• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 11 / 35 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.15. 10:52

Kriaknak

Teljesen zavarba jött.
-Nem gyakoroltam! Nem szeretnék ügyetlenkedni...fõleg egy ilyen ritka méretû hangszerrel!
Halványan mosolyog, majd megadja magát. Méghogy most ismerkedik a hangszerrel! A khál hangszerén úgy futnak végig az ujjai, mintha a sajátja lenne! Idgen nyelvû, régies hangzású dalba kezd. A lány hangja mesés. Énekelni is tud ám! Meglepetten fordulnak felé a fejek.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.15. 11:30

lehunyom a szemem és csak élvezem a zenét. Még véletlenül sem zavarom meg a lányt, amíg abba nem hagyja[i]
- Köszönöm hölgyem rég volt részem ilyen élményben. Megkérdezhetem mirõl szólt a dal és hogy milyen nyelven?
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.15. 16:29

Kriaknak

-Egy ikerpárról szólt, akik bár testvérek voltak, nagyon különböztek, s viszálykodtak, majd megunva ezt az istenek, egy testbe zárták õket. A nyelv...Mmm...-látszott gondolkozik- nem igazán tudom. Az erv elõtt mit beszéltek az emberek? Azaz mit beszéltek itt északon?
Valami miatt zavarba jött, mikor a nyelvrõl kérdezett.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.15. 16:50

fanyar mosoly ül ki az arcomra
-Sajnos nem tudom. Még nem ismerem ennyire észak történelmét.
- Esetleg ha lenne kedve egyszer zenélhetnénk együtt.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.17. 8:56

//jahajj, a fészkelõdõs mindened! :) //

Kriaknak

-Egyszer, talán. Beesteledett. Késõre jár, én most megyek, Kriak. Legyen szép estéd, talán még összefutunk!-búcsúzott a lány, kedves mosolyt küldött a khának, aztán felállt.

Lefekvésig még nyaggatták a macskát, hogy duhajabb, ütemesebb dalokkal szórakoztassa õket, mégha a lant önmagában már ad egy korlátot hagszerként az efféléknek.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.17. 9:23

- Esetleg elkísérjem?
[/i]és a karomat nyújtom
//mindeféle hátsó szándék nélkül pusztán lovagias ellenkezõ esetben max bélyeg lenne szegénykébõl :)//

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.17. 21:06

(Egren cwa Trimelion)

Belépve a fogadóba körülnézek//Ha a khálnál részletezett idõben vagyunk,-késõ este-akkor a fogadóshoz lépek//
- Üdvözlet Jóember! Van e még üres szoba a fáradt vándor számára eme késõi órán?Elég hangossan ejtem ki a szavakat ahhoz, hogy az esetleges ricsaj és zene ellenére is érteni lehessen, de nem ordítok a kocsmárossal.
~Ha sikerül szobához jutnom akkor csak lehet itt fürdeni is, meg némi harapnivaló is jól esne. De hogy a búbánatba kerül az a lant a fenevad kezébe.... és egyáltalán mit keres ez itt bent??? :shock:
Csak nyugi semmi baj ez biztos csak a fáradtság ...így van nem is lehet más !!! Az oroszlánok nem járnak két lábon, fiatal hölgyekkel csevegve... ez beszél???.... és lantot ciplelve. Igen ez biztos Morgena trükkje .... vagy valaki nagyon csúnyán át akar verni!!~
Gyorsan körülnéz nem vihog e mindenki rajta a kocsmában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Herold Bardelot 2007.05.18. 19:43-kor.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.18. 8:44

Kriaknak

-Köszönöm, de maradjon csak, pihenjen, nem kell engem félteni. De nagyon kedves-érinti meg egy picit a macskaember karját a lány, szemén látszik, hálás a felajánlásért, de valóban nincs rá szüksége. Egy nagy hangú idegen érkezik, aki aztán nem takaráékoskodik torkával, amikor szállás után érdeklõdik, s igen megdöbbenve méregeti a khált. lerí róla: az életben nem látott még macskaembert, s nem tudja hova tenni: értelmes lény? Állat?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.18. 8:51

Egren cwa Trimelionnak

//Cymar megkért, hogy egy ideig helyettesítsek//

Vigyorgó fej ha akad is, akkor az nem Egrenre irányul. No meg nem a csíny, hanem a bor ismerhetõ fel a vigyorokban. A fogadós épp egy ronggyal hessegetett el két vihogó legényt, s iontett egy férfinak, hogy az elázott ifjakat lendítse a hazaút irányába s a csaposnak megmondta, még egyszer két pejhedzõ állúnak ne mérjen ennyi töményet.
-Hozták az istenek! Üres szoba? Hm, attól függ, az a szoba hány személyes legyen! Pompás teremtmény, mi?-int fejével a khál irányába.
-Ki nem nézni belõle, hogy lanton játszik azokkal a mancsokkal. de aztán kiderül, hogy mégis!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.18. 9:10

meghajolok, és megcsókolom a kezét
- Örülök hogy megismertek. Remélem még találkozunk.
A lány távozása után visszaülök a helyemre. A vendégek kérésének eleget teszek és játszok még néhány dalt még ütemesebbeket is. Majd ahogy a vendégek távoznak, khál nótákkal folytatom csendesen csak a magam szórakoztatására. Majd ahogy kiürül a hely Verinhez megyek
- Nos áll az alku?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.18. 12:10

Kriaknak

-Mármint hogy itt zenélgessen délutánonként? Ahogy a bevételt és a tömeget így utólag számolgatom, szerintem lehet róla szó. A vacsorát is mindjárt megkapod, ha nem nagyon sietsz.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.18. 12:29

elmosolyodok és a kezemet nyújtom[i]
-Akkor megegyeztünk én délutánonként zenélek cserébe ön fenntart nekem egy szobát és állja az étekezést.

// egyébként mennyit szedegettem össze színpadon meg egyebek? :)

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.18. 12:30

-Nem sietek.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.18. 20:00

(Egren cwa Trimelion)

//Nem gond//

Miután sikerül abbahagynom a tátogást
-Sok ilyen típusú vendége van, és egyáltalán ki vagy mi ez ?Az nem zavar ha több emberrel- nyomja meg a szót- kell egy szobában aludnom. Habár ez általában függ a szobatársaktól is, de nem vagyok egy verekedõs alkat- Nézek rá biztatóan-Érdekelne az ágy amit ajánlani tud, de jobb lenne egy külön szoba, persze nem minden áron.Ha nem vagyok tolakodó mondana pár szót a dalnokáról, szívessen meghallgatnám némi kései vacsora és ser mellett.Támaszkodok a pultnak, málhámat magam mellé rakva. ~Na jó próbáljuk a befizetõs változatot~Ha megengedi meghívnám, Önnek is kijárna egy kis ital a dolgos nap végén. ~Hát erre nem számítottam... remélem a kajához még nem késõ...és én még itt akartam elkerülni a bonyodalmakat.~
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.19. 10:40

Hallva az ismeretlen szavait kicsit elkomorodok
-Nos uram. Nem házikedvenc hanem értelmes lény vagyok. Ami pedig a zenélést illeti nem hinném hogy kíváncsi lenne egy állat zenéjére.
~fáradt vagyok már az ostobákhoz
biccentek Verinnek és felmegyek a szobámba

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező