• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Feketeleves [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 4 / 60 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 60

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.08. 14:50

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Verdina városa, Kereskedõ Hercegségek
Idõpont: „Zivatar”-Arel elsõ hava, 1. nap délelõtt-dél
Résztvevõk: Dzsana (Yvett de Crei), Mustafa (Herold Bardelot)

/Mustafa/

-Másfél éves lehet.
-Eddig még csak az idomításon és szoktatáson esett túl.
-Az Isteneknek hála nem sérült meg.
-Engedelmes és kifejezetten utazáshoz, lovagláshoz lett szoktatva.
-Átlagos. Sajnos a kipróbálásra nincs lehetõség, de a szavamat adom, hogy nem hagyja cserben.

*A tapsra a ló ugyan megrázza kissé a fejét, de egyébként nem mutatja ijedelem jeleit. Megvizsgálva, már amennyire te meg tudod állapítani, remek állapotban van az állat. Eközben látszólag megsértõdve szó nélkül faképnél hagy titeket a köpcös. Az 5 ezüstös ajánlatra a kereskedõ csak annyit mond, hogy a ló másfél arany és ebbõl nem áll módjában engedni. Így végül ló nélkül indulhatsz vissza a fogadóba. Ugyan a délelõtt folyamán jócskán összegyûltek a már-már fekete viharfelhõk és a dörgések lassan szüntet nélkül követik egymást az esõ még várat magára. A teraszon lévõ asztalokat azért a biztonság kedvéért már leszedték. A fogadóban lassan az ebédidõ következik, amikor a reggelihez hasonlóan nemcsak a vendégek ülnek az asztalokhoz, de a helyiek közül is jónéhányan ide térnek be egy-két jó falatra.*

/Dzsana/

*A férfi halványan elmosolyodik a feltételezés hallatán, hogy ez lenne az egyetlen lehetõség a fürdésre.*

-Túloz hölgyem. Ennyire nem vagyunk nélkülözhetetlenek. Csupán mint gyógyfürdõ és általános fürdõház számíthatunk egyedülállónak a városunkban. Szolgáltatásaink közül ajánlom figyelmébe a gyógyvizes medencéinket, illetve a gõzfülkéinket. Természetesen a hagyományos medencék is megtalálhatóak és használatba vehetõek vendégeink számára. HA esetleg egyedül szeretne lenni és élvezni vendégszeretetünket az is megoldható.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.08. 15:33

(Mustafa)

Keserû szájízzel hagyom el a piacot
<...semmi alkudozás...vagy egy kis perpatvar...fix árak...unalmas emberek...megpróbálnak baleknak nézni...a választék borzalmas...aki meg nem hozza ki a lovait vessen magára...annyi itt a katona...kiváncsi lennék ki akar pont itt lovat lopni...>
Látva a készülödést az ebédhez, belépek a fedett részre és helyet foglalok valahol az emberek között. Lehetöleg üres asztalnál de az se katasztrófa ha nincs már olyan. Az elsö arra járó pincért megszólítom.
-Megbocsásson egy percre. Igazán nem akarom feltartani és akadályozni rendkívül fontos munkájában melyet az emberek épüléséért és jóllakatásáért végez, azonban a természet sürgetö parancsa mégis erre kényszeríti alázatos szolgáját. Szeretném arra az apró ám szempontomból nézve rendkívül fontos szívességre megkérni mellyel mint büszke parlagi sas az apró ürgével én is megnyugtathatnám tengerként háborgó helyét a gyomromnak.
A rendelés leadása után nyugodtan szemlélödve felmérem a társaságot.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.08. 17:13

(Dzsana)

- Gõzfülke? Az mi? :shock:
*Kicsit közelebb hajolva hozzá és halkabban kérdezem a továbbiakban.*
- Mondja jóuram! Ebben a kellemes városban egy ilyen helyre nõk betehetik a lábukat úgy, hogy igénybe is veheti a fürdõt? Vagy van külön helyiség számunkra elkülönítve, mint szép hazámban? Ha van és bemehetek, akkor milyen ruhában tehetem ezt meg? Mert tudja azért én puccéran nem szívesen mutatkoznék idegenek elõtt, még nõk elõtt sem. És tudja én még nem jártam ilyen helyen, nincs még csak fogalmam sem, hogy mit szoktak itt viselni a kedves vendégek.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.06.08. 19:02

Súrion

// Érzékelés próba: 5 //

*A szobámba érve leülök az ágyamra és mélyen a gondolataimba merülök.Egyre csak az öreg holléte jár az eszemben.*

< Valyon miféle bolondos ember lehet...?
Talán valamiféle varázsló és a saját tudománya vette el az eszét...!?
És milyen dolgokat tudhat...?
Lehet,hogy még veszélyes is tud lenni!Hiszen Elan is figyelmeztetett,hogy sokakkal beszélt már az öreg és egyikõjüket sem látták viszont...!
...De mivan ha...
...Muszály megtalálnom!
Talán tud valami kincsrõl,drágakõrõl,amit nem hagyhatok ki! >

*Majd miután szilárd elhatározásra jutottam az ágyról felkelve,az ablakhoz megyek és most már csak is az Öreg hollétérõl töprengek.*
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.08. 21:08

Résztvevõk: Mindenki

/Mustafa/

*A kint készülõ vihar miatt nincs már az ebédhez üres asztal. Így végül egy nyolcszemélyes asztalnál foglalsz helyet, ahol még csak két fõ ül rajtad kívül. Az egyikük egy eléggé elmélázó és talán kissé unott képû elf nõ. Magas, karcsú alkata, hegyes fülei és platinaszõke haja nem hagy kétséget származása felõl. Ruházatára és felszerelésére nézve igen jólöltözött erdõkerülõnek tûnik. Másik asztaltársad az elffel szembeni oldalon ül nagyjából középen. Helyi kereskedõ lehet. Evés közben érdeklõdve méregeti a hosszúéletû szerzetet, de nem szól hozzá. A megállított pincér felveszi a rendelést, majd kis türelmedet kéri. Még nézelõdsz úgy egy fertályórát mire kihozzák az ebédedet, de legalább van idõd körülnézni. HA lehet mondani a reggeli sokszínûségnél is vegyesebb a társaság. Megtalálható a vendégek között a magasrangú nemestõl és kíséretétõl kezdve a rosszarcú zsoldosig mindenféle népség.*

/Dzsana/

-A gõzfülke az egy érdekes találmány. Az a lényeg, hogy egy meglehetõsen forró gõzös helységben üldögélve felfrissül az ember testileg, lelkileg. Utána kellemes fürdõt ajánlok. Illetve néhány vendégünk esküszik a forró gõzbõl egyenesen a hidegvízbe módszerre, de ezt csak akkor javaslom kipróbálni, ha teljesen egészséges a szíve és egyébként sem túl ingatag az egészsége.
-A nõk és férfiak nem különülnek el alapvetõen a fürdõben, de hallgatólagosan külön medencét szoktak a két nem képviselõi igénybe venni az illendõség elvárásainak megfelelõen. Viseletként minden vendégünk számára biztosítjuk a megfelelõ méretû törölközõt, hogy ne kelljen teljesen meztelenül járkálnia, ha nem akar. Figyelmeztetem, hogy ettõl függetlenül akadhatnak magamutogatók is, akik direkt azért sem viselnek semmit. Ha óhajtja az egyik öltözõben átöltözhet a helynek megfelelõ viseletbe. A fürdõ alapvetõen ingyenes, kivéve a gõzfülkét, mely fertályóránként öt réz.

/Súrion/

*Az ablakon kinézve még töprengés közben is feltûnnek a már-már fekete viharfelhõk, melyekbõl már néhány csepp esõ is szitál idõnként, de ez még csak a kezdete valami sokkal nagyobb és vadabb idõjárási jelenségnek. Eközben szemed sarkából látod, hogy a hamis szürkületben az utcán lépteiket szaporázó emberek között van egy lila mozdulatlan folt. Jobban szemügyre véve az öregre ismersz, aki két sarokra a fogadótól és ezzel biztonságos távolságban a tulajdonostól, ücsörög egy vegyeskereskedés bejárati ajtó elõtti lépcsõjén miközben egy meglehetõsen nagydarab karalábét rágcsál.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.08. 23:43

(Dzsana)

*Figyelmesen végighallgatom.*
- Tudja nagyon felkeltette az érdeklõdésemet ezzel a gõzfülkével. Kipróbálom, rámférne egy kis lazulás minden szempontból - fárasztó volt Abadanától eddig az út.
Hm... kérnék akkor egy helyi viseletet törölközõvel, és elõre ki is fizetném a fürdõt teljesen.
*Amekkora összeget mond, azt leteszem elé a pultra.*
- Mondja meg még nekem kérem, hogy fegyvert lehet-e bevinni bárhová is? Tudja nem szívesen vállnék meg tõlle egy ilyen, számomra idegen helyen.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.09. 0:00

(Mustafa)

Méregetem egy darabig a fehér hajút majd:
-Megbocsásson kedves idegen az én nevem Abn al Mustafa dzser Zulfaim imn Al Mugaffé Signa Hamata El Dzsiah de szólitson csak Póknak. Talán elüthetnénk az idöt némi könnyed társalgással míg az étkeket felszolgálják. Még az én avatatlan és gyönge szemeim is észrevették hogy ön akárcsak jómagam nem idevalósi. Ön is csak átutazóban jár erre? Én csak ide utazom a szomszédos oázisba esetleg már hallott rólam gladiátor vagyok egy nem is az utolsók közül? Csúnya viharnak nézünk elébe. Nézek az egyik közeli ablak felé, és nagyot sóhajtok.
<vajh veszi e a fáradtságot hogy szóba álljon velem ... nem hiszem...>
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.06.09. 15:01

Súrion

*Amint felismerem az öreget a készülõdõ zivatarral mit sem törõdve,csak nem szaladva megindulok lefelé,úgy ahogy vagyok!
Még az ajtómat is majdnem elfelejtem bezárni.
Amint kiérek a fogadóból egybõl megindulok a vegyeskereskedés felé az utca túloldalán és az öreget kémlelem.Mihelyt megpillantom az öreget lelessítom lépteimet és vele szemben a túloldalon megállok és figyelem.*

< Nem is sokat kellett várnom.A szerencse mellém állt!
Most már csak azt kell kivárnom,hogy valami nyugodtabb helyre menyjen az öreg.
De vajon megint min törheti a fejét?
Jobb lesz vigyáznom,nem szeretném ha Õ vagy bárki más gyanút fogna!Legalább is még nem...
Elõször majd csak követem,az lesz a legbiztosabb!És majd meglátjuk... >
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.09. 18:47

/Dzsana/

*Miközben elteszi az 5 rezet kissé pontosítja a viselettel kapcsolatos tudnivalókat a biztonság kedvéért.*

-Elnézést, ha esetleg pontatlan voltam. Itt a törölközõ nem kiegészítõ, hanem maga a viselet.

*A fegyver említésére elkerekednek a szemei, de hamar visszanyeri nyugalmát, de látszik rajta, hogy csak tapasztalata folytán képes meglepõdöttségét palástolni.*

-Fegyvert? Eddig még senki nem élt ilyen kívánsággal. Egyrészrõl biztosíthatom, hogy a fürdõnk jólõrzött és a forró pára nem tenne jót a fegyvernek. Másrészt nincs ilyen esetre szabályozás, így ha óhajtja beviheti magával a fegyverét is. Csak kérem a többi vendéget ne riassza nagyon meg vele.

/Mustafa/

*Az unott kifejezés nem enyhül a nõ ábrázatán, de lassan feléd fordítja a fejét és végigmér szinte teljesen fehér szemeivel. Egyre jobban érlelõdik benned a gondolat, hogy tényleg nem méltat válaszra. Közben megérkeznek a rendelt étkek is. Komótos precizitással készülõdik neki az elf salátatáljának majd mielõtt nekifogna az ebédje elköltéséhez os,ét rádnéz és végre megismerheted a hangját is. Meglehetõsen távolságtartó a stílusa és hanghordozása, de a hangja kellemes a fülnek.*

-Talán még jég is fog esni. Egyébként Sheshia.

*Apró biccentés után nekilát az étkezésnek. A kereskedõ csak néma ámulattal figyeli és hallgatja az eseményeket. Teljesen el van ájulva már attól a ténytõl is, hogy elfet ilyen közelrõl láthat élõben.*

/Súrion/

*Az utca forgalma meglehetõsen megcsappant így könnyedén szemmel tudod tartani a karalábés öreget a vegyesbolttal szemben lévõ bõrmûves üzlet elõtt nézelõdve. Közben az esõ is el-el ered, de inkább csak múló kellemetlenséget jelent. Az öreg nem igazán foglalkozik a környezetével csak bámul flfelé és rágcsálja az ebédjét, de egyik pillanatról a másikra felpattan korát meghazudtoló ruganyossággal és egyenesen feléd veszi az irányt. Elõtted alig 2-3 arasszal torpan meg és a karalábét mint valami jogart szegezi neked.*

-Fiacskám! Miért követsz engemet?!? Azt hiszed megkaparinthatod a… ÁHHÁ tehát igazam volt el akarod rabolni tõlem!

*Ezzel tesz néhány igen figyelemreméltó és kissé aggodalmatébresztõ mozdulatot. Mindezt mély torokhangú parancsszavakkal köríti valami ismeretlen nyelven. Mindezek után talán a legváratlanabb dolog következik be. Nem történik semmi. A hitetlenkedõ és kissé megszeppent „varászló” elõsször idegesen beleharap a karalábéba, de ezek után elsírja magát és fejjel a válladnak próbál dõlni.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.09. 19:40

(Dzsana)

- Tehát a törölközõ a viselet... Akkor ruhátlanul kell a vízbe menni? :shock: - *még az emámé takarásábó is látszik rajtam, hogy azért ez egy kicsit megakasztott, majd egy vállvonás kíséretében meghajolok elõtte* - Köszönöm szépen a segítségét jóuram, hiába az idegen kultúrát kicsit nehéz megszokni. Kérem igazítson útba, hogy merre is menjek akkor, ha már befizettem, akkor csak nem hagyom kárba veszni pénzemet, arról nem is beszélve, hogy kíváncsiságom határtalan a gõzfülke iránt.
*A fegyverre vonatkozó dolgokat alaposan megfontolom.*
<Hm... a világért sem akarok riadalmat senkinek. Viszont nem szívesen megyek sehová fegyver nélkül - igaz, arról már leszoktam, hogy a budira is magammal hordjam. Hm..... talán elég messze vagyok már tõllük, hogy megkockáztassak egy ilyen húzást... ha meg nem... van még egy-két ismeretem mi kihúzhat a bajból ...>
*Hosszú szegmensek sorozata mire a végére jutok döntésemnek.*
- Nos, a fegyverrel kapcsolatban nem szeretnék a világ minden kincséért sem galibát okozni vendégeik körében, elhiszem Önnek jóuram, hogy itt nem érhet baj.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.09. 23:13

(Mustafa)

Látva asztaltársam szájtátiságát felé fordulok még mielött hozzáfognék az evéshez iváshoz.
- Üdvözlöm Jóember Abn al Mustafa dzser Zulfaim imn Al Mugaffé Signa Hamata El Dzsiah vagyok. Mifelénk az ebéd a nap egy nagyon fontos pillanata és nem szoktuk elhamarkodni. A másik az étkezéssel kapcsolatos igen jó szép és nemes hagyományunk, hogy nem eszünk ismeretlenekkel. Remélem eme környéken nem hajazott el a barbarizmus annyira hogy némi jókívánság mellé ne férjen bele az illö bemutatkozás. Arról nem is beszélve hogy mily remek asztaltársasághoz jutott az égiek kegyelméböl áldassék a nevük mindörökké. Egyébként szokott errefelé jég esni? Nem tartom valószínünek hogy a környéken található messzi vidéken is méltán híres gyümölcsösök és az abból készült italok elönyére válna az ilyen sáskajáráshoz hasonlatos istencsapása. De bízzuk magunkat Isteneink kegyeire ki ki a maga szokása szerint és falatozzunk felebarátim.
Azzal szép nyugodtan hozzáfogok a feltálalt étkeknek, kiélvezem a nyugalom minden pillanatát. Ínyenceket megszégyenítöen kóstolgatom az ebédem mégha esetleg az nem is tûnik méltónak erre.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.06.10. 10:31

Súrion

*Mikor az öreg felugrik és felém indul,azt sem tudom hirtelen,hogy jobbra vsgy ballra mennjek.De mire eldönthetném már késõ,ott áll elõttem,Én meg mint akibe a villám csapott.Majd a lélegzetemet is visszatartva,tágra nyílt szemekkel halgatom a szavait és mikor "varázsolni" ked még a szívem is megáll egy pillanatra.
Ám nem történik semmi!Gyorsan öszeszedem magamat és mire sírva a vállamnak dõlne Én kilépek balra és támadó állásba helyezkedem félig kivont kardal!*

- Lassan a testel vénember!!
Én semmit nem akarok tõled ellopni!
De abban biztos lehetsz,hogy ha még egyszer megpróbálsz valami varázst vagy rontást rám mondani,akkor az életedet biztosan ellopom!!

// Ha bármilyen gyanús mozdulatot tesz vagy valami furcsát mond,akkor azonnal rámondok egy vakság okozását 12 Mp-ból. //
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.10. 20:11

/Dzsana/

-Ha bemegy a kétszárnyas ajtón jobbra a férfiak öltözõit találja, balra pedig a nõkét. Ott átöltözhet és biztonságba helyezheti a felszerelését. Törölközõt pedig ahogy belép a szemben lévõ pultról vehet magának.
-A fegyverekkel kapcsolatban örülök, hogy így döntött. Mégegyszer biztosítom, hogy nem éri semmiféle támadás az itt tartózkodása alatt.

*Ezzel az elõtérbõl a belsõ helységekhez vezetõ ajtót kinyitja neked elõzékenyen. Belépve tényleg rögtön szembetalálod magad egy meglehetõsen hosszú pulttal, amelyen egymás mellett több stóc gondosan összehajtott vastag törölközõ áll. Az öltözõk nagyobb helységek, melyek falain körbe lakattal zárható keskeny szekrények sorakoznak középen pedig több sor pad ad lehetõséget a leülésre. Néhány szekrényen zárva van a lakat, de a legtöbb résnyire nyitott ajtóval üresen áll a zárban a kulccsal, melyen egy számozott fakorong függ.*

/Mustafa/

*Mintha csak most ocsúdna álmából a kereskedõ kissé zavartan köhint néhányat mielõtt megszólalna.*

-Khm…Nos…Nem tudom uram. Idõnként szokott jég is esni, de mostanában szerencsére elkerült az efféle égi áldás. Nem haragudjon még be sem mutatkoztam. Nevem Roff Tardiff. Jóétvágyat mindannyiunknak.

*Meghajol kissé ültében mindkettõtök felé és legnagyobb örömére még az elf nõ is tudomást vesz róla egy biccentés erejéig. Az étel egyébként igazán ízletes és laktató. Talán csak annyi, hogy a fûszerezése nem az általad megszokott ízvilágot tükrözi, hanem inkább a délebbi területekét. Ha találgatnod kellene talán shadoninak vagy a Pajzs Államokból valónak mondanád a szakácsot a fõztje alapján. Az albalkok hirtelen megremegnek egy igazán közeli dörrenés nyomán és szinte vakító világosságot biztosít a közelben lecsapó villám. Mintha ez lett volna a jel odakint kitör az égiháború és sûrû, nagy szemû esõ kezd zuhogni, pillanatok alatt eláztatva mindent és mindenkit.*

/Súrion/

*A kilépésed nyomán az öregember minden ellenállás nélkül fejjel elõre elvágódik a bõrmûves üzlet elõtt. Nem reagál csak halkan sirdogál kissé összehúzva magát. Közben szinte reflexszerûen idõnként beleharap a karalábéjába. Közben vakító villanás és ezzel egyidõben hatalmas dörrenés rázza meg az utcát egy közelben becsapó villám nyomán. Ocsúdni se nagyon van idõtök mintha dézsából öntenék szakad a nyakatokba a zuháré. Az öreget látszólag ez sem zavarja. Csupán beljebb húzza lábait az üzlet bejárata feletti kicsiny elõtetõre bízva a védelmét a vihar ellen.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.11. 21:27

(Dzsana)

- Köszönöm az útbaigazítást és a türelmet személyemhez.
*majd a kinyitott ajtón belépek, s mélázva egy számomra megfelelõ törölközõt elveszek a sok közül. Balra térek, mint mondta az a nõi öltözõ. Egy szimpatikus - lehetõleg egy jelölésû (egy számjegyû :roll:) szekrényt nézek ki magamnak mely nem foglalt. Levetkõzöm és magam köré csavarom a törölközõt. A cuccaimat a szekrénybe pakolom és bezárom a lakatot rájuk. A kulcsot ha tudom felcsomózom a törölkõzõ csücskére, ha nem, akkor a kezemben fogom és elindulok megkeresni azt a bizonyos gõzfülkét.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.11. 22:24

(Mustafa)

A meglepöen kellemes ebéd hatásásra egészen jó hangulatba kerülök. Feledteti velem a nagyváros és az aréna, a rajongók hiányát is. Olyan jó hangulatba kerülök hogy asztaltársaimat is meghívom valamely italra az étkek leöblítésére. A szokások rabjaként és az idöjárásra való tekintettel az ebéd után:
- Engedjék meg hogy megköszönjem a társaságukat, és e remek ebéd után visszavonuljak szobámba.
A délutánt egy alapos sziesztázással tervezem megkezdeni. Nem szándékozom aludni csak heverészek fent a szobámban. Megnézem az ablakot és ha nem az épület ezen oldalát veri a vihar akkor kinyitom épp csak annyira hogy a friss levegö beáramolhasson a szobámba. Arra azonban mindeképpen figyelek hogy a szobában "viharkárt " ne okozzak. Amikor észreveszem hogy a vihar elállt és már elég kipihentnek is érzem magam lemegyek a földszintre és megnézem hogy a teraszon felállították e már az asztalokat. Esetleg ha még nem került erre sor akkor a fö helyiségben egy ablak melleti asztalnál foglalok helyet és élvezem a felfrissült levegöt. Rendelek magamnak egy palack könnyü bort és lassan nyugodtan iszogatok szemlélve a világot és az embereket kik megfordulnak ezidötájt a fogadóban.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 4 / 60 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 60

Vissza: Régi Kalandok...