• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 57 / 70 • 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 70

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.14. 8:39

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Gottenborg, a Szerencsekovács fogadó
Idõpont: Adron második hava, nyár, este
Résztvevõk: Mindenki

//Mindenki//

//Off: Victor azért kérlek legközelebb vedd figyelembe és legalább egy mondatban reagolj arra, ha a többi JK karakter szeretne tõled valamit: .” Sõt, bizony az inkvizítor is felkötheti, mert ha akad ilyen tánc, megmutathatja, Kyel szolgája konyít-e a tánchoz, avagy az kimaradt az életébõl!” Valamit azért reagálhattál volna erre, ha már ilyen tervei vannak Sebának. Vagy egy udvarias visszautasítást, egy szabódó mozdulatot, valamit.//

//Seba//

Az inkvizítor hamarabb lelépett, mint hogy Seba táncba vihette volna. Sebaj, Victor már csak ilyen zárkózott.
Mikor leülsz kártyázni azonnal kitûnik, hogy a katonáid sokkal gyakorlottabb szerencsejátékosok nálad. Udvariasságból nem fosztanak ki, és nem nagyban játszanak, de a törpb Raginmar, Kort Mabitt, Colton Jilek, és Zamorak bizony nem elõször verik kártyával az asztalt. (Zamorak hagy téged nyerni, és elnyersz tõle 80 rezet. :D)
//Off: Sebának nincs Szerencsejáték képzettsége. Ez a gyors kártyaparti viszont hozott neki bizonyos gyakorolottságot. 1 képzettségponttal kevesebb Kp-ért vásrárolhatja meg, a jövõben, ha akarja az Af.-et//
Mills a hátad mögûl kibicel.
Miközben beszélgettek –megbíznak benned- megtudsz ezt-azt az életükrõl:

Raginmar öt éve jött el a tarini törpe királyságból, ahol eredetileg földmágusnak(!) tanult, -atyja szerete volna- azonban a fiatal törp sokkal nagyobb hajlandóságot érzett a harcikalapács forgatásához, és odahagyata a törp fölmágus iskolát. Most összeveszetek az apjával és elszökött otthonról. Ezért csavarog.

Kort Mabit (alabárdos) gianangi „hétszilvafás”, elszegényedett kisnemesi család sarja. Az egykori kicsiny birtok és kúria úszik az adósságban, amit még nagyapja terhelt rá, egy katasztrofálisan sikerült bányaberuházás miatt. (Ezen a ponton elkezdenek beszélgetni Zamorakkal a bányaüzletrõl…) A birtokából beflyot jövedelmét az államkincstár viszi, el másik részét meg a hitelezõi. Egy módosgazdának is több jövedelme van nála. Muszáj volt kenyérkereset után nézzen. Ezért van itt.

Colton Jilek…idõsebb erigowi…somolyogva megismer és te is õt. Valaha, olyan húsz évvel ezelõtt õ volt a nõvéred Jolice egyik kamaszkori udvarlója. Agglegény maradt. Vadászként, erdõkerülõként szolgált a nagyhercegetek szolgálatában. A szolgálata lejárt, de Coltont a vére nem hagyta nyugodni, gondolt egy merészet és beállt a dwoonokhoz katonáskodni. Kérdezõskõdik egy kicsit Joliceról, mi van vele, hogy megy sora és hogy biztos férjhez ment már, és mosolyogva nosztalgiázva emlegeti fel a kamaszéveit…Colton egyébként stabil anyagiakkal rendelkezik. Életjáradékot kap az erigowi udvartól. Háza(!) van Erigow fõvárosban, bár nem sokat jár be oda.

Mills:

- A Napleány? Szép teremtés asszonyom, de nem szándékozom szentként tisztelet papi személyekkel összszûrni a levet, és gondolom Vivien nõvér sem az a „bepasizós” fajta.

Zamorak egy pillanatra összehúzza a szemöldökét és sietve hozzáteszi:

- Szerintem sem. Felejtsd el gyorsan Mills.

A szobátokban Zamorak, olyan gyengéden csomagol ki, mint egy ajándékot. Megcsókolja a vállad.

- Kérlek ne keríts Vivennek barátot. Tudod a dwoonok milyenek, az ilyesmiért itt Millst/ agyonverik. A nõi és férfi papok egymás között házasodhatnak, ritkábban „közemberrel” is ugyan, ha ez a napleány szíve vágya, de azt itt elképzelni sem tudják, hogy ne dwoon legyen az illetõ.

- Egyébként pedig. –puszilja meg a szádat.- …mondana valamit, de végül nem teszi.- Aludjunk jó?

//Victor//

Az udvaron bemutatott áldozatod elfogadta Kyel, de már közben rájöttél: nem kell minden imádkozás elõtt áldozatot bemutassál. Bárhol imádkozhatsz, csak az ne egy idegen (értsd: nem pyarroni istencsaládba tartozó) pap által által felszentelt terület legyen. A fogadósné mosolyogva mondja hogy a szobaajtóban találod a kulcsot.
Felmész, leveted a páncélodat. Semmi sem zavarja álmod.

//Aires//

Krisztin megbékél.

- Áhh, nem haragszom. Nem kell, hogy látványosan utáld a kapitányt miattam. Ha utálod miért kedveskednél neki fényjátékkal? Csak ilyen…féltékeny vagyok…tudod. Simogatja meg a kezed. Egyébként igen, táncoljunk! –mosolyodik el, és táncba visz. Sokáig maradtok, fáradtan dõltök ágyba.

Hatarasima és Kita egy kicsit beszélgetnek egymással, aztán visszavonulnak a szobájukba.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.14. 9:32

//Bizony bizony, Saggaras! :D //

(Bethsebath)

Nem is a nyerési szándék vezérelte, hogy leült kártyázni, hanem a társaság. Sok érdekes dolgot tudott így meg, s még Coltonra is ráismert, mikor huzamosabb ideg fixírozta az arcát. Régen volt, nagyon régen. Megosztja vele, hogy Jolice-nek fiai vannak, s már nem is kölykök azok a fiúk.
Mills szavain mosolyog, nem tukmál õ senkit senkire. Zamorak gyors vakkanására majdnem felnevetett. A hugát féltõ báty! :D
Mikor késõrejárt, elbúcsúzott asztaltársaitól és felment a szobájukba. Hallgatja Zakot, bólint.

-Jó, jó, dehogy akarok én kerítõ lenni...De én még fiatal Ranil papot nem láttam, szegény Vivien tatákkal van körülbéve meg nõkkel...
Elkapja a félmondatot, de nem erõltet, ha zamorak szeretne valamit mondani, akkor egyszer csak megmondja, ha nem most, majd máskor.
-Holnap hajnalban kelünk, tudod, napfelkelte!-szól neki, majd fejét álomra hajtja. Végre elnyúlik ruha nélkül egy normális ágyon! Ez felér egy áldással! :)

A másnapot Vivien kis könyvének tanulmányozásának szeretné szentelni, meg a napfelkeltét is meg szeretné nézni, s átgondolni ezt a napocskás dolgot :D így szórakozástól tartóztatja magát, de eszik és iszik, ahogy máskor, s az egyedülléthez sem ragaszkodik, sõt, feltett szándéka zaknak felolvasni a dwoon nyelvû könyvbõl!
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.14. 10:58

Victor

//Bocs épp azért nem reagáltam erre, mert õ nem sokkal, a belépõ után lelépett, és vissza se jött, max akkor kapohatta, el Seba ha vissza jött az imából. De akkor is visszautasítás lenne belõle. Az áldozatokat, meg csak akkor mutat be, ha uzgy érzi, hogy Kyel nagyban segítette, tehgát, ilyen nagyobb eseményke meg csaták után. Ugyhogy bocs de ezért nem irtam semmit a tánc felkérésre, mert szerintem már nem volt ott a karim.//
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.14. 19:48

Areis den Morgan

-Csakis a szakasz miatt,hisz az õ szemükben a kapitányuk a minden...Amugy meg nem is utáltam nyilvánosan.Az máshogy nézne ki :roll:

Szivesen táncol Krisztinnel,de igazán nincs az inyére,hogy mindenre ennyire féltékeny.

-Tudod Krisztin,igazán nincs okod féltékenynek lenned....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.15. 14:18

Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Gottenborg, a Szerencsekovács fogadó
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel

//Mindenki//

Másnap reggelinél Hatarasimával, Kitával találkoztok, akik lovaglóruhában, vállukon az iszákjukkal rátok várnak.

- Búcsúzni jöttünk. –mondja Hatarasima.

- Pszi üzenetet kaptam a Dorchától. Azonnal visszarendeltek Tiadlanba a keleti határaink védelmére, mert Gro-Ugon orkjai a határon áttörni készülnek, hogy szövetségesüket Toront segítsék. Azonnal indulunk vissza Tiadlanba. Sajnálom, hogy útjaink itt elválnak, megtiszteltetés volt önökkel szolgálni Észak ügyét; és én is reméltem, hogy továbbjutok a világlátásban a Dwyll Úniónál, de hát…hív a haza. Isten áldja önöket. –mondja Hatarasima és mindenkivel sorban kezet ráz, Sebának kézcsókot ad. Kita egyszerû meghajlással búcsúzkodik.

- Nem felejtjük el önöket, sem azt mit éltünk át együtt. Remélem egyszer majd még találkozunk. –biccent a félelf és felülnek a lovaikra és elgaloppoznak vissza Kapuvár és Tiadlan felé.

//Seba//

Zak:
- Mi lenne ha ezt a csendes elmélyedést egy kis kirándulással kötnénk egybe Seba? Úgy értem ez egy nagyváros. Biztosan van itt valami park vagy liget, néhány zöld terület, ahová pihenni járnak az emberek…most még szinte üres a város. Ott elhúzódhatnánk,….piknikezhetnénk,…kicsit magunk lehetnénk, olvasni egy pléden elfekve a fûben is lehet.-javasolja Zak.
-Már érdeklõdtem a fogadósnénál…van egy ezeréves kocsányostölgy ligetük, a Váralja utcában a vizimalomnál…

//Aires//

-Nos Aires mit tervezel? Mivel töltsük a szabadságunk elsõ napját? Sétálhatnánk egy kicsit a városban…vagy te mit szeretnél?- kérdi tõled Krisztin

//Victor//
A nap folyamán Baldhard hadnagy keres fel téged.
- Üdvözlöm Inkvizítor. –mondja és letesz a fogadó asztalára egy tábla kristálykõbõl készült sakkot.
- Van kedve velem egy játszmához? Vagy kettõhöz. Kimenõt kaptam és unatkozom.

//Off: Aki képzettségpontokat akar költeni, vagy a képzettségei fokát javítani, az most tegye meg, mert idõ és alkalom most van a képzik tökéletesítésére…//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.15. 15:23

(Bethsebath)

Elbúcsúzik Hatarasimáéktól, nem volt sok alkalma megismerni a tiadlaniakat, de hogy két félelffel kevesebb, valahogy megnyugvással töltötte el. Hiába, vakahogy nem volt a keveredés elkötelezett híve. Mindenki maradjon meg a maga fajtájánál. Ósdi nézet de õ szereti.
Zak javaslatán morfondírozik:

-Nem tudom hogy az az aszisz szó mit takar, hogy píkník, ezt azért még írd körül. De legyen, szabad ég alatt is tanulmányozhatjuk azt az írást, úgy is jobban hozzá szoktam a nomád körülményekhez.
Így beleegyezik a kiruccanásba, nadrágot húz és inget, s Miclával elviteti az abbit vértjét javításra, szem elõtt tartva, hogy meg is fizetné a dolgot, nem ingyen kéri a fegyverkovácstól.
Nincs kifogása az ellen, hogy Zak elvileg már elõte utánajárt a lehetõségeknek és döntést is hozott helyette.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.15. 16:31

Aries den Morgan

-Hááát :roll: Menjünk ki a mezõre...Friss fû kék égbolt és csak mi ketten :roll: Mit szólsz hozzá?Olyan mit régen,mikor még nem volt semmin,ami miatt aggodni kellet volna...Igaz vad lovak nincsenek és a fû illata sem olyan,de talán túlélhetõ 8)

//ez nem ér én is pik nikre gondoltam :lol: //
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.16. 10:15

Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Gottenborg
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel

//Seba//

Átsétáltok a városon a Ligetbe. Zamorak a fogadósnéval készíttetett egy kosár hidegételt, kért egy üveg bort és egy pokrócot.

A Liget a Lorn partján terül el egy vizimalom mellett.

Kép
Kerestek egy kis tisztás és Zamorak leteríti a plédet. Zak figyelmesen hallgatja a felolvasásodat. Tudja õ, hogy holnap lesz az áttérésetek napja és ezért nem akar magánéleti jellegû dolgokkal elõhozakodni.
Valóban kellemesebb így, mint a fogadóban kuksolva a nyári melegben. Ebéd utám te is elfáradtál az állandó felolvasásban, és kicsit félreteszed a könyvet.

A Lorn egyik kis mellékága csobog itt és az hajtja a kis vizimalmot, ami most üresen ásít rátok és várja haza gazdáit. A kis folyócska vize tiszta, ide látszanak a benne lustán úszkáló halak homályos foltjai.

Zak egy almát majszol, majd megúnva az evést egy falat után a folyópartra hajítja.

A vizimalom melletti hídon egy virágáruslány sétál át.

- Várj egy kicsit rögtön jövök!-mondja Zak.

Kimegy a ligetbõl –nagyot kell kerülnie- és még épp idejében kapja el a virágáruslányt a híd végén. Valamit beszél vele.

Lustán nézelõdsz ahogy a déli fény megtörik a kis folyón, és ahogy a lapátkerekek vidáman zubogva hajtják a vizet.

Mozgást veszel észre a folyóparton egy nagy lapos kõ mögött. A kõ mögûl egy kis úszóhártyás kezecske kaparászik Zak elhajított almája után. Nem bír vele, túl nehéz. Aztán elõjön a kéz gazdája egy alig arasznyi kis vizimanó, mókás dülledt szemekkel, és nagy vigyorogva a hátára kapja a „fognyomos” almát, amit Zak odahajított. Becipeli a folyóba, majd eltûnik a vízben.

Zak tér vissza egy szál rózsával.

-Tessék. Tõlem neked. És megcsókol.

//Aires//

-Rendben Aires. –mondja Krisztin.

Mezõ csak a város körüli síkon van. Kisétáltok. Egyre több visszatérõ dwoon katonát láttok bejönni a városba. Szinte egymást érik a szekerek, rajtok fürtökben lógnak a vértesek, és a lovasok, nyergükben helyi lovagokkal. Lassacskán visszatér a városba az élet.

Sétálgattok a mezõn. Nagyon meleg van. A levegõ vrissen kaszált széna és vadvirág illatától terhes. Néha egy-egy rétisast láttok körözni az égen ahogy nyúlra, pocokra les.

Kép

- Szóval mi lesz kettõnkkel ha hazatértünk?- kérdi Krisztin belédkarolva.

//Victor//

//Off: Ha lenne mire reagolnom, megtenném. :( //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.16. 11:15

(Bethsebath)

Lelkiismeretesen is kitartóan olvasgat a kis könyvbõl, néha saját kérdéssel (költõi vagy sem) vagy megjegyzéssel megszakítgatva:
-Ranil angyalok...Vajon meg lehet vakulni tõlük, ha ránéz egy egyszerû ember? Ezt megkérdezem majd Vivientõl. Vagy itt van ez a Vangol...hogy a túróban zárta a napfényt kristályba? Ezt is megkérdezem. Érdekes... Meg ez a másik világbeli eredet elõttem nem teljesen világos. A dwoonok nem is emberek?!
Szóval Sebának sok kérdése akadt, sosem volt az a bebiflázzuk és nincs kérdésem tipus, fõleg ha mágiûs dolgokról volt szó. S ez is az, csak papi. Nem hitetlen õ, ó dehogy, hanem érdeklõdõ :D
Homlokráncolva fgyeli Zak útrakelését, aztán egészen más köti le a figyelmét. Lélegzetvisszafolytva és gúvadt szemekkel figyeli a vízi lényt.

<És csak itt a szomszédba kell menni és manójuk van!...Ezek után a pusztai zagnol olyan, mint mifelénk a farkas...>
Még jó hogy jött Zamorak, majdnem papírt rántott, hogy leírja ezt az esetet is a napszekeres sztorival együtt, amit még jóval korában élt át Viviennel. Persze ebbõl az következett, hogy lassan levelet is kéne írni az otthoniaknak...
-Köszönöm-fogadta félszegen a virágot, nem szokott ilyesmit kapni. Visszacsókolt, aztán kibökte:
-Az elõbb egy manó lenyúlta a rágott almád. Egy vízi.
Körbenézett. Melege volt. Majd vállat rántott, s elkezdett vetkezni.
-Mindig is fürödni akartam a Lornban...Fogd fel megtisztulásnak... :lol:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.16. 13:32

//Bocsi megint nem volt netem másfél napig.//

Victor

*Victor Másnap katonai egyneruhában jelenik meg a többiek elött. Kezet ráz Hatarismával, és csak annyit fûz hozzá, hogy a sors figyelje utjukat. Az egyneruhája csupa plecsni kitüntetés mi egymás, és azokat Victor Büszkén viseli, de nem pökhendi módon, egyáltalán nem. A bucsuzkodás és a reggeli után felmegy a szobályába. LEül, és mint aki elmerül gondolataiban papi hatalmát hívja segítségül és üzenetet küld a Papi székben helyet foglaló feljebb valójának.*

"Uram Victor Fredrick Faren Inkvizitor vagyok. Jelentést kívánok teni az elmult napok eseményeirõl. Csatlakoztam a dwyll Únió Keleti részén állomásozo szabadcsapathoz. A dwoon nagymester hozzájárulásával. Az únió varázslójának árulása miatt egy egész toroni légiót teleportáltak át az unió keleti határára a horhedt Degrel tábornok is velük volt. Rövid ám véres ütközetben végül a Dorcha segítségével, megsemmisitettük a légiót. Megöltük az árulot és a tábornokot, is. Eközben én rövid idõre fogjul is estem. Majd Gottenborgot, a dwoon kincstárat foglalta vissza a csapat, kétnapalatt démoni birtoktól mentesítettük a várost. Most jelenleg is itt tartozkodom elõre láthatóan két hétig. Üzenet Vége"

*Majd az üzenet után csak ugy pihenés képpen Victor lement sétálni a városba, amikor megtalálta a hadnagy.*

-Nos hadnagy örülök, hogy ön is kapott kimenõt. De sajnos nem igazán tudok játszani a szabályokat is csak részben ismerem, de ha szán rám egy kis idõt akkor megtanithatna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saggaras Zenir 2007.06.16. 19:42-kor.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.16. 16:08

Aries den Morgan

Kézen sétálva kisétálnak a városon kivülre.Mélyet szippant a levegõbõl és hanyag vágja magát egy árnyékosabb helyen.

-Nézd csak,ott egy rétisas.Lehet,hogy az Istennõ figyel minket.

Aztán Krisztin felé fordul.

-Mire gondolsz?Én szeretném összekötni veled az életemet,persze csak ha nem gondoltad meg magad,de ne mszeretnék gondot okozni a szülõknek sem.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.17. 7:48

Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Gottenborg
Idõpont: Adron második hava, nyár, dél

//Seba//
Zak meglepetten húzza fel a szemöldökét a beszámolódra:
- Oh, Antoh istennek sok kis furcsa népe lakozik a vizekben. –mosolyodik el. Elhiszem.- mondja Zak.
Mikor meglátja hogy vetkõzni kezdesz õ is lekapkodja a ruháit, és beúszik veled a folyóba. Mostanában kevés esõ esett. A folyópart sárga homokkal borított. A parti rész sekély és fokozatosan mélyül a közepe fele.

-Na de Seba! Megbotránkoztatjuk a népeket!....bár most a vizimanókon kívûl, ha jól látom nem figyel minket más…-nevet, és jó alaposan lefröcsköl, majd elhúzódik a várható ellentámadástól. majd újra közel megy egy pillanatra és szájon csókol.

Kihúzóüdik a sekélyebb részre, elfekszik a homokos fövenyen, a lábát a vízbe lógatva sütteti a hasát a napon.

- Nem is tudtam, hogy tudsz úszni. –mondta.

Tûzõ, erõs nyári nap süt az erigowi nõ fehér bõrére, amit az utóbbi idõben eddig mindig ruha takart. A vízben megtörõ napfény csak felerõsítit a napfény hatását.
Seba bõre alaposan „megpírtyan”, érzékennyé válik az érintésre. Kicsit megpirul, mire abbahagyja a fürdõzést.

Zak felvigyorog és megpuszilja az orrod.

-Megpirult a naptól az orrod és az arcod! –kacagja. Nem baj, ha visszamentünk a Szerencsekovácsba, majd bekenlek.

//Aires//

-Ezt úgy értsem megkéred a kezem? – fordul veled szembe Krisztin.

- És az meg sem fordul a fejedben Aires, hogy ha a szüleink látnák hogy mi boldogok vagyunk ketten együtt, akkor nem torzsalkodnának tovább? Te is tudod, ha az õ beleegyezésükre várunk soha nem leszünk egy pár.

-De ha mi valóban összeházasodnánk, akkor a törzsnél élnénk le az életünk ugye? Nincs több csavargás Aires, és nincsenek vándorutak, Ilanorban maradunk. Vagy te másképp gondoltad?
És mibõl élnénk otthon?
- És mikor kéred meg a kezem? –mosolyog krisztin.

//Victor//

Az üzeneted elküldet, és megérkezett a címzettnek.

Baldhard hadnagy elmagyarázza neked a játék szabályait, és próbaképpen lejátszotok egy partyt.
Közben a hadnagy elmondja:

-Kezdnek az emberek visszatérni a városba. Próbálnak lelkileg ráhangolódni a holnapi ünnepre. Tudja utcai karnevál, fesztivál lesz egész nap…kicsit szerényebben mint máskor, mert nem volt lehetõségünk tisztességesen megszervezni, de talán feledteti velük az elmúlt heteket.

- Ön lép. … És ön? Ön mit csinál majd a háború után.

Victor üzenetet hall a fejében, ami az Ested megyei fõapáttól jött:

„-Jól van Victor, jó munkát végzett. Közben a háború elérte a Szövetség többi államát, Toron segédcsapatai nyugatról, Ediomad felõl is támadnak, de a Sárárkánygerincen elért sikereinknek hála nem nyomultak tovább elõre. Hallom a fegyveszállítmány megérkezett. Mit mondjak jó messzire vetõdött. Halottam Kapuvár ostromáról. Örülök, hogy mi is hozzá tudtunk járulni a sikerhez. Nos, egyéb utasítást nem kap tõlem Victor, amire az Egyház utasította, megtette. Kyel fizesse meg fiam. Ha akarja, nézelõdhet még egy kicsit az Únióban, vagy haza is térhet. Önre bízom a Sorsa fölötti döntést, mert az Kyelnek tetszõ cselekedet.
De ahogy üzente, az alapján látom Gottenborgban is megtalálta a hivatását Victor.
Itt most normalizálódott a helyzet, csapataink harcban állnak a gyepükön. Egy biztos: Ral da Ranga mellett a Sárkánygerincen két Vörös Hadúr van: a mienk, Eligor, és a Tiadlani Dorcha.
A többi szövetséges éppen Erenben készül csapatösszevonásra az ellentámadáshoz. De az még beleelik egy pár hétbe. Imádkozom Kyelhez, hogy ez a háború mihamarább végetérjen.”
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.17. 10:22

(Bethsebath)

-Milyen Antoh, Zamorak? Felejtsd el õt. Ha holnap meg akarsz térni Ranil hitére, többé egyetlen pyarroni istent sem szabad elfogadnod. Azok egy dwoonnak nem számítanak. Ranilnak sem számítanak. Megtûrik õket de nem veszik komolyan. Így ha meghalunk sem Darton elé megyünk, hanem Ranil fénybirodalmába. Érted? Amit tanultál pap idõszakodban, most már hagyd betemetõdni. Minden Ranultól ered még ha folyton csak a fényt emelik ki. Bár...Ez azért érdekes, eredetileg a dwoonok nem Yneven születtek...Az itteni állatokat és növényeket készen akpták...adott volt egy föld, amire letelepedtek. Hozták a hitüket és adott volt a fény, ami megsegíti õket. Nem értem hogy van ez a földdel...Vivient errõl is megkérdezem!-tanakodott hangosan a vízben.
A partra kifeküdve elfeledkezett arról, hogy akár komolyan le is éghet. Pucéran süttette magát, hol a hasán fekve, hol a hátán. Sütkérezés közben megcsiklandozta Zak hasát.

-Lesültem? Hm, Ranil megcsókolt...hehe, nem, minimum végighúzott rajtam. Estére fájni fog. Holnap meg majd vonyítok. Kenj is be, mert fõtt rákként fogok kinézni holnap...Szerinted csendes felavatás lesz, vagy össznépi?
Kérdezi, miután megszáradt és elkezdett felöltözni.
<S vajon fogok valami furcsát érezni a zavaron kívül?>
Tervezi még, hogy elvergõdik egy borbélyhoz, frissen nyíratkozva szeretne másnap megjelenni az ünnepségen.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.17. 11:30

Victor

-Ja persze máris lépek...Nos hadnagy valószínûleg folytatom eddigi hivatásomat, és a világot járva, küzdök a Kyelnek nem tetszõ fajok, jelenségek ellen. Eddig is ezt tettem, és így bejártam a fél világot. Bár van még ami kimaradt.

<Odahaz is háború van, itt pedig van három vörös hadúr is.>Hol lehet rám nagyobb szükség, hercegem vagy hazám oldalán?>

-Hadnagy tudja, hogy mi éppen a helyzet a sárkány gerincen. Mert nem akarom elkeseriteni de vivodom a gondolattal, hogy hazám segítségére siessek, vagy Hercegem mellettt irtsam a toroni kutyákat.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.17. 12:32

Aries den Morgan

A mezõn feküdve becsukja a szemeit és élvezi a napot.látszolag...

<Hm...nincs több "csavargás"?hát a mibõl élni az a kisebb gond :roll: >

-Hát ha nem az õ beleegyezéssük kellene már anno megtettem volna,amit máig nem tettem meg.Talán ennyi idõ után már megértik és áldásukat adják. :roll: De mind ez ki fog derülni szerintem mikor hazatérünk.Addig is egy háború van elõttünk és nem utolsó sorban azt hiszem,hogy 3 évre kellet aláirni azt a papirt vagy mit :? Úgy vélem,hogy minden csakis utána lehetséges....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 57 / 70 • 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...