

*A harcos ahogy a pofájához dörgöli a nõ az arcát még így a veszteségtõl kábán is megérzi rajta azt a bizonyos egyetlen hímnek sem kívánt szagot. Egy idegen, másik hímét! Valahonnan ismerõs is a dolog, de elnyomja a fû illata. Most, hoyg ez egy kicsit azért felkelti ragadozóösztönét és figyelmét észreveheti, hogy kicsi halványvörös foltocskák vannak itt-ott Dánica fedetlen hasán. Mintha valami enyhén megpirongatta volna a bõrt. :? *
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.30. 21:58

(Grokht)

*A felötlött gyanú miatt felmordul hírtelen és még így sérülten is csap párat a farkával. A fájdalommal nem törõdve feláll és mostmár tüzetesebben végig szaglássza a lány testét. Még az ágyékába is beleszagol. Felüvölt.*

-MI ARRGGGHHHH FRANC!

*Nem kell sokáig gondolkodnia lánynak, hogy rájöjjön a khál nincs jó kedvében.*

-Az öreg szagát érzem rajtad. Mit tett veled?!!!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 22:02

(Dánica)

A fura szaglászásra ráncolja homlokát, mikor derék alatt is akar a khál, eltolja a fejét.
-Mi bajod? Te normális? Hé, ott nem szagol!!!
<KURVA ÉLET!>
Fújtat kicsit, ráng a szája. Kezd elvörösödni a haragtól.
-Én itt segít, te meg számon kér?!
Pár perc és kiabálás várható.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.30. 22:10

(Grokht)

*A lány utolsó mondatára elönti az agyát a vér. Felkapja a közelben lévõ széket és olyan erõvel csapja a padlóhoz, hogy a darabja szerteszét szállnak a szobában.*

-Mi az, hogy számonkérlek?! Ne fedezd azt az aszott sarlatánt! Mit tett veled? Láttam a az égési sebeket a hasadon! Én... én leharapom a fejét és a testébe vizelek. MEGERÕSZAKOLT A ROHADÉK?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 22:18

(Dánica)

-NEM!!!-üvölt vissza kivörösödve.
-Egy Arel papnõ szabad, azzal dug kivel akar, nem parancs csinál, nem kényszer csinál!!! Akkor csinál, amikor akar és akárhány amikor jó!!! Nem dicseksz vele, s nem kérdez , és kivel mikor mit hogyan!!! Mindenki szabad!-melegszik bele a magyarázatba, nagyon utálja, hogy töri a nyelvet. A kijáratnak veti a hátát, szemei vilognak, nem fél a kháltól.
-Gyere, tép engem szét! Gyere, ver meg! Na!!! Gyere, köpni le, mondd én nagy kurva ha neked az könnyû szó!!! De akkor én és te út elvál, mert én sose szuka!
A torka a lehetõségre összeszorul, de heves vére kimondatta vele a szavakat. És hogy tetõzze a saját hülyeségét, könny futotta el a szemét, felmarkolta holmiját, feltépte az ajtót és kirohant. Nem akart a felforrt agyú macska elõtt bõgni.
<Nem leszek senki õrizendõ tárgya!!! A francba, eddig minden olyan szépen alakult! Akkor megyek egyedül, ez van!>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.30. 22:34

(Grokht)

*Döbbenten hallgatja a lányt. Nem mozdul csak mikor az kirohan a szobából. Utánna veti magát, sebe valószínûleg felszakad, de nem érdekli a lépcsõnél utóléri és megragadja a karját. Ha Dánica ránéz, nyomát se látja haragnak.*

-Várj! Én azt hittem bántott az öreg. *mondja halkan* Nem vagy a tulajdonom, nem vagy a párom se. Soha nem gondoltam, hogy az lehetsz. Ahhoz túlságosan különbözünk. A tegnapi éjszaka csodálatos volt, de ettõl még nem lettünk társak egy örök életre. Szabad vagy, ahogy én is.

*Közben egy kisebb vértócsa gyülik össze a lábánál. Elengedi a karját.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 22:40

(Dánica)

Les, mérgesen törli a szemét, nem szeret sírni. Néz a khálra, majd le vérzõ lábára.
-Bassza meg, nédd te láb ereszt! Jaj, Groktma, én nagyon szeret téged, ne vérezni el! Gyere, menni vissza, ne itt áll!-tör rá a gondoskodhatnék, amilyen hamar jött a haragja, úgy el is hussant. Ez nála eddig tartott. Kedvezõ dolgokat hallott, megnyugodott. És a kháltól mégsem kell búcsút vennie.
-Én akar még veled szeretkez, ez nem csak volt egy kurta éj, érteni? Ha te is akar majd, de most nézd, vacak láb!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.30. 22:41

(Dánica, Grokht)

*A heves felugrás sem használt, de a hirtelen iramodás-megállás a lépcsõ tetején végleg betett a sérült, roncsolt izmoknak. A lány vállát elengedve a bal combja felmondja a szolgálatot. A seb felnyílt és az izmok görcsösen összerándulnak. Grokht meginog és csak az emeleti korlát menti meg attól, hoyg letarolva a nõt mindketten a mélybe szánkázzanak. Így kapaszkodva megtarthatja magát, de egyenlõre ráállni már sajnos nemigen tud.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.30. 22:45

(Grokht)

*Erõsen kapszkodik, de tudja nem maradhat ott a korlátba kapaszkodva. Inkább szépen lassan leül a padlóra. A lány úgyse bírná el egyedül.*

-Gyógyítóra lesz szükségem. ... Dánica! Mi az a kurva?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 22:52

(Dánica)

-Ó, rohadt élet! maradj itt!-szalad ki ervüla száján, fordít.-Nem mozog! Ül!
Elrohan az alsó szintre a fogadósnõhöz:
-Kell egy erõs férfi. A társam viadalról jött, sérült a lába és most nem tud ráállni a folyosón! Be kéne vinni a szobába, nem tud az egyik lábára ráállni! Sörgõs!!!
Futás közben rikkantja a szoba számot, lohol fel. Ott legugol a khál mellé.
-Én segít. Nem mocorog.
Huss be a szoba, hoz kötszert.
-Elköt te vérzõ seb, ez csúnya!
Igazán aggódni kezdett.
<Minek pattogtál, mindjárt itt döglik meg!>
Majd mély levegõt vesz.
-Én tud gyógyít. Enged nekem Groktma és én gyógyít. Csókol meg én medál és én akkor segít...Bíz bennem, nem fog fáj. Arel és én tud gyógyít.
Elszántan néz a khálra. Ha engedi, akkor a jelképcsók közben elsuttogja áldását majd kezét a vérzõ sebre teszi s lehunyja szemeit. Minden erejét abba fekteti, hogy normalizálja a khál állapotát, amennyire tudja.Ott, a folyosón...
-Istennõm, vesd szemed büszke fiadra, érintse meg hûs ír-szeled, álljon meg vére folyama, csökkenjen fájdalma, segéld meg harcosod, ideje még nem jött el, hogy erdeidbe fogadd! Kérlek téged, adj erõt nekem hozzá, hogy kínjait csökkentsem!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.30. 23:00

(Grokht)

-Azért ki ne törd a nyakad a nagy siettségben! *Kiáltja a lány után. Türelmesen ül a visszatértéig. EGy másodpercig csak nézi az orra alá dugott medált, de mivel Arel medálja semmi kivetni valót nem lát csókban, hát megcsókolja*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.30. 23:05

(Dánica, Grokht)

*A fogadósnõ elõsször kicsit bambán néz, mert nem érti kit-hova, de végül feleszmél a meglepetésbõl és hátraszól az inasoknak. A vendégek meg csak figyelik, hogy mit ordítozik, meg rohangál ennyit ez a nõ. Felérve látszik, hogy a vérveszteség lassan az eszméletlenségbe fogja taszítani a macskalényt. Ha megcsókolta a szimbólumot a papnõ imájára kellemes kék fénnyel felízzik a medál és ezzel egyidõben az érintés nyomán bezáródik a lüktetõ seb. Az izmok is a helyükre kerülnek és a görcs is oldódik. Mire felér a segítség már teljesen ép lábbal találják Grokhtot. A súlyos sérülésre egyedül a nagy vértócsa utal, amiben jelenleg ül a hím, illetve térdel a nõ.*

-Öhm. Azt hiszem mostmár ránk nincs is szükség. Hozunk valami felmosót takarítani.

*Ezzel a megilletõdött személyzet távozik. Isteni csodát még itt Erionban is elvétve lát az ember, de azért a fogadó tisztasága nem szenvedhet csorbát hosszabb távon.*

//Grokht: +7Ép és +18Fp//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 4 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14

Vissza: A régi Örömnegyed