• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 6 / 46 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 46

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.11. 11:02

(Egren cwa Trimelion)

-Rendben elég késöre jár már és sajnos nem ismerem a várost , még annyira sem amenyire elégséges volna. Ne nagyon térjünk le a föútról csak a fogadónál. Hacsak nem vágysz némi kihívásra ebben a körengetegben.
Felpattanok a lovamra és nyugodt tempóban de valamivel éeberbben mint ide jövet elindulok Kriak után.

//Folyt.köv a Csillagban//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.11. 12:54

JK: Barlon Ergwont
Esemény: Küldetésben (Védd a nõt és fuss!)
Helyszín: Kikötõ, Rühes Kutya kocsma

A kocsmáros, egy pudvás, sárga fogú férfi nagyot röhög az erigowi szavain:

- Jaj jó uram ne vicclejen már! Azt hiszi nem volt itt már kocsmai verekedés, vagy hogy nem lesz? Mit gondol miért vannak a székek és az asztalok rögzítve?! Ha a vendégek szét akarják verni egymás pofáját hát csak tessék! Én nem vagyok semmi szépnek az elrontója! Istenem mikor fiatal voltam mennyit duhajkodtam, ehhez hasonló helyeken! -mondja és egy könnycseppet morzsol el a szeme alatt nosztalgiázva- mindig hálás szívvel gondolok vissza azokra a kocsmatulajdonoskora, akik engedték hogy gyakorollhassam a kocsmai verekedés mûvészetét!...Jaj, azok a szombat esti nagy bunyók! Semmi sem pezsdíti úgy fel a pangó tengerészvért! Mit hogy a hölgyike a szomszéd kocsma bérence?! Megyek és megköszönöm Rodericknek a forgalmam megnövelését. -mondja és kifele megy a csehóból..- majd kint elkiáltja magát...
-Emberek bunyó készülõdik nálam!!!- Erre a szomszéd kocsmából átjönnek még vagy hatan-heten.
A kocsmáros visszamegy hozzád és mér neked egy ingyan pofa grogot.
-A jó hír hozója a vendégem.
- Maga szerint meddig bírja a kis ribi az asztal tetején táncolást? Már egy fél óráj nyomja...

A kocsma népe körbeállja azt az asztalt amin Charlotte táncol és ütemesen tapsolnak a zene alá.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.11. 13:03

JK: West Marson
Esemény: Küldetésben (Adóss Fizess),
Helyszín: Aranymûvesek utcája, Oleg Porter zálogháza

Körbejárod a házat. Találsz egy hátsó udvart, amit egy magad deszkapalánk vesz körül. Felkapaszkodsz. Néptelennek tûnik.
Áttornászod magad a kerítésen a zálogház hátsó udvarára.
A hátsó ajtó legalább olyan páncélozott mint a belsõ.
Kicsit tanácstalanul vakarod a fejed. Majd megpillantasz egy gazzal, gyommal benõtt viszonylag széles pinceablakot. Be van ugyan rácsozva, de talán elég erõs vagy hogy szétfeszítsd.

Egy macska rohan és fordul be õrült sebességgel a ház sarkán, nyomában egy hatalmas termetû acsarkodó szelindekkel. Izmos és vastzagnyakú harcikutya. A macska eltûnik a pineablak rácsai között, otthagyva téged az üldözõjével.

Mikor a kutya meglát, hörögve és nyálcsorgatva ugrik neked, hogy halálra marjon.

//Kérek a Kalmárfejedelem PM címére 12 kezdõ, 12 támadó és 12 sebzésdobást. Az összesített támadódobás mellé írd oda azt is hogy a kockával mennyit gurítottál!//
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.11. 16:08

West Marson

-Hogy ennek a mocsoknak mennyi ölebe van.-Majd ezzel a mozdulattal, kirántja a szablyát-Na gyere téged már felkockázlak. -Majd ezzel bele veti magát a harc hevébe. Üti vágja a kutyát ahol éri. De fõleg vágja.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.11. 18:14

/ Barlon Ergwont /

<… Na ezt jól elcsesztem! Közepes problémából nagyot sikerült összehoznom! Mondjuk tökmindegy már a végén, hogy húszan, vagy, hogy ötvenen rugdalják az embert! Egyszerre maximum úgy is négy-öt fér hozzá az ember fiához kényelmesen…>
* Mikor elé tolják a krogot, nem hörpinti fel. Felemeli a poharat, megköszönve az italt, de visszahelyezi maga elé a söntésre, majd féloldalasan megfordul, könyökével a pultnak támaszkodva és figyeli az „eseményeket”. Agya azonban veszettül pörög a „legrosszabb” lehetõségeken.*

- Hát nem tudom, mi lesz ebbõl a napból!? A csajt szétszaggatják, ha ez így megy tovább. *Veti oda „mellesleg” a csaposnak* Az apja nem tudom mennyire fogja ezt díjazni!? Ha ezt a csajt, ma jól „megrakják” Holnap jó pár „eunok” tengerésszel több fog „pislogni” a kikötõben. * Majd a csapos felé fordul és vészjóslóan néz a szemébe.*

- Remélem azért téged kihagynak majd a éjszakai „fallosz eltávolító akcióból” a mocskos Tharr hitû állatok, kiket foglalkoztat eme hölgyemény apukája!. Bár kétlem, hogy megúszná itt bárki is, aki részese most eme duhajnak, a megtévelyedett lány kihasználásának. Na, de mindegy! Én inkább még idõben lelépek! *Tolja vissza a szeszt a pultosnak.*

- Nincs kedvem éjszakákon át, félve kushadni egy sötét szobában, hogy mikor jön el értem a „végzet”. *Növeli monológja hatását.*

- Idd meg te, neked nagyobb szükséged van rá! Lehet, hogy ma ihatsz ilyen nedût utoljára fogadós.* Veti oda amannak, majd szép lassan elindul a kijárat felé, azért még „hangtávon” belül ennyit mond:*

- Én mondtam, hogy segítek, de ha nem, hát nem! * Lassan araszol kifele, de fél füllel hallgatja, hátha amaz utána szól.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.12. 9:35

- Óh ember járnak ide azok is! Személy szerint semmi bajom sincs velük, én minden vallással szemben türelmes vagyok aki fizet. -Tulajdonképpen te most mit akarsz ember?! -Megfélelmlíteni?- a kocsmáros jót húz a saját csapolt sörébõl és büfög egyet.

- Engem nem kell gyõzködjél, mert én egyben biztos vagyok: ha én most itt nekiállok hõzöngeni leállítani a bulit. Az én falloszomat nem Tahrr híve fogják leszakítnai, hanem a saját fizetõvendégeim!!! Úgyhogy ha te is meg akarod majd abajgatni a kicsikét, állj be a sorba, és szakíts egy számtot! -mondja a kocsmáros és letörölgeti a pultot.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.12. 9:46

Esemény: Küldetésben (Adóss Fizess), Harc a kutyával

Gyorsabban mozdulsz mint a kutya. Amikor elrugaszkodik a földtõl, hogy a torkodnak ugorjon, ügyesen kiszámítod, mikor kell a szablyát kitartanod, hogy a dög felnyásalja rá magát.

Számításod fényesen bevált, a szablya hegye a harcikutya hasába szalad, de a lendület továbbviszi és elterülsz a vonagló, szûkölõ jószággal a földön, aki a nyelvét lógatva az arcodra kiszenved.

//Off: Lekockáztam itthon a harcot, már az elsõ harci körben megölted. De az komolyan érdekelne, hogy a szablyával hogy a túróba dobtál te 13-as segzést...ebbe majd avass már be...mennyit dobtál? +5 jön az erõbõl ugye? Akkor a sebzésre nyolcat dobtál?//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.12. 12:03

West Marson

//A szablya sebzése k6+2 6-ost dobtam, és ugy e a +2 meg a +5 erõ bónusz.//

*A kutyát nemes egyszerûséggel lehajítja magáról, nem kellene hogy nagyon összevérezze, kitépi a szablyát, majd oda áll a rácshoz. Elteszi a szablyát tenyerébe köp összedörzsöli, és rá fog, majd megpróbálja, hogy mekkora erõ kifejtés kell.*

//Elsõre erõproba 7//
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.12. 17:16

Esemény: Küldetésben (Adóss Fizess), Behatolás a Zálogházba

Nekifeszülsz a rácsoknak...az alsó pinceszint falát már jócskán átitatta a nedvesség és a salétrom virágokban virít rajta...a habarcs sem rögzíti már olyan keményen a pincerácsokat mint régen.

Az egyik rácsot kiszakítod a málló habarcsból, a másikat is meg tudod úgy haílítani, hogy beférj.

Egy tágas, boltívekkel tagolt pincéber jutsz, ahol sokféle lim-lom: antik bútor, pókhálós festmény, összecsavart és kifakult dzsad szövésû szõnyeg, egy leselejtezett törött kristálycsillár, és még sok félig vagy teljesen haszontalan vacak tölti ki a teret. A bemenekült cica egy valaha colonial-stílusu szakadozott kárpítu fotel karfáján üldögél, és barátságosan pislog rád, ahogy a sok szemetet kerülgeted. Majd egy nyávogással lepattan és a lábadhoz dörgöli magát. Íme egy hálás rajongó...:D

A pinceajtó zárva, de ahogy belenézel a másik oldalról benne hagyták a kulcsot. Az ajtó alatt olyan ujjnyi rés tátong.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.12. 18:16

West Marson

*Mars lehajol megsimogatja a macskát.*

-Na ha itt végzünk tán még el is viszlek.-mondja halkan. Majd alá néz az ajtónak, és ha tisztának ítéli meg a terepet akkor keres valamit amivel kilökheti a kulcsot, ha mást nem a tõrével bepróbálkozik. Ha ez sikerül akkor kinyul és flszedi a kulcsot, majd a zárba teszi és elforgatja a kulcsot, és lassan kinyitja az ajtót, ügyelve arra hogy ne nyikorogjon. Majd körbe kémlel, hogy mi a helyzet kint.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saggaras Zenir 2007.06.12. 18:47-kor.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.12. 18:48

/ Barlon Ergwont /

* Visszafordul Barl, s eltöpreng egy pillanatra.*

<… A fene vigye el! Úgy látom a régi, jól bevált szövegem, már kissé kopottas! Új szelek fújnak! Szívem szerint tényleg kisétálnék innen a fenébe, de hát a munka, az munka! Ezt is meg kell tennie valakinek! Feláldozom magam a „buli” oltárán, ha így esetleg közelében lehetek a lánynak, és még talán valamit ki is tudok ötleni közben….>

- Fogadós uram! Igaza van! Egyszer élünk, s kit érdekel a holnap! *Lép vissza a pulthoz. Leveszi hátizsákját, s közben mondja:*

- Két kupa sört! *Pöccint a söntésre pár rezet Miután megkapja az italt, koccint a pultossal, lehúz egy kortyot, és féloldalasan a lányt figyelve átfut jó pár gondolat az agyán .*

<… Na ennek mi lesz a vége, azt még nem tudom, de hát itt csak nem hagyhatom!? Megvárom, míg kibulizza magát, s a részeg „bikák” egymásnak esnek bájaiért, utána, mint megmentõ érte „kocogok", vagy ha ez nem válik be és durvul a helyzet, muszáj lesz nekem kiprovokálni a balhét…>

* Majd egy hírtelen gondolattól vezérelve, kupával a kezében átfurakodva magát a tömegen, a lány közelébe próbál férkõzni.*

<... Na, had nézzem meg közelebrõl magam a megmenteni "való" menyecskét...>
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.13. 15:12

Azért rendenesen ki kell használd a testi erõd, mire a csõcselékgyûrûben átvereked, átkönyökölöd magadat az asztalon táncoló hölgyeményig.

Teljesen satu részeg.

Egy biztos alulró többet is látsz belõle mint elsõ ismertségnek szeretnél, a fruska testileg csinos nõ, fehér harisnyái inkább teltkarcsú idomokat takarnak, de a melle elég lapos. Ez persze nem zavarja a körölötte összegyûlt begerjedt trógereket, akik ütemes tapsal jutalmazzák a játékot.

Ott állsz közvetlen elõtte. Senki nincs közötted és a kör alakú asztal között, elég nagydarab vagy ahhot, hogy ne nagyon kekeckedjenek az elõre furakodásért, megaztán most leköti a lány a matrózok figyelmét.

A zene gyorsabb ütemre vált, a lány szõke haja kibomlik és elkezdi a haját is lobogtatni ide oda...óriási helyeslés égy füttykoncert.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.13. 15:25

Esemény: Küldetésben (Adóss Fizess), Behatolás a Zálogházba

A konyhába jutsz, de most szerencsére senki sincs itt. Óvatosan végiglépdselsz a tûzhely ésa sok lógó konyhai edény és fémeszköz között.
A konyhából kivezetõ ajtó az elõtérba nyílófolyosóra nyílik, résnyire nyitva van.

Porter éppen a Városi Õrség kapitányával beszélget:

-Hogy nézett ki az embere?

- Egy ocsmány udvari ork volt mondtam már!!

- Ember tudja hány udvari ork lépett be ma Erionba? Nem? Hát megmondom: csak a mai nap ezerkétszáz udvari ork belépését regisztrálták a városban.

-Áhh, ez a fickó itt született, szerintem helybéli...nem volt akcentusa, ha nem látom az arcát azt hittem volna valami tisztes polgár..

- Fegyvere volt?

- Igen, egy tõr és egy szablya.

- Hogyhogy nem használta?

- Nem tudom, csak kiütötte a testõrõm, és mikor látta, hogy nem bír bejönni hozzám elmenekült.

- Vannak haragosai?

Mély csen, Porter hallgat.

- A Szeráj hónapok óta zsarol és védelmi pénzt követel rajtam!

- Kíván feljelentést tenni?

-Isten ments! Mit fognak csinálni?

-Nos, elõször is átfésüljük a környéket. Maga meg zárkózzon be és senkinek ne nyisson ajtót. Az istenek áldják!

- Önöket is uraim, Viszontlátásra. -majd csukódik, az ajtó, és a katonák elmmennek.

Léptek közeledése hallatszik a folyosón.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.13. 17:55

/ Barlon Ergwont /

* Ahogy ott áll és látja, hogy a csaj teljesen bepörög, tudja, hogy lassan vége a „dalnak” és a hölgyemény kidõl.*

<… Na most kell lépni valamit, másképp már nem tudom kimenteni ezt az õrült libát! Azért elõtte, nem árt meggyõzõdnöm, hogy biztos õ e a keresett személy. …>

-Charlotte Chaney! *Kiálltja el magát, majd ha a lány egy picit is reagál a saját neve hallatán az asztal elé ugrik, s megpördül.*

- Mindenki a vendégem! *Ordítja el magát.*
- A pultnál mindenkire vár egy korsó sör. *Ha beválik a „tömegoszlatás”, vagy inkább „átcsoportosítás”, belekotor baljával erszényébe és két ezüstöt pöccint a kocsmáros felé.*
- Italt mindenkinek! *Ordítja el ismét magát, majd megfogja a lány derekát, s a kapálódzó nõt a vállára veti, ezután vele együtt indul az ajtó felé, ki a kocsmából. Gyorsan, míg a matrózok a pultnál „nyelik” a potya piát.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.13. 19:13

West Marson

<Hát ugy látszik hála ennek a majomnak, meguszom az egészet. Na gyere csak elkaplak. Máre vártalak te kis sunyi tetü láda.>

*Behuzodik az ajtó mögé ugy, hogy ha kínyilik, õ még minig mögötte lapuljon. Majd néma csöndben vár...vár, megvárja míg az ajtó kinyílik. Õ csak lapít sunyin, a megfelelõ pillanatra.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 6 / 46 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 46

Vissza: Kereskedõnegyed