Barátom legalább két percig masszírozta XD És... Holnap megyek a csincsillámért!!! Ha addig jobb nevet nem találok ki neki, akkor Endymion lesz (Sailor Moon-ból a maszkos férfi után XD)!
Ayana: Eléggé utánanéztél a csincsilláknak? Ha nem, tudok tippeket adni. Ami nagyon fontos, mivel rohadt nagy a hőség, hogy hűteni kell útközben is, különben könnyen hőgutát kap és elpusztul mire hazaérsz vele.
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Holnapra csak 25 fok körül mondják az időt, és hallom, hogy vihar is készülődik Pest felől, az néhány órán belül ide is ér. Amúgy 10 perc alatt apámékhoz érek a csincsillával gyalog is, ha meg épp jön busz, akkor hamarabb is. De azért örülnék neki, ha esne az eső, meg ha 10 perc alatt nem rágná szét a dobozt. Ha valami kérdésem lesz, akkor szólok. Már utánanéztem jó sok mindennek, meg is vettem jópár dolgot - na persze mit felejtettem el? A fürdőhomokot XD (holnap pótlom) -, kapok körtefaágat is rokonoktól, meg csatornacsődarabot keresztapámtól. A csincsilla.hu-n nézegettem, mik kellenek neki. HÚ, már látom, hogy a macskám mennyire féltékeny lesz. Szerintem egész nap ott fog ülni előtte és csúnya szemekkel méregeti majd XD Ma is megcsináltuk apámmal előre az almot, meg nagy nehezen rájöttem, hová kéne feltenni az önitatót, a macska meg már rögtön rohant oda mindent körbeszaglászni. Na, mindegy, ha van kérdésem, akkor már tudom, hogy kihez forduljak:)
Igen, Ayana! Erre én is emlkészem, hogy mondtad! Örülök, hogy ezek szerint mégse egy akkora...tűzokádó.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Ööö... inkább anyám az, akivel nem jövök ki. Apám csak felidegesít általában azzal, hogy egyszer úgy tesz, mintha ő mindent tudna a PC-kről, legközelebb meg azzal zaklat, hogy kell egy programot istallálni. Meg hogy hogy jön be a google XD Meg azzal, hogy szereztem-e már neki filmet, pedig mindig mondom neki, hogy majd szólok, ha lesz valami:D Mert adott 30 DVD-t kb, hogy én arra írjak neki filmeket, csak azt nem érti meg, hogy ha a filmeket letöltenem kell, az időbe telik, és a gépen se lesz több hely magától:) Ja, amúgy a csincsilla megérkezett épségben, csak én áztam sz.rrá. Végülis Yuki lett a neve, mert ezt apám is ki tudja mondani - igaz, hogy ez havat jelent, de ragaszkodom a japán névhez és ez olyan aranyos XD Nem tehetek róla, hogy az Ichirou nem jött be apámnak:D Azt mondta, nem tudja kiejteni, pedig ki tudta mondani, és hívhatta volna Ichinek is. Viszont nem tudom, hogy nem mer-e inni, vagy nem tudja, hogy miből kell, mert önitatót vettem neki, és magától nem ivott belőle, de amikor odatettem az orra elé, akkor igen. Még ideiglenes odút is kapott, egyelőre kartondobozból. A macska meg körbeszaglászta a ketrecet néhányszor, de nem nagyon törődik vele. Amikor lekváros kenyeret ettem, ugyanúgy odajött kuncsorogni, mint máskor - és megeszi a lekvárt!!! (na, azért nem fogom rászoktatni az ilyesmire, de még nem hányta ki XD).
Ayana ne aggódj r fog jönni. Az én degum is bénázott egy darabig. Ami meg a macskát illeti nálunk a degu visít a macska meg ugrik hátra 2 métert. Az a mi drága kiscicánk (9 kg) egy roppant bátor jószág.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Az a jó,amig csak távolról játszadoznak egymással Ismertem egy olyan embert,aki házikedvencként egy gyikot tartott és amikor voltam náluk magusni 1-2 alkalommal kiengedte a másfélméteres jószágot a lakásba Hát érdekes szitu volt mondjuk még szerencse,hogy nem volt agressiv
Az önitatóra tényleg rá fog jönni, de elejében jó ötlet odatartani neki. A macskás dolognak nem lesz jó vége, megenni ugyan nem, de halálra sebezni képes a ketrecen keresztül is, ha lehet ne engedd abba a szobába ahol a csincsilla van. Ja és lekvárt többet ne adj neki, most pláne nem volt jó ötlet, így is hasmenése lesz a helyváltástól, meg a költözéssel járó stressztől, új kajától. A csincsilla.hu-n mindent leírnak ami fontos, de a kajáról külön olvasd el, a tápon kívül nem sok minden van amit szabad nekik adni.
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Érdeklődnék, hogy Sion mikor fog aktívabban is mesélni Tiadlanban? Egy jó ideje áll ott minden, s lassan elgondolkodom, hogy a karimmal meg azért csinálni is kéne valamit...