• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 128 / 300 • 1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 300

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.11. 9:17

A naplóírás tekintetében némi hiányosságaim akadhatnak. Kérném mindenki türelmét sorry, de problémáim akadtak és fokozódott az általánosnak tekinthetõ idõhiányom igyekszem minnél hamarabb pótolni. A játékban viszont igyekszem aktív maradni. Hétvégente az elkövetkezendõ másfél hónapban nem leszek elérhetõ.

Üdv

Atis
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.11. 16:29

Crealtam egy karit a nyilthoz.Megkérném majd a hm-ket,hogy birálják el. THX

ui.:kp-t nem számoltam elsõ szintre,mert azt néztem 1-2 karinál,hogy az nem volt hozzáadva,de ha azt is kell,akko majd pótlom :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.11. 19:34

hm?hmk-k.... :roll: :lol: :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.06.11. 19:47

Milyen HM-k Schinter? Egyik bíráló se HM. Alauron és Quator az illetékes. :lol:
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.11. 20:08

ja,asszitem hm-k birálnak...na mind1 ki,de akko átolvashatná már :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.11. 20:56

Schinter írta:ja,asszitem hm-k birálnak...na mind1 ki,de akko átolvashatná már :D

Quator ma és holnap biztos nem lesz - jelezte a szabadságos topikban. Õ nézi a statisztikai részt.

Egyébként örülök, hogy rászántad magad a nyílt játékra :)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.12. 5:15

Hát ja,gondoltam már ideje lenne,de azé roszul kezdõdik,hogy lassan nézegetik a karikat :roll:

amugy nem elhetne megkérni vki mást,pl egy modit/hm-t,hogy gyorsba átgusson rajt?Elvégre egy 10 perc lenne :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.12. 8:19

Szeretnék nyomatékosítani valamit, mert kaptam egy PM-et, ami örökzöld témát, a KM által formált világ ETK,-nak PPL1-nek PPL2-nek való megfelelését feszegeti.

Félelmetes, hogy mennyire nem bírjátok elnézni a KM botlásait.

Az rendben van, hogy ha Ynev világáról beszélek akkor nagyjából úgy kell meséljek, hogy alapvetõ erõviszonyokat, szembenállásokat és ottani törvényeket ne hágjak át, hisz mindenki által ismertek és ezért Ynev-i.

pl: Toron szembenállása az ÉSzaki Szövetséggel, az hogy Erenben hagyományból utálják az elfeket, hogy a tûzvarázslók gyûlölik Tharr híveit és az északi szakadár tûzvarátslókat, az hogy Erionban minden kapható, stb.

Hogy ha ilyen alapvetõ dolgokat félresöprök, azzal a felkiálltással, hogy én vagyok a KM, nyílván elveszem a játékkedvet.

De az meg az én játékkedvemet veszi el, hogy a JK- tisztelet a kivételnek -minden apró gubicsba belekötnek, és a pofámba verik, hogy ez nem így van leírva az ETK-ban, a PPL1, PPL2-ben. Én nem tudom miért van az, hogy neketek csak az a KM/HM elég jó, aki betéve tudja az összes szart, amit a MAGUS-szerepjátékhoz valaha is kiadtak és Novák Csanád fejében két fosás közben a Wc-ben megfogant.... És ha én másképp látok egy apróságot akkor mi van??? Úgy látom az írói szabadság ismeretlen fogalom errefelé... pl: mittudomén az erigowi dámák olyan ruhákat vesznek fel, amiben kirakják és aládúcolják a csöcsüket és oldalt hasított szoknyában báloznak akkor jöttök hogy az ETK szerint milyen nagy a konzervatizmus arrafelé. Hát szarok bele! Ha én úgy akarom hogy a bálon hárman vágnak partiba X nemesasszonyt a brokátfüggöny mögött, amibe egy arra járó Arel pap is beszáll, és általános orgiába fullad a rendezvény, és bokáig gázoltok a levesben; hát akkor az lesz!

Abba úgy látom az összes JK magasról tesz, hogy a KM szava dönt, mert akkor és ott õ formálja Ynev világát, és nem feltétlenül egyezteti minden szavát az "nagy szent iratokkal". Nem tudom hova kéne és megkkora betûkkel ezt kiírni, hogy mindneki felfogja.

Nem fogok minden leütött szavamra figyelni, mert X vagy Z összehúzza a szemöldökét, vagy a játékosnak identitászavara lesz, mert találkozik egy Halál Káosz jellemû elffel, vagy lát egy kyrt, aki NEM ezüsthajú és nyúlánk, hanem dagadt és kopaszodik...

Olyan jó lenne ha egszer a KM-nek lenne igaza.... :(
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.12. 9:40

Apám, ez még probléma?! Sion is megmondta és asztaliban sem volt ez sose másképp:

A KMnek /HMnek MINDIG igaza van!!!:teccikerteni:

Azért, ezt bírom...szerepjátékban mindenki milyen szabálykövetõre törekszik, rendes, takaros emberke próbál lenni, bezzeg ha anyu azt mondja, szedd össze a piszkos zoknit, csináld meg a leckét vagy gyere haza 2re a buliból, arra bezzeg nagyívból tojni szoktak...
:wtf:

ETK: 9. oldal: "Tartsd tiszteletben, ha mások másképp gondolkoznak ugyan arról a dologról!"

Ha már ez kell annak, aki nyavajog!...Semmi sem szentírás, ami a MAGUSBAN van, ez eme idézett sor felett világosan olvasható. A KM pedig nem tudja minden szituban tájékoztatni jó elõre a játékosait, hogy hé, fiúk, lányok, én ezt meg ezt így gondoltam, oké-e ez nektek? (mert ez is ott van, hogy mindkét oldal kapjon már valamit :P ) Tanácsokat írtak ugyan, mire figyeljen oda a KM ha már változtat, de azok NEM parancsok, hogy fõvesztés terhe mellett lehet megszegni!

Elég gáz mondjuk, ha már egy játékban is ötpercenként szabályokba ütközhetek meg azt törlik az orrom alá, mikor elég, ha az élet egyéb területén rakják azt a vállamra (számlák, kötelességek, fityfene). Itt legalább kímélhetnénk egymást ettõl.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.12. 10:26

Nahát kivetette fel ezt az örökzöld témát megint? :roll:

Azért megkisérelném elterelni a témát :D A hm-k engedélyezhetnék már a karimat elvégre õk is mesélnek a topicokba nem csak quator alauron stb.... :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.12. 10:33

Höhö, Schinter, szerintem nem fogják megnézni mert nem bírálók. :) Aki nem bírál, oda se néz a friss karikra, csak akkor, ha már nála játszik az illetõ, szóval...Várnod kell Alauronbra és Quatorra. Ez van.

De elsõ ránézésre jellemrajz hiányzik, ezt pótold! :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.12. 15:16

jellemrajz?Ott van az elõstoryban leirva,hogy milyen jelleme lehet kb...VAgy mire gondoltál?

Biráló?Ugyan má ha nem is náluk akarok játszani miért õk birálnak? :D többi hm többségi döntéssel is elbirálnák...Igen gondoltam,hogy nem néznek be,azért irtam ide a csevegbe :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.12. 16:19

Schinter, rossz csontot rágsz. Tudom hogy VIP tagként minden topicot látsz, nagyon jól tudod, hogy mit hogyan beszélt meg a HM banda a megfelelõ helyen, és valahogy nem láttam hogy akkor panaszkodtál volna a dolgok ilyen döntésérõl, menetérõl. Ha meg nem nézted, így jártál, utólag könnyû panaszlkodni. Akár türelmes vagy, akár nem, az a két fõ bírál el és várnod kell, mert most nem érnek rá. Tegnap teted fel a karid, azt hitted azonnal simán túlleszel ezen?

Inkább ha már várod ama HM keze jegyét, akihez mennél, akkor annak a HMnek írj egy privit, akihez konkrétan mész, legfeljebb akkor az megnézi.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.12. 17:09

Tadamm, bírálják a karid :D

Mielõtt kezdenéd a játékod, nézd meg, melyik helyszín üzemel mostanság, nehogy olyat válassz, ahol se Hm vagy le van zárva, vagy marha reitkán írnak, fõleg, ha napi rendszerességgel akarsz reagot kapni...
Elõtöri topicon belül keresd a hol játszhatsz éppen-t
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.12. 17:14

valóban nem nézegetem azokat a topicokat,bár lehet kellene :D Azt hittem,hogy kcisit gyorsabban megy a kari birálás,mivel mind2n igen aktivak még akkor is ha szabadságolják magukat :D Azrt láttom a kellõ irogatás a tavernába a post farmon kivül elérte a kellõ hatást :D Na jó csak vicc volt,amugy tényleg nem értem,hogy miért csak 2 ember birál...sztem aki krealt már ut-s karit ismeri nagyjából az ut rendszerét nem beszélve a hm-krõl,akik-legalábbis nagyrészük- eléggé aktiv és sztem már kivülrõl vágják az ut-t...Igy elég lenne ha csak közülük 2-3 ember bólint rá,mert igy eléggé gyorsan fel lehetne prögetni a birálási dolgot :roll:

ja,igen majdnem elfelejtettem :D köszönöm a gyors birálást 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 128 / 300 • 1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok