Azér tanulás nélkül is összeszedtem 31 pontot XD De a könyvvel nálunk az a gáz, hogy a hátulján a képleteknél nem azok vannak megadva, amiket mi órán vettünk, ami nekem mindegy, mert így se nagyon értem õket. Ezért már kértem kölcsön egy statisztika füzetet, kidolgozott feladatokkal, meg egy tankönyet is, merthogy én meg nem tanulom az elméletet, az tuti! Ha szerencsém van, megint csak alapfeladatok lesznek, meg olyan elméletes kérdések, amit ki lehet írni a könyvbõl (ha megtalálom, hol van XD).
Schinter nekem anno könnyen met a stat de elõtte volt egy olyan közgáz tanárom akinél a kiindulási adatokból és a végeredménybõl kellet kisakkozni a képleteket meg abból a baromságból amit magyarázott. A csókánál a magyarázat olyan szintû volt, hogy úgy határozod meg a Lorenz görbe tengelyeit, hogy a görbe az átló alá kerüljön. Szóval azért elõtt szenvedtem pár évet hogy kialakuljon a hozzá való logika
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Logika ide logika oda ahhoz elég volt úgy láttom csak a logikát megérteni Nos máshelyeken a logika mellet még a köynvet is bújni kell eléggé rendesen xD
phpbb3: funkcionalitását tekintve mûködik, a tesztem egy próba hsz-ben merült ki, de az mûködött, sajnos többre nincs idõm. Más téren nem tudok mit hozzászólni, a struktúrája az új vagyis inkább régi (az itteni) templatetel változni fog gondolom.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Én is nyugodt vagyok, hogy nem bután jöttem ki a suliból. Volt ott mit tanulni és a statot is megjegyeztem, csak a képleteket nem tudom fejbõl hozzá. MEgaztán azt mondják nem az a lényeg, hoyg az ember mindent tudjon, amíg tudja hol keresse azt amit még nem tud. Erre jó a képletgyûjtemény.
Mondjuk személyes véleményem az, hogy közgazdászként kicsit nagyobb a tûréshatár a hibák iránt, mint mondjuk orvosként.
Igen Quator bennem is ez merült fel arra vonatkozóan amikor azt írtad, hogy tudja hogy hol keresse. Nem szeretném, ha a doki mondjuk gerincmûtét közben venné elõ az anatómia könyvet, hogy megkülönböztesse a csigolyát a porckorongtól De egyébként egyetértek.
üdv
Atis
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Én nem túl sokat tudok hozzászólni a phpbb3-hoz, maximum annyit, hogy a mostaninak jobban tetszik a színe, szóval nem tudom, hogy mi másban különbözik még, mert nem túl szélesek a számítógépes ismereteim ilyen "azt-se-tudom-hová-soroljam" téren Maximum még annyit, hogy nekem kicsit nehezebben észrevehetõ a "hová-érkezett-új-hozzászólás" jelzése, mint a mostanié.
Ayana: Azért kérdeztem. Mert én semmit nem látok. Bár ez nem meglepõ, én meg a tehnika...pfff. A múltkor még a nagyposta mûködését is majdnem sikerült megzavarnom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pirate 2007.05.27. 17:19-kor.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."