Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

.
 . ... de ezt nekik nem kell tudniuk
 ... de ezt nekik nem kell tudniuk  ... no nézzük hol is az a fürdö? ... a szobában nincs ... > Nézek körül megbizonyosodva az elgondolásomról. Miután nem találom lerakom a fegyverövem és ha van utazó láda abba zárom öket. Ha nincs csak a matrac alá rakom. A battyum az ágyra rakom és elöveszek egy rend tiszta ruhát. Szobámat kulcsra zárom és lemegyek a tiszta ruhával a kezemen a földszintre.
 ... no nézzük hol is az a fürdö? ... a szobában nincs ... > Nézek körül megbizonyosodva az elgondolásomról. Miután nem találom lerakom a fegyverövem és ha van utazó láda abba zárom öket. Ha nincs csak a matrac alá rakom. A battyum az ágyra rakom és elöveszek egy rend tiszta ruhát. Szobámat kulcsra zárom és lemegyek a tiszta ruhával a kezemen a földszintre. ... ha tudná
 ... ha tudná  ... akkor nem lenne ilyen kedves ... de nem ezt aztán végképp nem tudhatja meg senki ... hiányzik ez nekem?? ...így is lehet velük még elég bajom ... elég ha egy pap meglát velük ... a tavaszi zuhatag se mossa le rólam az idegenbarátságot ...  no itt a dézsa ...>
 ... akkor nem lenne ilyen kedves ... de nem ezt aztán végképp nem tudhatja meg senki ... hiányzik ez nekem?? ...így is lehet velük még elég bajom ... elég ha egy pap meglát velük ... a tavaszi zuhatag se mossa le rólam az idegenbarátságot ...  no itt a dézsa ...> .
.

Külön szobája van, a Piros Holdas.
 Külön szobája van, a Piros Holdas.  Hallott már domborodó hasú menyasszonyról maga a félelf is
 Hallott már domborodó hasú menyasszonyról maga a félelf is  

... de ez azért jól esik ... nézzük ezt a valamit a rongy helyett ... HÉ! ez jó hehe ilyet se láttam még ... mennyi vízet felszív nézd máá ... na hol is a szappan ... ah megvan ... no akkor fentröl lefelé móka indul ... >
 ... de ez azért jól esik ... nézzük ezt a valamit a rongy helyett ... HÉ! ez jó hehe ilyet se láttam még ... mennyi vízet felszív nézd máá ... na hol is a szappan ... ah megvan ... no akkor fentröl lefelé móka indul ... >

//
 //

nagyjából ennyi a tudományom, de csak veszély esetén használom a kardom. Ami most a szobánkban van.
 nagyjából ennyi a tudományom, de csak veszély esetén használom a kardom. Ami most a szobánkban van. 

Még jó hogy emlékeztetsz
 Még jó hogy emlékeztetsz  //
 //

Vissza: Ronna-gella tartomány (Felföld)
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó