JK: Barlon Ergwont
Esemény:Küldetésben ("Könyörgöm akasszuk fel!"), beszélgetés Gwys-szel
Helyszín: Az Északi Kereskedelmi Szövetség Székháza előtt

- Hát ez nagyszrerű! -rikkantja a goblin, mikor a gyógyitalos üzlet megköttetik, és minden aranytallért megrágcsál, hogy igazi-e.
A lehetőségre, hogy potyapénzt kaphat úgy bűvöli a kezedben fénylő érmét mint a kígyóbűvölő a királykobrát...bár most itt inkább ő az a bizonyos kígyó...

A feje meozgásával követi a kezed ingását, úgy issza minden szavad, hogy mit kell csinálnia az extra bevételért:
- Ragyás? -mondja a fejét vakarva.- lekapja a tewkintetét az érméről és rád néz.
- Jáj!-mondja ijedten- hagyja azt a gyilkost dárga tés's úr! -Hát az egy kannibál! Nem volt az soha normális, én mondom magának dárga té's úr! Jaj, drága uram, nem kell nekem a maga pénze inkább...-mondja rémülten, szétnézve, hogy kik látták a beszélgetést...-én semmit se tudok! -mondja és meglegyinti a kis póni kantárszárát, hogy lovacskát indulásra ösztökélje.