Con Larrodan írta:Bugzik a ribanc, nem hajlandó kezelni a png képek transparent hátterét.... kapja be...Castor de Vinter írta: ...hát kinek a pap, kinek a papné......és jó volt Con?
Szóval nem úgy csinálja ahogy szeretnéd?

Moderátor: Admin
Con Larrodan írta:Bugzik a ribanc, nem hajlandó kezelni a png képek transparent hátterét.... kapja be...Castor de Vinter írta: ...hát kinek a pap, kinek a papné......és jó volt Con?
Most próbáld ^^Erin O'Shanon írta:Sziasztok kedves játékostársak!Jelen lettem én is végre, hatalmas grat Con-nak és mindenkinek aki segítette őt ebben a munkában, nagyot alkottatok tetszik a design nagyon csak egy apró hiát szeretnék veletek megvitatni. a Shadon/Shadlek...topicba ha megpróbálok írni nem jelennek meg a fromázó eszközök valamiért csak a szövegdoboz.Legyetek oly kedvesek nézzétek meg vagy adjatok valam lehetrséges magyarázatot.. lehet csak én vagyok hzülye![]()
![]()
Navaratna írta:Na, megfogtál, mert nekem ilyet sose csinált, és csak azok vannak nekem ott, amikre az igaz, amit korábban írtam. Con!!!!
Érdekesség: explorerben lassabban varázsol a kép a ki van ittnél mint firefoxban...
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó