Moderátor: Admin

//
// ...Viszont a mellbehíjított lövész ledobta a nehéz nyílpuskát, ami itt maradt. De elvitte Egren lándzsáját.
...Viszont a mellbehíjított lövész ledobta a nehéz nyílpuskát, ami itt maradt. De elvitte Egren lándzsáját.  (Egren veszteségei: 8 Fp)
 (Egren veszteségei: 8 Fp) )
) )
)

Nem szólok inkább semmit csak követem Dantét és tudásomnak megfelelően válaszolok az ellenőrző kérdésekre. A dolgozószobába érve őszinte csodálattal veszem szeműgyre a kiállítást. Mindegyiuk darab különleges, de mindig is a ramierákhoz és hasonló tőrökhöz húzott a szívem, így főként ezeket bámulom meg.*
  Nem szólok inkább semmit csak követem Dantét és tudásomnak megfelelően válaszolok az ellenőrző kérdésekre. A dolgozószobába érve őszinte csodálattal veszem szeműgyre a kiállítást. Mindegyiuk darab különleges, de mindig is a ramierákhoz és hasonló tőrökhöz húzott a szívem, így főként ezeket bámulom meg.* >
 >

,bocsi//
 ,bocsi// , nem ott viszem..//
, nem ott viszem..// )
)

//
//

>
 > >
 >

/
 /

)
)

//
 // Nem baszta meg az a mocskos riherongy, hogy holmi utolsó kovács kioktasson hogy mi merre hány méter! Magának Én nem tartozok magyarázattal és nem is fogom itt vesztegetni az idömet de azt garantálom önnek hogy a városban és pár kereskedelmi szövetségben hallani fognak a maga tárgyalási stílustalanságáról. Van magának valami fönöke tagja valamely szövetségnek? Mert hozzájuk is lenne pár keresetlen szavam! Azt a kibaszott...
 Nem baszta meg az a mocskos riherongy, hogy holmi utolsó kovács kioktasson hogy mi merre hány méter! Magának Én nem tartozok magyarázattal és nem is fogom itt vesztegetni az idömet de azt garantálom önnek hogy a városban és pár kereskedelmi szövetségben hallani fognak a maga tárgyalási stílustalanságáról. Van magának valami fönöke tagja valamely szövetségnek? Mert hozzájuk is lenne pár keresetlen szavam! Azt a kibaszott... Az árút egyesével mutogatom meg mindeütt nem egybe az egészet úgy nem is tudnának rá ajánlatot mondani. Az hogy véres a vért nem tudom miért zavarta a faszit ? Nem szoktak ide hordani a kalandozásban feleslegessé vált holmikat?
 Az árút egyesével mutogatom meg mindeütt nem egybe az egészet úgy nem is tudnának rá ajánlatot mondani. Az hogy véres a vért nem tudom miért zavarta a faszit ? Nem szoktak ide hordani a kalandozásban feleslegessé vált holmikat?  //
 //

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó