• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 125 / 300 • 1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 300

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.06.04. 19:13

Nem szeretem a bohócokat, kicsi a kezük,és folyton káposztaszagúak...by Dr Genya(Austin Powers)

:lol:
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.06.04. 20:21

Erin O'Shanon írta:Nem szeretem a bohócokat, kicsi a kezük,és folyton káposztaszagúak...by Dr Genya(Austin Powers)

:lol:

És gonoszak is!!! Bántani akarnak. (Ja, tegnap néztem meg a Clownhouse címû horrorfilmet, amiben 3 õrült megszökik a diliházból, megölnek három bohócot, felhúzzák a ruháikat, és három fiútestvért terrorizálnak, amelyikbõl mellesleg a legkisebb pont a bohócoktól fél és minden este bepisil XD)
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.06.04. 22:25

Kicsit eltérnék az itt felmerült vidám tékáktól.

FIGYELEM, FIGYELEM! Nem közérdekû, de KÖZLEMÉNY KÖVETKEZIK!

A munkahelyemben beállt változások miatt kénytelen vagyok újraértékelni az oldalra fordítható idõmet. Így idõhiány miatt kénytelen vagyok lemondani az uatzó kereskedõmrõl, nem látom értelmét elindítani. Azt hiszem én nem törölhetem a témát, így ez valamely erre illetékes személy feladata lesz. Egyszersmind tájékoztatom Shadon nagyra becsült uralkodóját is, hogy karakterem nem teheti tiszteletét a Fényes Birodalomban, így fogadhat helyette új játékost ha netán úgy látja jónak, és az Egyetlen kedvére valónak. A ficsúromat még megpróbálom továbbvinni, mert Torozon sem túl aktív, és a zárt kalandban is részt veszek még egy darabig, és ha majd letisztázódnak a dolgok eldöntjük hogy meghalassuk-e, vagy a KM vigye tovább, és én meg majd csak néha szólok bele amikor alkalmam lesz rá. Ha lehet továbbra is feljárok az oldalra olvasgatni majd, néha talán hozzá is szólok, de ez még kérdéses egyenlõre. Két hét múlva biztosabbat tudok mondani.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.05. 10:02

Önjelölt hírmondó

:arrow: az erioni örömnegyed bezárt, a HM kerestetik topicban pedig megszemlézhetõ, mely helyek várnak még gazdára
:arrow: Toron végleges ura Yvett lett
:arrow: bíráló emberek: Quator és Alauron, csak õk, másra nem kell várni
:arrow: front van :)
:arrow: Shadonba egy hely felszabadult, a helyszín aktívba került a be nem tötlés idejére
:arrow: a napokban karinapló ellenõrzés várható, aki játszik, és elmulasztott naplót vezetni, gyorsan csináljon egyet (ez magamnak is szól, Jadránával nincs :lol: )
:arrow: a szórakozónegyedben a helyettesítást Lianna nem tudja tovább vállalni, Cymar pedig még nem tért vissza
:arrow: Taba el Ibara bezárt, új Hm kerestetik oda is
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.06.05. 15:24

Áááá!!! Az Örömnegyed!! Örömnegyed!!! Nagyon csábító, túlzottan is az... és nagyonis meggondolandó, mert ott szívesen lennék HM ^^ :oops:

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.05. 15:57

Hát akkor hajrá vesd bele magad :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.05. 16:24

Maximálisan támogatom Erion parlagon fekvõ területeinek élettel való megtöltését, hajrá Ayana! :wink: Szerintem írd be az igényedet a Helyszínmoderátr kerestetik c. topicba.

Válassz egy nevet hogy mi legyen az új helyszínmodertátor neve, és egy képet is magadnak, amit linkelj be.

Valamelyik modi (Yvett vagy Navaratna, esetleg Quator) majd odaadja neked Turon régi accountját. 8)

UI: Annál is inkább örülök, mert jó lenne az erioni HM-eknek összedolgozni kicsikét... :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.06.05. 18:07

Jó, megpróbálok valamit kitalálni, bár nem olvastam még nagyon mágus regényt, úgyhogy ha valaki híres kéne, akkor segítsetek (nõt akarok).

Amúgy nem tudom, van-e valaki, aki ért elég jól a számítógépekhez, de van egy "kis" problémám. Mégpedig szerintem egy féreg. Úgy néz ki, hogy kattogásokat hallok és "kiugrok" pl. ebbõl az ablakból (inaktívvá teszi), míg meg akar nyitni valamit, de épp csak egy pillanatra teszi a képernyõ felsõ szélében, aztán már el is tûnt. Eleinte azt hittük, valami blokkolt ablak lehet. Ezt már azért nem tartom valószínûnek, mert amikor a wordpad-ben pötyögtem és meg se volt nyitva böngészõ, akkor is csinálta ezt.
Lefuttatok kb. 3-4-féle féregírtót a gépemen, aztán eltûnik a kis szemét. De ahogy újraindítom a gépet, visszajön!! Már nem tudom, mit csináljak. Kétféle vírusírtót is próbáltam, de azok se találtak semmit:(

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.05. 18:19

Tedd újra a windowst...

Mikor volt utoljára újratéve? :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.06.05. 18:37

Nem tudom, de jópár hónapja, az biztos, és csak SP1-es van fenn, mert ezt találtam itthon. De már enélkül is érett egy újratelepítés, formatálással és partíció megszüntetéssel egybekötve, még a közeljövõben. De nagyon idegesítõ ez a kattogó hülyeség!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ayana 2007.06.06. 5:11-kor.

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.06.05. 19:00

MiniMe Rulez :D (Austin Powers)
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.06.05. 23:19

Ayana: Mivel nõt akarsz ez beszûkíti egy kicsit a lehetõségeidet. De itt van Ellana és Noir legnagyobb szentélye, így akármilyen papnõ neve megteszi, csak kinevezed ide fõpapnõnek. :wink: Ja! Nem akarnál esetleg egy homoszexuális Noir fõpapot? Az már eléggé nõies, nem? :P
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.06.06. 5:16

Hm, ez a homokos Noir-pap csábító XD Egyetlen Ellana fõpepnõ nevét találtam a Shajaran c. könyvben, és az Chiara:) Úgyhogy ha valaki nem tud jobbat... De még gondolkodom a kis homin is, lesz elég idõm a raktárban XD

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.06. 5:53

Nem kell feltétlen Ynevi szereplõnek lennie. Lehetsz te "A Madame" is.... 8)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.06.06. 7:08

Ayana írta:Amúgy nem tudom, van-e valaki, aki ért elég jól a számítógépekhez, de van egy "kis" problémám. Mégpedig szerintem egy féreg.

Start->Run->msconfig
    Megnézed az aut. indítás fülön, van e valami furcsa nevû progi ott ami win indításkor betölti magát.
    Majd letöltöd a PCcillint, telepíted, kiengeded update-ra, és scannelsz egyet. :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 125 / 300 • 1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok