• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 14 / 35 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 21:47

(Egren cwa Trimelion)

-Oké Nyikhaj te gyere elõ, ne várd meg hogy Kriak keressen meg!!Kiabálok be a szobába
-Majd akkor köszönd ha ép bõrrel megúsztuk. Nem úgy tûnt hogy kívánja a megmentést a "rokonod".Vetem oda Kriaknak, miközben a kocsmát pásztázom
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.21. 22:07

- Nem tudom mi történhetett, de ezt majd tõle kérdezem meg.
- Azért köszönöm, ki tudja lehet késõbb nem lesz rá alkalmam.
Közben követem Aranypetyet. Aki megpróbál megállítani azt csak félresöpröm lehetõség szerint nem okozok komoly sérülést és fölösleges kárt.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 22:15

(Egren cwa Trimelion)

<Megnyugtató.... a fürdõ... meg a jó kis söröm...bah>
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.21. 22:26

Kriaknak és Egrennek

-Õ ma nincs itt...-nyelt egyet Ludmilla. Az ivóban levõk összenéztek és inkább nem moccantak.
Aranypetty a hangok szerint haragszik. Majd csend lett. Nem morgott többet. Csak fújtatott.
-Nekem is fizethetsz öt aranyat és akkor el van síkálva minden. A vaskarikát leüttetjük, nos?-sóhajtott Verin.
-Itt nem lesz verekedés, meg nõszabadítás mint valami barbár faluban. Az õrség a mi oldlaunkon áll, szóval nem kellene csinálni a fesztivált...
A zongorista törpe kényelmesen egy kalapácsot fogott de üldögélt és várt.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 22:28

(Egren cwa Trimelion)

-Nos? -Nézek Kriakra- Jól gondold meg eddig itt akartál dolgozni. < Én meg inni és aludni...>
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.21. 22:34

Kriaknak és Egrennek

-Nem fenyegetésként mondtam, hanem tényként, na!-sóhajtott haját simítgatva Verin.-Nyikhaj néha hoz ide lányokat. Egy hete hozta a macskanõt. Tovább akarta vinni valami beteg, de számára ínyenc megrendelõnek. Marhára nem csípem Nyikhajt, szóval én örülnék is, hogy betesztek neki.
-No jó, megnézem mi van Aranypettyel...-így Ludmilla. de a khálnõ morrant egyet.-Mégsem nézem meg...-vont vállat berezelve és izzadt homlokkal. Valami fémesen elpattant. Elégedett morgás.
-Ha ez lefeszítette a vaspántot, idecsinálok-súgta valaki. S a nevezett nõstény lassan, puha léptekkel Ludmilla mögé magasodott. A szajha háta mögé. Verin égre emelte szemeit. Aranypetty nyaka és mancsai vérztek, de már valóban nem volt rajta a vaskarika. Farka dühösen csapkodott a levegõben, majd a földre vágott fele. Puff. Ludmilla megrezzent, elsápadt és összeesett.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.21. 22:35

igyekszek urrálenni a haragomon
- Öt aranyam jelenleg nincsen, de gyorsan összeszedem akár a zenéléssel is. A vérontás pedig nekem se kedvemre való.
- 1 aranyat tudok adni és a szavamat, hogy a maradék 4-rt is megadom 2 héten belül. Viszont a lány most szabadon távozik.
- Ha jól sejtem már van fogalmad róla mit jelent egy khál szava.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 22:39

(Egren cwa Trimelion)

A macsaknõ feltünésére kicsit elbizonytalanodom
-Jó lenne ha végre döntenél, kezd elúszni az egész helyzet, és nem a mi javunkra.-Jegyzem meg hallkan-<Még csak ez hiányzott... most akkor kitõl tartsak jobban?...A fene megette dönts már ...a nyamavadt pénz... már megint a ki**** pénz...>Azzal elõveszek 5 aranyat és a pultra rakom
- Akkor talán vissza is ülhetnénk?Kérdem óvatossan a jelenlevõktõl

//A nevem EGREN lol//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Herold Bardelot 2007.05.21. 22:44-kor.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.21. 22:43

Amint meglátom aranypetyet elmosolyodok és khálul beszélek tovább
- Jól van hölgyem? Megnézhetné a sebét? Talán menjünk fel a szobámba vagy bármi más nyugodtabb helyre. Megmondaná az igazi nevét?
Majd közös nyelven folytatom
- Nos Verin elfogadható ez számodra? Elnézésedet kérem a dühkitörésedért majd nyugodtabb körülmények között elmagyarázom az okát.
- Köszönöm Herold. Most már nem rajtam múlik.
kérdõen nézek Verinre

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.22. 8:51

Kriaknak, Egrennek

A khál nõstény komótosan ellépett az ájult szajha mellett. Szépen a pulthoz lépett. Közel hajolt Verinhez, megszimatolta. Szeme sarkából Kriakra nézett. A mutatóujjának megfelelõ helyrõl körmével kis lukat kapart a pult lapjába, s khálul enyitt morgott Verinnek (mivel a khálok nyelve emberi fülnek inkább morgás...:) )
-Pisiszagú azt mondta nekem...ha puszta kézzel le bírom szedni rabságom jelét, mehetek amerre látok. Leszedtem. Megyek.
Majd komótosan visszaegyenesedett, abbahagyta a farigcsálást is. Ferlmarkolta az öt aranyat. Hoppá, Egren felé tart! Szép példány, szó se róla, nincs alultáplálva, bundája is egészségesen fénylik, gyönyörû párducfoltokra hasonlító színe pedig elütött az ébenfekete Kriakétól. Csak ágyékkötõt viselt, azon túl meg bízhatott bundájában. Ahogy elé ért, szimatoló légáramlat kezdte el ostromolni a férfit. Aranypetty alapos volt. beszagolt a nyakába, hónaljába is, szeme szûk résen át vizslatta. Az istenekre, Egren a behugyozás határára került, de még tartotta magát. Majd a nõstény megmarkolta a férfi kezét, úgy fordíytotta nem túl erõsen, hogy annak tenyere felfelé mutasson és beleszórta az öt aranyat. fejét nemlegesen megrázta, majd ellépett tõle.
-Éhes vagyok-nézett Kriakra-Nevem Lighra-s haláli nyugalommal félretolta az egyik széket, khál szemével majdnem kirélynõin leült a földre, mert ekkor került csak szintbe tisztességgel az asztal lapjával s kopogni kezdett ki-ki tolt karmaival.
-No, most érkezett el az a pillanat, hogy az utolsó megrendelést még kihozatom és azt átadom a váltásnak a helyem-izzadt teljesen le Verin. A nõstény csak khálul beszélt, egy emberek által érthetõ szó sem hagyta el száját. Lighra fittyet hányt sebeire.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.22. 9:06

[/i]Verin felé fordulok és khál nyelven folytatom
- Ha jól sejtem érted a nyelvünket.
- Nos Verin ha jól sejtem a pisiszagú azaz Nyikhaj szavai értelmében Lighra szabad hisz puszta kézzel leszedte a rabsága jelét. Egyébként kérlek szólj neki hogy keressen fel ne én keressem meg õt.
- Megvárnánk az ételt természetesen kifizetem. Ha Nyikhaj problémázik küld hozzám. Egyébként mit lehet tudni róla?

Lighrával szemben leülök az asztalhoz
- Beszéled is a közös nyelvet vagy csak érted? Hálás lennék, ha közös nyelven folytathatnánk. Egren barátom nem érti a nyelvünk viszont kiérdemelte a tiszteletem.
Egren felé fordulok és közös nyelven folytatom
- Ülj le mellénk barátom és mégegyszer köszönöm
- Lighra megkérdezhetem mi történt? Hogy kerültél ide?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.22. 10:33

(Egren cwa Trimelion)

Mikor elindul a khál nõ a termen keresztül, szorosabbra fogom a lándzsám és azt latolgatom ki fogja kezdeni a csetepatét, persze sorban a "hölgy" után.<Ez egyre jobb... remélem nem hiszi azt, hogy igényt tartok rá csak mert fizettem...úristen ez még nagyobb mint Kriak :shock: ...na jó ez kezd nekem kicsit sok lenni>Arcomra meglepett kifejezés-szinte már bárgyú- ül ki, mikor a csaj elkezd morogni Verinnel az meg úgy csinál mint aki érti is. Csak hogy meglegyen a mai este csúcspontja, érzem hogy hogy idegeim kezdik felmondani a szolgálatot <valaki kezdje már el...aztán majd csak vége lessz valahogy...hogy... nee... mikor Aranypetty felém lép ...nem velem kéne kezdeni...nem úgy gondoltam...én csak ...nem azért fizettem...mikor a pénzt a kezembe rakja huh ...azt hiszem hívõ leszek... még nem tudom kié de biztos hogy hívõ leszek...>Idegessen kapkodom a fejem ide oda.<ezmorog az morog... hah Verin is kész van...lehet akkor ma mégsem fogunk iszogatni közössen...hoppácska...én hol fogok akkor most aludni??...de jó mehetek azok közé akiket épp most fenyegettem meg... megy ez nekem...csak eljutok ma még a temetõbe...de lehet hogy nem a saját lábamon...>Kihúzom magam megpróbálom a maradék méltóságomat összeszedni. Lenézõ mosollyal jutalmazom a maga alá vizelõ hapsit, majd leülök az asztalhoz.
-Azt hiszem megint kereshetek új ágyat magamnak. Kicsit kifejtenéd bõvebben az elõbbi társalgást én nem igazán értek hm... macskául. A pénzzel akkor most mi van Nyikhaj ingyen lemondott a társadról?Szegezem kérdéseim Kriaknak. Közben intek Verinnek hogy hozzon még egy sört, ha kihozza kérek egy kis töményet is.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.22. 11:13

Egrenre nézek és közös nyelven beszélek
- A Nyikhajnak volt egy olyan kijelentése, hogyha Lighra puszta kézzel leszedi magáról a rabságának jelképés akkor szabadon elmehet.
- Hogy értsd a viselkedésünket. A kultúránkban az adott szó szent. A hazugságot még fogalom szintjén sem ismeri senki a népünkbõl aki nem találkozott valamelyik más nép tagjával. Az ágyra nem lesz gondod a szavamat adtam majd a földön alszok.
- Egyenlõre többet én se tudok. A többit majd Lighra elmeséli ha hajlandó.
Kérdõen nézek Lighára
- Ja és Nyikhajt meginvitáltam egy kis beszélgetésre.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.22. 11:23

Kriaknak, Egrennek

Verin szenvedõ arcot vág:
-Mért hiszi azt mindenki, hogy értek khálul?! Jó, tudok felettébb értelmes pofát vágni, mert néha kell a vendégek miatt, de ezek szerint túl jól csinálom! Nem, nem értettem, mit morgott itt a nagy hölgy és mért farigcsálta meg a pultot és hogy mi van most! Teszek bele a szabályzatba!-és ragaszkodva tervéhez megragadott egy pálinkás üvegtet, nem vesztegette az idõt arra, hogy töltsön magának, meghúzta az üveget. Cefet erõs lehetett mert grimaszolt, szemét törölgette.
-ez az igazi, kiég tõle a torko, de ez kell ide! Magának is kell belõle?-néz Egrenre, aki van olyan megviselt mint õ.
-Ha Nyikhaj ezt megtudja...istenekre mondom, nem tudom mi lesz! De ha lesz is, csakis a fogadón kívül!
Az idõ késõre járt, de olyan élénk volt mindenki, mint még soha! Az ajtóban kíváncsiskodók visszahúzódtak. Két hapek Ludmilla körül matatott:
-Szerinted valóban 3 mellbimbója van?
-Mért ezt mondják?
-Megnézzük? Még alélt, szóval vagy most vagy soha...
-Takarodás onnan. Vik! Monra, vigyétek már innen ezt a nõt!-kérte Verin, amire két erõsebb férfi jött elõ a kupi részlegbõl, elhajtotta a két disznót és felnyalábolták Ludmillát.
Lighra türelmesen üldögélt, csak farka járt ide meg oda. Szemeit Egrenbe fúrta:

-Pisiszagggrú kuss, nem krap arany. Én adgrh vissssza ésr kréhszrr-szólalt meg. A közös nyelvet nem beszéli jól, de érti. Visszanéz Kriakra, de khálul mondja:
-Derék barátod van. Edzõdõs fajta. Ma nem beszélek magamról. Kérj nekem enni, mert ha én kérek, abból üvöltés lesz. Kérlek.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.22. 11:37

Verin felé fordulok és közös nyelven beszélek
-Nos. Akkor közös nyelven.
- Ha jól sejtem a pisiszagú azaz Nyikhaj szavai értelmében Lighra szabad hisz puszta kézzel leszedte a rabsága jelét. Egyébként kérlek szólj neki hogy keressen fel ne én keressem meg õt.
- Megvárnánk az ételt természetesen kifizetem. Ha Nyikhaj problémázik küld hozzám. Egyébként mit lehet tudni róla?

Lighra felé fordulokés khál nyelven beszélek
- Rendben majd holnap megbeszéljük.
Majd ismért Verinhez fordulok és közösre váltok
- Valami ételt tudnál intézni a Lighrának. Azt hiszem érthetõ módon elég ingerült és éhes. Nem szeretnék a szükségesnél több gondot okozni neked. Az eddigiekért is hálás vagyok.
- Ma még itt alhatunk vagy nézzünk más szállás után amíg nem rendeem az ügyet Nyikhajjal?
Egren felé fordulok
- Gratulálok barátom sikerült kivívnod egy khál nõ elismerését.
elmosolyodok és amíg az ételre várunk egy kis zenéléssel ütöm el az idõt pár nyugis khál dalt játszok Khagról[i]

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 14 / 35 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35