• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 31 / 35 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.17. 12:32

West

*Fancsali inkább már finnyás pofával áll West az óriási vödör mellett.*

-na jó legyen.

*És egy nagy sóhajtás kiséretében belemegy. majd gyors mozdulatokkal lecsutakolja magát. különös tekintettel a szerszámra.*

<Hiába a szépségért szenvedni kell.>
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.17. 13:58

JK: West Marson
Esemény: Fürdés
Helyszín: Az Enrawell Csillaga
Idő: délután

A fürdés eredményeképpen egy virágillatú, és tiszta udvari ork vigyorog a fürdő falára rögzített tükörből. Mosstmár akár mézet is nyalogathatnának Ellana-leányai a...(Off: a moddat befejezését mindenki fantáziájára bízom igény szerint...:D)

Szárazra törlközöl és felöltözöl. A ruháidat elvitték kimosni és most épp szárító vasalásba vannaka (még 5 réz). De tiszta ruhát húzhatsz magadra.

Még korán van, délután hat fele járhat az idő.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.17. 14:09

West

*Azután hogy megtörölközött. West a szobályába veszi az irányt, majd ahogy beért rögtön ágynak esik és estig huzza a lóbőrt. Akkor aztán felkell felöltözik és lemegy a fogadó részbe, kér egy korso sört, és elkezdi iszogatni miközben Juszufra vár.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.17. 14:30

JK: West Marson
Esemény: Alvás
Idő: délután

Kipihent elszántsággal ébredsz. Este lesétálsz az ivóba és ott találod Juszufot egy asztalnál, amint pörköltet zabál.

-Mmmf...aaa...West...kérsz egy harapást? -Isteni ez a birkapörkölt... -Juszuf kényelmesen befejezi az étkezést. Iszik egy pohár bort, negtörli a száját.
Megigazítja magán a díszes ruhát és az oldaladon elindul.
-Mehetünk West, majd én vezetlek. Jó kis esténk lesz...pénzt ugye hoztál?

Majd elindultok az erioni éjszakába buja örömöket keresni.

//Off: Akkor engedelmeddel én innentől Almeir kegyeire bízlak, küldtem neki üzenetet és a HM-topcba is írtam, hogy mentek az Örömnegyedbe egy kis kikapcsolódásra. Azt javaslom írd meg oda a bemesélő reagodat te magad, -Juszuf természetesen megy veled és kalauzol- a többit majd elintézi Almeir HM. Ha már kitomboltad ott magad, természetesen visszavárlak a negyedembe....:D//
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.17. 15:11

West Marson

*Lehuppan az udvari ork a galdiátor mellé.*

-tudom kostoltam már jo itt a koszt.

*Miközbe Juszuf kajál, ő behörpinti a sörét.*

//Köszi Kalmárfejedelem, majd jövök vissza arénázni.//
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.21. 9:26

JK: Kriak és Egren
Esemény: Visszatérés
Idő: éjszaka

Lighra nagyot hördül mikor meglát benneteket:

-Ti egyfolytába olyan helyekre jártok ahol félholtra vernek titeket? Miért van erre szükségetek! Az ősök szellemére mit örtént veletek? Hol jártatok már megint? És miért véreztek ismét? Kezd nagyon elegem lenni belőle, hogy én nem lehetek ott, hanem valami felcsernek vagyok befogva, aki bólogat és beköti a sebeiteket, ha szarrá vernek! Legközelebb már nem fogok itt maradni! Ne is próbálj lebeszélni Kriak! Ha én ott vagyok biztosan nem félholtan jöttök vissza! És mi rajtatok ez az elképesztően ruhadt hús szagú fekete trutymó? Így hozzám nem bújsz Kriak!

-Egren te meg mit süppedsz ott a székbe? Azt hiszed te kimaradsz a jóból? Kivagy mint a liba! Te hol aprítottad az ellent ha szabad érdeklődnöm? Hol csorbult ki a kardod mondd? Ne nézz rám a boci szemeiddel, hogy mit hazudjál, hanem meséljetek! Gondolom nem a piacon voltatok fát aprítani!

//Az atya Gyógyitala 15 Fp-t és 2 Ép-t gyógyít.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.07.21. 14:12-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.21. 10:17

Lighra kitörését hallva elmosolyodok egy pillanatra majd egyből el is szégyenlem magam majd finoman megfogom a nőstény hadonászó kezeit
- Kérlek nyugodj meg drágám. Mint említettem az Északi Kereskedelmi szövetségnek tettünk egy szívességet. Azért kellet harcolnunk. Ne aggódj csupán néhány karcolás pár nap alatt begyógyulnak. Az a büdös trutyi néhány az általad démonikus óbirodalom néven ismert korban létező szörnyekhez hasonlód dögök testnedve. És igazad van egy fürdő tényleg rám férne.
khálra váltok és elmosolyodok
- Holnap ha kipihentem egy kicsit magam akkor elmegyünk a raktárba és gyakorolunk. Ezúttal fegyverekkel. Ha nem lesz gond megígérem legközelebb velünk jöhetsz. Jó lett volna ha ott vagy, de nem merem Egrent veszélybe sodorni. Kérlek ezt értsd meg. Ő nem tudja milyen kockázatot vállal.
Majd közösre váltok
- Holnap reggel mindent elmesélek most viszont egy fürdőre és pihenésre van szükségünk. Megkérnéd Verint, hogy intézkedjen? Köszönöm.
A fürdő után átölelem Lighrát és khálra váltok
- Ne haragudj, hogy ilyen keveset mondtam, de féltem hogy utánunk jössz és annak beláthatatlan következményei lettek volna. Feküdjünk le aludni.
amikor lefekszünk átölelem Lighrát és még félálomban a fülébe suttogok
- Szeretlek
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.21. 10:41

(Egren cwa Trimelion)

Mivel lehajtottam az Atya által adott lötyit, így rajtam már csak a látszat az ami keserves de az nagyon. Mikor Lighra elöadja magát nem szólok semmit tényleg csak ülök nagy boci szemekkel a széken. Aztán kapva kapok az alkalmon.
-Hagyd csak majd én elintézem a fürdöt! Addig Te kielégítheted Lighra kíváncsiságát. Azért lassacskán Én is kíváncsi lennék arra hogy miért is nem jöhet velünk? Tényleg jó lett volna még egy kard az oldalunkon. Na majd elmondjátok ha úgy érzitek eljött az ideje. Felküldök valakit ha kész a fürdö.
Kibújok a vértemböl majd a kardommal az oldalamon lemegyek Verinhez.
-Üdv újra!-Könyöklök a pultra.- Thomas elvitte a lovam, ahogy megbeszéltük?
-Azt hiszem ránk férne egy-egy fürdö elökészítetnéd?
-Verin Te hol csináltanál magadnak vértet, ha szükséged lenne rá? Nem kell hogy acélgúnya legyen de lassan szétforgácsolják azt amit hordok :roll: .
-Keresett valaki minket?
-Amíg kész lessz a fürdö adj egy kupa bort, Te kérsz? Ja és ha kész felküldenél valakit hogy szóljon Kriaknak? Nincs sok kedvem most felmenni. Megy a "magyarázkodás" :wink: .
[i]Amíg a fürdönk elkészül, elhörpintem a borocskám, hallgatom az esetleges élözenét, majd megyek és lefürdök. Az átélt izgalmak hatására és valami sanda gyanú indítatására végig a kezem ügyében tartom a rideg vasat(rövid kard) és nem alszok el a vízben. Ha mégis elálmosodnék inkább gyorsan végzek és nem áztatom magam tovább.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.21. 14:28

Esemény: Pihenés
Idő: éjszaka

//Egren//

Éjjel fél három körűl van, de ez a negyed szinte sosem alszik. Az ivó az teljesen üres ellenben a Játéktermi és a "Privát" részben nagy a forgalom.
Verint a Csillag kis kupijában találod, épp az aznapi bevételt standolják a Madame-val.

-Várj egy kicsit Egren....akkor az 148 ezüst...affene... Lisbet ez ötvennel kevesbb mint a múlt hónapban...Cyrmar nem fog örülni..mi történt?

- Csak annyi, hogy Karent átcsábbították az Ellana főszentélybe...mondtam Cyrmarnak, hogy hagyjon több jattot a lányoknál, de hát jártathatom én a számat...most megkapta! -mondja az középkorú Madame.

-Ha ez így megy tovább nullszaldós lesz a Privát rész. -Vagy a biztonságból kell leadnunk és el kell küldenünk néhány nehézfiút.

- Na ne...Verin...így is naponta dobják ki innét a perverz őrülteket! Ha elkülditek őket, a lányok nem maradnak itt....

-Mi a lovad? ...-kérdi Verin- ja igen. -Thomas elvitte és vissz is hozta.

-Most új sodronyinget vagy javítást szeretnél? Ha az előbbi javaslom neked a Fényes Acél utcát a Bazárban, ha az utóbbi keress egy helyi kovácsot a céhesek utcájában.

-Egy óra múlva lesz most csak fürdő, mert telt házzal mennek azok is...várnod kell.

//Kriak//

-No jó...békél meg nagy nehezen Lighra. -De Egrennek akkor sem akarok beszélni erről semmit.
...
A "szeretlek" szóra Lighra szája mosolyra húzódik, berreg vagy kettőt és a mellkasodhoz fészkeli magát.
- Holnap gyere ki velem a piacra vagy a szabóhoz...új utazóruhát szeretnék magamnak csináltatni...és a bőrdíszműveshez is, mert fegyveröv is kell...-dünnyögi.

//Amúgy nagyon soká Készül el a fürdő, valószínű épp most egymást váltják ott is az emberek.//

Nagyon sokáig alusztok. Már dél is jócskán elmúlik, mire az ágyból kidugjátok az orrozok. A nyugodt pihenést egyenlőre semmi nem zavarja meg.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.21. 14:57

(Egren cwa Trimelion)

Miután felébredtem a gyomrom veszedelmessen megkordul, így adva tudtomra hogy igencsak elment az idö. Megmosdok, a fegyverövem felcsatolom és lemegyek az ivó részbe. Megvizslatom a vendégkört, majd Verinhez megyek.
//Ha Kriakék is jönnek akkor az ebédkérés meg ami lehet az mind többesszámú.//
-Jó....azt hiszem napot inkább. Egy ebédet kérnék. Nem tudod Thomas ma mikor megy az Ügetöre? Szükségem lenne a lovamra.
Szétnézek hogy milyen a forgalom van e üres asztal. Választok egyet ahol ránézésre nem köt belém senki.
-Köszönöm, egy kupa sert ha kaphatnék.... Nézek a pincérre. Mikor azt hozza már tele pofával eszek így csak bólintok neki hogy tegye csak le.
//Ha Kriakék is jönnek akkor gyalog ha nem akkor lovon megyek a fényes acél utcába.//
A gyomrom megnyugtatására végzett hadjárat után kimegyek az istállóhoz. Felszerszámozom Latort, megpaskolom a nyakát, járatom kicsit a kantáron, milyen a mozgása hogy van a jószág. Ha elégedett vagyok akkor felülök rá és ellovagolok a Fényes Acél utcába.
//Folyt.ott//
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.22. 8:54

Esemény: Pihenés
Idő: dél

A reggelidet/ebédet (8 réz) semmi nem zavarja meg, ez a fogadó nem az a fogadó, ahol belekötnek a vendégbe...
Sós szalonnás tojás rántottát kapsz fehér kenyérrel és paradicsommal.
A már többször látott rozsadvörös ruhás Északi fejvadász a melletted lévő asztalnál ül az ebédje romaji felett és pipázgat. Biccent egyet feléd mikor meglát, ő is legalább annyiszor látott itt téde, mint te őt.
Kriakék még nem jelentkeztek.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.22. 8:58

Rukh

NAgyot nyújtozik,hisz rég aludt már ilyen jót. :roll: Fájó sebei ugyan zavarják kissé,de azért nagy gondot nem okoznak.Feltápászkodik és lesiet a fogadó részlegbe.

-Re'ggölt fogadós.Egy kiadós reggelit és még 1 napi szállást fizetök.

Megreggelizik,majd felcsatolja a fegyvereit és az aréna felé siet.
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.22. 9:14

//Off: Rukh-nak a következő reag az Arénában lesz.//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.23. 7:26

// még este
Amikor Lighra hozzám bújik, akkor átölelem
- Elfogadom, hogy ha nem akarsz Egrennek beszélni róla. Reggel először el kell mennünk a tanítóhoz. Holnap el kell intéznünk pár dolgot minden a tanulás már nem fog beleférni.
A fürdő után már csak alszok
// reggel
Hallva Egren mocorgását felkelek én is és gyengéden felkeltem Lighrát is
- Egren mindjárt megyünk mi is, csak előtte megpróbálom rávenni Lighrát hogy férceljen össze egy kicsit.
A reggeli után
- Egren nekünk el kéne menni szabóhoz csináltatni Lighrának egy új utazóruhát, de utána veled tartanék a kovácsokhoz. A ghonom megsinylette a tegnap estét.
- Lighra drágám az elkövetkezendőkben mindig legyenek nálad a fegyvereid. Tegnap este magunkra haragítottuk az Imeko negyed urait. Esetleg az atyához is benézhetünk majd.
- Ja és majd Lighrával el kell mennünk gyakorolni.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.23. 12:31

(Egren cwa Trimelion)

-Én is megyek szabóhoz, de jobb szeretném elöször a pengém ügyét helyretenni. Ha nektek úgy jó, elöször intézzük el a kardokat aztán, ha idönkböl futja, vagy ... majd eldöntitek. Akár együtt is mehetnénk.
//ha együtt megyünk a lovam marad.//
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 31 / 35 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Vissza: Szórakozónegyed