• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Salk városa... [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
155 hozzászólás • Oldal: 9 / 11 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.05.13. 18:01

Cona Derio Diva Baqero

Amint meglátom a lordot. Felderült mosolygós arcal elindulok felé. Ügyelek rá hogy a tartásom és viselkedésem tökéletesen megfelel jen az udvari etiketnek. Mikor elé érek határozott hangon megszólítom akár rámnéz éppen akárnem:

-Ön ugyebár Lord Alduis sil Celestius. Kedves uram? A hírneves vívó és üzletember sadoni nemes?

Majd csendben várom hogy reagáljon.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 296
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.13. 18:37

KM esemény [Wharadak]
Helyszín: Salk városa, a Hajnalhasadás nevû fogadóban
Idõpont: Délelõtt
Résztvevõk: Cona Derio Diva Baqero (Rayvanur)

*Ismét rádvillan a Lord tekintete. Most tûnik fel, hogy milyen sötét, szinte már-már szürke színû a pupillája. Érdeklõdõn pillant végig rajtad, felmérve a ruházatod s az alapján a rangod is. Ültébõl nem áll fel, hanem csak úgy biccent feléd.*
- Nem téved, -*szól kellemesen mély hangján, de valahogy mintha bosszúságot hallanál ki annak élébõl, bár abban biztos lehetsz, hogy nem te váltottad ki az okát* - valóban az vagyok, akinek állít.
*Itt egy kis szünetet tart, majd mielõtt bármit is mondanál, folytatja.*
- Ismeretlen létére elég sokat tud rólam, fiatalember. Még a végén sértésnek veszem, hogy utánam kémkedik... -*elmosolyodik, most elõször*- Magáról annyit tudok jelenleg, hogy valószínûleg mûvelt ember, s talán ért a kardforgatáshoz is. Mégis, ha nem árul el magáról legalább annyit, mint amit rólam az imént elmondott, akkor ... -*mosolya hajszálvékonyra keskenyedik*
- ... kénytelen leszek elégtételt venni ezen sérelemért... -*szól csendesen, s tekintete akaratlanul is saját pengéjének markolatkosarára téved, majd ismét a szemedbe mélyed a pillantása. Nem sok jót ígér.*
- Nos?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.05.13. 18:42

Cona Derio Diva Baqero

Meghajolok elõtte . Közben bemutatkozom:

- A nevem Cona Derio Diva Baqero. Egykoron Gorvik nemese ma inkább ellensége.

A végére kiegyenesedem és tökéletesen nyugodtan mélyen a szemébe nézek. <Vajon ehez mitszólsz? Hogy tetszik a nyílt beszéd?>
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.13. 18:57

KM esemény [Wharadak]

*Egy pillanatra összeszûkûl az öreg tekintete. Majd néhány másodperc múltán ismét megszólal:*
- Szóval Gorvik szülötte vagy... Mitöbb, egy falkáját elhagyó farkas. -*kéretlenül mosolyra húzódik a szája*
- Elég pocsékul mehet északi szomszédainknak, ha már saját fiaik is megtagadják szülõföldjüket.
*Keserédes szavai után karja a poharáért nyúl, majd iszik egyet a kupájából. Lassan teszi, kínos csendbe burkolva téged. Felszabadult sóhajjal teszi le az asztalra a kiürült alkalmatosságot. Feléd néz, de immáron nem a szemedbe.*
- Mit tehetek önért, uram? Mit tehetek Gorvik egyik megtért báránykájáért?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.05.13. 19:06

Cona Derio Diva Baqero

Az rcom rezzenéstelen és még mindig mélyen a szemébe nézek.

-Eljöttem északra. Messze az elõitéletektõl. A legtöbtõl meg is szabadulatm de egytõl nem. Ezt az egyet szeretném végleg letudni és többé nem számítana mások elõitélete sem. Én önben látom az utat és lehetõséget ahoz hogy ez megtörtényen. Ezért a segítségét és támogatását kérem.

Mikor mondandóm végére értem. Ugyan abban a testhejzetben maradok és Ranagol bármely poklával is fenyegessenek a szem kontaktust magamtól meg nem szakítom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rayvanur 2007.06.11. 19:11-kor.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.05.15. 20:16

(Kildar)

Elköszön,majd a fogadóshoz lép:

-Jónapot...Mégegyszer.-mondja,miközben elmosolyodik.-Azt mondta Grebal,hogy megbeszélte a szobát.Szeretném tudni mivel tartozok érte.Azaz mennyi egy napra?Valamint szeretném elkérni a kulcsot...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.13. 11:23

KM esemény [Wharadak]

*Az öreg ismételten végigmér téged. Szinte soha nem érezted még magad ilyen kényelmetlenül. Csak feszengsz magadban... Szinte egy örökkévalóság telik el, mire ismét megszólal.*
- Tudja mit? Adok magának egy lehetõséget. De ne éljen vissza a bizalmammal! -*kezével int neked, mire egy szolga rögtön ugrik is, és széket kerítenek neked, valamint az asztalra egy újabb pohár kerül*
- Kérem. Foglaljon helyet. -*megvárja, amíg helyet foglalsz*
- Meséljen magáról, kérem. Eléggé kíváncsi természet vagyok...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.13. 11:32

KM esemény [Wharadak]
Helyszín: A Bolyongóban
Résztvevõk: Kildar (Shirin Horha)

*A termetes asszonyság rádmosolyog. Kivillan pár még meglévõ foga, de alapvetõen kedves a mosolya.*
- Ne butáskodj, kisaranyom. Ha Grebal barátja vagy, akkor a szállásra ne legyen gondod. -*mondja, majd a köténye alól egy közepes méretû bronzkulcsot halász elõ, ami egy kis zsinegen lóg. Az arcod magasságába emeli, majd egy kicsit meghintáztatja, hogy jobban vonzza a tekintetedet.*
- A hetes a tied. Fent, jobbra a negyedik ajtó. Amin a mély vésetek vannak. Nyugis szoba, tetszeni fog. //odaadja a kulcsot, ha értenyúlsz//
- Az ebédért természetesen fizetni kell... -*mond egy alacsony árat neked, amit elfogadhatónak találsz //nincs apelláta :P //*
- Kaja virradat után van, ebéd reggel tíztõl négyig, vacsorát pedig egész este tálaljuk, szükség esetén. Lámpaoltásra nincs kötelezettség, akkor jössz-mész amikor csak akarsz - amíg a számlád rendben van. -*magyaráz neked az asszony*
- Nah, én mennék a dolgomra... Ha nincs más kérdésed...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.13. 11:38

KM esemény [Wharadak]
Helyszín: ismét a kikötõ utcáin
Résztvevõk: Hirwestiel (Hirwestiel), Grebal Winda (NPC)

*Amint kilépsz a boltból, szinte azonnal hallod a vörös zsörtölõdõ hangját.*
- Már éppen ideje volt... Aszittem az egészet felvásárolod a nagy buzgolkodásodban... -*A hangjában egy kis gúny és játékosság bújkál, de azért sejted, hogy ha félpercet töltöttél volna benn, akkor is hasonló "szidásban" lenne részed. Az ajandékra csak dörmög valami köszönöm-félét, majd úgy látszik hamar túlteszi magát a dolgokon, ismét megindul a tömeg felé.*
- Szedd a lábad... -*szól vissza a válla felett* - Még van dolgunk, és nem akarok a legnagyobb melegben kinn lófrálni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.06.14. 8:41-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.06.14. 5:14

Cona Derio Diva Baqero

A felkínált helyet elfoglalom. De az elém tett ételel és italla nem foglakozom. Látszik az arcomon és a meszibe révedõ tekintetemen hogy a történetemet próbálom épp összszedni. Rövid halgatás után bels is kezdek.

- Nos uram. Én valóban Gorvic szülötte vagyok, bár történetem nem oly rémséges. A családom egy kis szigeten uralkodik Gorvikc partjaitól nem messze.Második fiúként születtem, és nem túl jó fogadtatást kaptam. Csak azért nem végeztem Ranagol oltárán. Mert bátyám mestere megmentett, ékes szóval és még kitudja mivel. Késõbb õlett az én mesterem is. Bár hiába kérdi a nevét én csak a Mutatványos néven ismertem. A hétarcú úr hitére nevelt, igaz ezt gondosan titkolta. Õ maga csak apám bizalma miatt mardhatott okítani engem és a bátyám. Mindez apám halála után megváltozott a bátyám elzavart minket. Mesterem ekkor már öregvolt a partot sem érte el élve. Így keveredtem a nagyvilágba. Innen Shadonba mentem bolondfejjel othonra számítottam de csak passzív visszautasításbanvolt részem. Így onnan is tovább áltam. Azóta is mindig szülõhejem okán kapok bizalmatlanságot, pedig annak nézeteit nem osztom.

Miközben beszélek folyton szemkontaktust keresek. A végére érve kissé kifulladva a sok beszédtõl végre belekortyolok a nagyszerû borba. Majd még hozzáteszem.

- Ez az én történetem.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.14. 8:21

KM esemény [Wharadak]

*Miközben mesédbe fogsz, az öreg szép lassan, kimért mozdulatokkal elõveszi pipáját és rágyújt. Halkan pöfékel, de a szemkontaktusodra reagál. Miután befejezted, csendben marad, láthatólag gondolkozik az elmondottakon.*
- Idefigyeljen, fiam... -*szólal meg vontatottan*
- Isten látja lelkem, adok magának egy lehetõséget. -*szippant egyet a pipájából, majd lassan kifújja*
- Ma este lesz egy bál. Nem túl nagy felhajtás. de a családomnak jelenése van rajta, aminek mindenképpen eleget kell tennem. -*röpke szünet*
- Sajnálatos módon, a lányom kisérõjét egy váratlan baleset érte, így nem tud részt venni a mulatságon. -*újabb, immáron hatásvadász jellegû szünet*
- Cona Derio Diva Baqero -*ejti ki lassan a neved*- Megkérhetném arra, hogy vegyen részt ezen az estélyen a családom vendégeként, s egyben a lányom tisztességének õrzõjeként? -*mielõtt felelhetnél:*
- Elõre mondom, ha visszaél a helyzettel, vagy nem tud uralkodni magán, magam döföm keresztül... Gondolja meg a választ. Nem sokszor ajánlok fel valakinek ilyet, pláne nem ennyi ismeretség után, de a szükség nagy úr és valahogy bízom magában. -*ismét beleszippant a pipájába*
- Nos, mit mond?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.06.14. 8:50

Cona Derio Diva Baqero

Röviden halgatok míg átgondolom a hejzetet. Közben kortyolok még egyetkettõt boromból.

- Uram köszönöm a megtisztelõ lehetõséget. Igérem hogy nem okozok csalódást önnek.Erre nemesi becsület szavam is adom.

Miután ezt szépen elmondtam felyet hajtok elõtte tiszteletem jeléül.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.14. 9:05

KM esemény [Wharadak]

*Eloltja a pipáját, majd lassan feláll, te pedig követed a példáját.*
- Az alkalomhoz illõ ruházatban jelenjen meg délután ötkör itt, a fogadó elõtt. Itt fogja várni a hintóm. Könnyen meg fogja ismerni, a családi címerünk lesz rajta.
*Az öreg biccent feléd és a kezét nyújtja. Ha elfogadod, akkor egy pillanatra nem engedi el:*
- Nem gyõzõm hangsúlyozni, hogy ez egy nagyon fontos esemény a családom számára. Remélem, hogy nem kell csalódnom magában.-*elengedi a kezed*
- Akkor délután folyamán találkozunk. További szép napot. -*mondja, majd az emelet felé távozik*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.06.14. 14:37

Cona Derio Diva Baqero

A kezét természetesen elnfogadom. Miután távozott.. körbe nézek a fogadóbanpincér vagy eféle után. Amint találok odaintek magamhoz eggyet.

-Megtudná mondani merre találok, szabót avagy ruha üzletet?

Kérdem a delikvenstõl igencsak türelmetlenül.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hirwestiel » 2007.06.14. 16:43

(Hirwestiel)

-Most nemtudom mit izelsz, ezen a fel oracskan nem mulik semmi, es kulonben is, en sokkal tobbet szoktam varni rad.-*Mondja hangjaban eroltetett sertodottseggel, de Grebal nagyonis jol tudja, hogy ois csak jatszik. Sohajt egyet, majd elindul a voros utan a tomegbe. Amikor utoleri, megszolitja.*
-Mit is akarunk csinalni meg? Csak hogy mire szamitsak. Es nem kell annyira sietned, szerintem ugyanolyan gyorsan vissza fogunk erni, mint ahogy idejottunk, a legnagyobb melegre meg kell varni kb egy-masfel orat.

"Olyan, mint egy szerelmes ember-...-Képtelen meglátni szerelme tárgyának hiányosságait, mert mindent eltakar elöle a fal, amit saját illúzióiból épített köré."

"Amikor a szemembe nezel, majd attol a tuztol egsz el amit Te bennem gyujtottal..."

Hirwestiel
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 45
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
155 hozzászólás • Oldal: 9 / 11 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Régi Kalandok...