*Hiába no... ez a hulla nem mozog. Vagy káprázott a dzsad férfi - lehet a tarkónvágás miatt, vagy... vagy passz...
Ilyesmi gondolat fogalmazódik meg bennem, majd sandítok Mustafára, hogy milyen állapotban van. Mivel a gödröt egyedül szépen betemeti, és viszonylag hamar arra a következtetésre jutok, hogy károsodást nem szenvedett nagyon. De akkor vajon miért és hogy mozdult meg a hulla?

Azért menet közben halkan mondom aggályaimat.*
- Mi van akkor, ha nem halt meg csak ájult volt? Egy kis víz... Bár azt hiszem késő a felvetésem...
*Malor kérdésére otthagyom a sírhantot, hozzálépek. Jelenleg nem érdekel a bandita temetése, más foglalkoztat jobban (még az sem érdekel, hogy nem magázom Malort, mint eddig).*
- Ha akarod veled tartok. Ha úgy gondolod... Igyekszek nem hátráltatni, és meggondolni kétszer mit csinálok.

*Mustafa szavaira ránézek, tudom, hogy van még egy elintézetlen ügyem, amit még be kell fejezni mielőtt útnak indulunk.*
- Ugye megbocsátol, de vele meg kell beszélnem valamit mielőtt elindulnánk. - *biccentek a cuccait szedegető dzsad férfi felé. A földről felveszem a köpenyt, mely Mustafáé és odalépek hozzá.*
- Ez az öné, azt hiszem. Köszönettel és bocsánatkéréssel tartozom Uram! Köszönettel amiért segített rajtam, nem hagyott meghalni. Bocsánatkéréssel pedig hitetlenkedésemért és azért, mert leütöttem hátulról.
Ha önnek nincs kifogása az ellen, hogy Önökkel tartok, nekem mégúgysem lehet szavam ez ellen.
És engedje meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Dzsana Khadde.