Na. Gyakorlatilag fullra, 95%-ra kidolgoztam az erioni Kereskedõnegyedet.
Mostmár csak finomítgatok rajta, és megkezdeném az oldalra való feltöltését, ha még ebben az évszázadban megkapnám a HM státsuszt. Több idõt nem nagyon jósolok magamnak, úgyhogy remélem addig kitanácskozzátok rajta magatokat.
De HM-i státuszt nem fogsz kapni mint Castor de Vinter Az az acc fogja megkapni amivel a Kereskedõnegyedet fogod igazgatni - ha jó az értesülésem akkor a Kalmárfejedelem. Ha kész vagy és úgy gondolod mehet a jövet, akkor Contól kell kérni, hogy szabadítsa fel neked a topikot, mert jelenleg le van zárva és nem fogsz semmivel sem tudni oda írni. A többit más csatornákon.
A Kereskedõnegyed megnyitotta kaput, a topic nyitva van a nyílt játék számára!
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Jelentkeznék az Örömnegyed HM-i posztjára, szóval akkor aki ezeket intézi, az zargasson meg msn-en, vagy üziben, a "hogysmint"-rõl, és akkor megbeszéljük.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Ayana írta:Jelentkeznék az Örömnegyed HM-i posztjára, szóval akkor aki ezeket intézi, az zargasson meg msn-en, vagy üziben, a "hogysmint"-rõl, és akkor megbeszéljük.
Szia! Röpke tanácskozás után elfogadva a kérelmed. Kezdhetsz gondolkodni a HM-i neveden, meg az esetleges átalakításokon.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Szükségem van egy mesélői rangra, ugyanis két dolgot ígértem meg azzal, hogy elindítottam itt azt a kalandot. Egyben elbuktam, de mégegyben nem akarok. Ne aggódjon senki,csak ideiglenes. Amint befejezem a kalandot, elmegyek, ígyhát erre a rövid időre van csak erre szükségem.