Mindenki belevetette magát a nyárba. Lassan az oldalra is ki lehet írni nagy betükkel VAKÁCIÓ. Marad valaki? Mert akkor leporolhatná néha a belépés gombot, hátha megtalálja a tisztelt nagyérdemű mikor visszatér(persze aki akar lehet vizihulla is, de az sokkal kevésbé szórakoztató). Írni kéne még vmit csak úgy ... de nem megy ... ennyi ... kiégett a szürkeállományom ebben a höségben.
Herold
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Milyen hőség?! Ahol én vagyok nincs hőség, pedig nem hagytam el az országot, nincs sem medencénk se légkondink se ventillátor, se hűtőház de még csak pincében sem lakom
Talán hétvégére visszatér az élet és akik szabit írtak visszaszállingóznak
Szerintem se volt ma meleg. Sőt, most jöttem haza és lenn igen hűvös van. Nekem van egy ventillátorom (vagyis kettő), de mindegyiknek lerepül folyton a propellere, és idegesítő szétszedni, mellesleg mindkettő nagyon zajos. Ja, és csak hogy mindenki örüjön: nyugatra néz az ablakom, ami azt jelenti, hogy egész délután a legmelegebb napsütés ide jön be a szobámba Anyáméknál a túloldalon tök jó idő van, de valahogy még a konyhában is jobb idő van (ami pedig a szobám mellett van), nálam meg szaunázni lehetne!
------
Holnap hajnalban megyek horgászni:D Biztos marha izgi lesz De ez ilyen "családi" program, jön apám, keresztapám, papám, barátom, meg lehet, hogy mamám is. Mindezt hajnali fél ötkor, hogy ne foglalják el előlünk a jó helyet:D
Felhívnám a figyelmet hogy Én még tegnap, írtam amit írtam. Nem tudom akkor lehet csak erre van egyébként ilyen idö, mert ma sem akart megmaradni rajtam a ruha, pedig nem vagyok egy impozáns látvány. Ezért én az állításom még tartom. Csatlakoznék az Utáljuk a nyarat együtt klikkhez, ha van még hely.
Herold: Én mint "alapító" mondom: VAN! Itt sem volt olyan meleg. Mondom olyan(!) meleg. Mert szerintem azért mocskosul meleg volt. Igaz hogy megfáztam, de ez van ha az ember sarkig tárt ablaknál félmeztelenül alszik a padlón. Csakhogy az ágyban nem lehet megmaradni, aludni viszont kell. Emiatt is az a rohadt nyár a hibás! Útáljuk együtt! Csatlakozzatok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pirate 2007.07.27. 14:24-kor.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Én max az előszoba, vagy a konyhapadlón (járólapos), tudnám hűteni magam, mert máshol mindenhol szőnyeg van (az erkélyen meg rohadt meleg és amúgy is elrabolnának a földönkívüliek), viszont az említett két hely egyike sem biztonságos rámlépési szempontból. A konyha még úgy-ahogy elmegy, mert leginkább én szoktam éjjel kijárkálni inni (vagy kiszolgálni őnagyságát, aki közel 20 hónap után se hajlandó kimenni a konyhánkba, pedig anyám már rég családtagnak tekinti, és amúgy is sötétben nem látják, ki van ott, meg alszanak is). Én azért szeretem a nyarat, de csak azért, mert még suliba járok és ilyenkor van szünet és ez azt jelenti, hogy addig alszok, amíg akarok. Most is sikerül körül két és fél órát aludnom. Ha sikerült volna elaludnom akkor, amikor lefeküdtem, akkor most három és fél órát mondhatnék, és akkor fekszem le, amikor terveztem, akkor 6 órát alhattam volna:D Majd alszok a tóparton, vagy pedig én leszek a Tóparti kisértetek egyike:D (mert most úgy nézek ki, de mindjárt jön a szemkrémem, amitől majd kevésbé tűnök álmosnak)
A nyárral nincs semmi bajom csak egy strandröpipályán tölthessem. Télem meg jöhet a snowboard. Nincs is jobb annál amikor százzal dönget az ember és mondjuk metalica dörömböl a fülében
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Navaratna: Kérlek bocsásd meg elmaradottságomat, de az iskolában tanult tucatnyi hónapnév között nem szerepelt sem tél, sem a késő ősz. Dehát ilyen ez a mai oktatás... Ayana: Én is szőnyegen alszok, az ágynál még mindig kellemesebb, és max a kistetstvérem léphet rám a kb. 90 kilójával amikor éjjel részegen hazamászik, de ez még elfogadható ár az éjszakai nyugalomért. Bár újabban kissé furcsán is érzem magam és ma reggel valami rózsaszines trutyit köhögtem föl... De ez szerintem csak a traktoros emberrabló ufók (hosszú mese) utóhatása. Téged is ők fenyegetnek? Garmacor: Eszednél vagy? Nem elég hogy mocskosul meleg van, erre te még ugrálnál is? Hát ezt el sem hiszem! A téli sportokhoz nem szólok semmit, mert nem űzök egyet sem. Az egyetlen amit olyankor képes vagyok űzni az a szesz. De azt ilyenkor is. (Jó kis hideg sör vs. forralt bor menetet lehetne így összehozni... )
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
ÉN valahogy jól viselem a nyarat. Bár eléggé hozzászoktam mert minden 7végén van focimeccsünk és nem kérhetünk hideget sajna, ugyhogy marad a 90 perces izzadás a 40 fokban.Viszont a forró éjszakákat utálom. Nem tudok aludni Gramacor: Elhiszem hogy jó a snowboard, én is próbáltam, de nem fogható ahoz, amikor 12 kmeres pályán 12 perc alatt leérsz és a végén síleced beleakad abba a rohadt hóágyú csövébe és egy szép derékszögű fordulóval belecsapódol a hófalba
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
A téli sportokat én is perferálom. Csatlakozom Ichigohoz. Éljen a száguldás és a jó hegyimentö. Habár nekem kicsit tovább tartott leérnem (a távot nem tudom ), viszont többször sikerült elöadnom a magánszámom(kiskarácsony, nagykarácsony ki lett a dísz a kis fákon?). Sajnos a párhuzamos léccel történö megállás és fordulás még nem megy, így viszonylag jól kopott ruha alfele. Viszont derüt varázsoltam a havas tájra egy egy jól sikerült hófergetes bukfenccel (egyszer át is hajtottak rajtam , az nem volt annyira jó ).
Az igazság az, hogy én maximum a fedett pályás távolbanézéssel szoktam sportok szintjén kacérkodni. Ez -5,5-ös szemüveggel annyira nem megy, dehát nem is akarok ebben a számban olimpiát nyerni. Viszont a téli sportok közül a sít és a snowboard-ot is szívesen kipróbálnám egyszer, csak ehhez meg pénz kéne.
Ichigo nekem nagyjából mindegy, hogy sí vagy snowboard. Az utolsó élmény téli sportok tekintetében az snowboard volt azért azt írtam. De jöhet a síléc is. No meg a 8-10 méter repülés után fejen landolásos megoldások mert nem csatoltam be a bakancsot A melegben való sportolással nincs semmi baj egy idő után az ember nem izzad tovább mert nincs mit
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt