• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 62 / 95 • 1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 95

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.14. 10:56

megmentetted lelkemet :evil: :oops: köszönöm ezt neked..ha majd utadba sodor a végzetem...kardom leteszem elibed... :wink:
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 58
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altemor » 2007.06.14. 21:57

Üdv mindenkinek!
Rövid bemutatkozás...? Hol is kezdjem?
Én nem vagyok régi motoros MAGUS világában, középiskolában találkoztam vele elõszõr, de az elsõ játék után azt hiszem megszerettem.
Azóta barátaimmal amint volt idõnk játszottunk, idén mikor egyetemre kerültem a társaság sajnos felbomlott és eddig még nem nagyon találtam érdeklõdõkre akik szívesen játszanának....de nem adom fel :D
Azóta, mikor elõször lapztam végig az ET, sok harcot megvívtak már Yneven, én is már többször végigolvastam, ha jól emlékszem 3 karakterrel játszottam eddig, és volt két amatõr mesélésem is.
És persze a könyvek...már jó néhány Ynev világán játszódó könyvet végigolvastam és ha tehetem újakat keresek, mert ezek olvasása az egyik kedvenc hobbim...fõleg buszozás közben :)
UT-vel még nem sok dolgom volt, õszintén a D&D rendszer nem nyerte el éppen a tetszésemet, de ki tudja, lehet csak nagyon hozzá vagyok szokva az ET-hez, úgyhogy majd meglátjuk....
Ez voltam én: Altemor
Altemor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.15. 4:12

Üdv.

Ismerös a helyzet sajna :D Na de jó szorakozást az odalon.

ui.:lehet etk-s rendszerben is játszani ha vki meghirdet egy zárt kalandot és jelentkezel rá :wink:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altemor » 2007.06.15. 7:22

Lehetne, csak sajna a zárt kalandokhoz nincs elég idõm.

Láttam, hogy tartozkodásnál Bp. és Pécs van írva, csak nem te is Pécsre jársz egyetemre?
Altemor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.15. 8:35

Honnan tudnáknék leszedni újtekercses képzettségek leírást......Segítsen valaki plííííííííííííííííízzzzzzz ,,nincs könyvem, *** sötét árnyak vonulnak a fejem fölött..... :morci:

Edited by Yvett de Crei
tartózkodjunk kérem az illegális dolgoktól!!!
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.15. 8:41

bocsi téves ........elállt az esõ meg azok a rusny fellegek is elhúzták a belüket.. :fuck: ...biztos megijedtek .. :twisted:
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Karakter generáló

HozzászólásSzerző: Altemor » 2007.06.15. 9:53

http://www.esnips.com/web/admin00-MAGUS/
Erre feltöltöttem egy INGYENES karaktergenerálót, amit D&D rendszerhez találtak ki. Képzettségeket nem írja ki, de a pontelosztásban segít.
Remélem hasznát lehet venni.
Altemor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.15. 13:02

Altemor:
de véletlenül igen :roll:

Raqul Con Ravore:
Ezügyben keress fel vkit privátba sztem,mert nyiltan nem szokás könyvek ill. könyvek részelteinek nem hivatalos beszerzésérõl beszélni :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.15. 13:25

ooopsz pici az én fejem ilyen sok szabályhoz,,,de növesztek nagyobbat
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Lord DI Penta » 2007.06.23. 16:12

Üdv nektek!

20éves vagyok is immár 9 éve szerepjátékozom, MAGUS-al kezdtem, és ugyan probáltam más rpg-ket is de valahogy mindig visszajutottam hozzá. Szeretek mindenféle fajú, kasztú és jellemű karakterrel játszani, habár egy shadoni lovagom az Arel papjaim és a sirenari erdőjáróm különösen szép emlékeket hagytak maguk után, annak ellenére hogy szegény elfem egy barlangban bekattant és lemészárolta az egész party-t. :_) namind1 hagyjuk is , elég rég volt.

Mostanában valahogy nem sikerül összehozni annyi játékot szoval gondoltam csatlakozom hozzátok és játszom én is onlájn.
Lord DI Penta

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.23. 17:34

Üdv!

Hozott az isten, vagy az istenek, amelyik jobban tetszik! :D Játszani lehet zártban, és nyíltban. Zártban Km az úr, nyíltban HM. Zárt ritkábban indul, fix csoportlétszámmal és kalanddal, ahogy egy asztaliban is megszokot, nyíltba bármikor tudsz csatlakozni. A Km-ek mindig hirdetnek, ha lenne kaland, a Hm-ek listája is elérhető, ki az éppen és oda folyamatos a becsatlakozás, nem kell várni.
Ha előállsz egy kariötlettel, írsz előtörténetet, kidolgozod UT szerint, ahogy az Előtörténetek topicban taglalja a szabály és áll rendelkezésedre a többiek kidolgozott karija, hogyan is kéne kinézni :), felrakod a fórumra és az első lépést a játék felé már meg is tetted.
Ha ez mind megvan, ne feledd el soha egyértelműen kiírni, melyik nyílt kalandos területen szeretnél indulni. Az átjárás szabad a területek között, frissítem rendszeresen, melyik terület hogyan aktív, kevésbé avagy gyakrabban. Itt nem muszáj bandába verődni, de ha ez a vágy, semmi akadálya. A kaland pedig vagy magától adódik a Hm által, vagy elválla egy feladatot a kariakter.
No de előre szaladtam, ha kész az előtörténet s minden más, elbírálják azok, akiknek ez a feladatuk, hogy mindent rendben találtak-e (elég lényegretörő-e az előtörténet, minden aminek kell kiderül a kariról, hogyan tanult, mik estek meg vele, stb) s hogy mindent jól számoltál-e (adatlap) aztán ha ők azt mondják, mehet, akkor tényleg mehet! :)

Bármilyen kérdésed van, ott a Taverna, ha szabályokat nem értesz, a Szabályzavar topic, ha magán az UT-n (Új Tekercsek) kapcsán merül fel valami, ott az UT topic :)

Navaratna moderátor
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.06.29. 12:01

Üdvözletem!

21 éves vagyok és kb 6-7 éve ismergedtem meg a magussal.Ez volt az első rpg amivel játszottam, próbáltam már a Star Wars-ot, a Vampire moder én középkori fajtáját is de a szivem csak a magushoz húz.Sajna a vizsgák miatt nem volt tul sok időm játszani a haverommal és mivel a faluban(egy kis településen élek borsodban) nincs más senki aki mágusozna ezért gondoltam csatlakozom hozzátok és kipróbálom a játékot onlájn.a zárt és nyilt kaland még nem annyira tiszta de tanulmányozgatom.
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.29. 18:49

Hello :D

Láttom egy újabb ember,aki látta a bleachet :lol: Érezd jól magad és ha bármi kérdésed fordulj bátran...a modikhoz és az adminokhoz meg a hmkehez(Helyszin modik) :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.06.30. 19:00

Hát igen, eléggé anime faló vagyok :D
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855