• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Három tallér - szórakozóhely és fogadó

Régebbi, lezárt játékok lelőhelye.

Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 6 / 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14

Re: Három tallér - szórakozóhely és fogadó

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.07.19. 18:10

(Farro)

- A fürdő dézsában 3 réz, közös medencében 2 réz. A pihenésen, zenén és megtisztuláson kívül szolgálhatunk... - elmosolyodik és fejével az egyik asztal felé int, ahol két utcalány kinézetű hölgy díszíti egy férfi ölét -... nőkkel.
(Úgy látszik, a nők üldöznek téged.) 8)
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 342
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.07.19. 18:58

(Farro)

<Hát ezeknek a népeknek tényleg nagyon szemellenzős a felfogásuk. Mindenre csak a nők a válaszuk. 8) Legalább valami baráti szerencsejáték vagy valami kis célbadobálás lenne. Itt tényleg csak kábulni meg szexelni lehet. :o Ez a Stein már így látatlanban is tényleg egy szánalmas alak lehet, ha ennyiből áll ki az élete. :? >

*Rámosolygok a fogadósnőre és odaadom neki a két rezet az italomért.*

-Köszönöm. Azt hiszem inkább csak körbenézek és elvegyülök a díszes társaságban.

*Ezzel el is nidulok az asztalok között szabad üllőhelyet keresni és megnézni mivel múlatják az emberek az időt társaságban.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.07.20. 22:00

(Farro)

A nő átveszi a rezet és a pult alá "rejti" őket. Hallod, ahogy a többi pénzérméhez verődnek.
- Ha bármi másban segíthetek a továbbiakban, állok rendelkezésére!
Szabad helyet találhatsz a futár-barátod mellett, aki épp az asztalra hajtott fejjel kisdeden aluszik. De van még ezenkívül egy-két üres asztal, melyek estére biztos mind megtelnek.
Most hogy így elindulsz a vendégek között, jobban szemügyre tudod venni őket. A pulthoz legközelebb eső asztalnál sötétbőrű, kopasz, félmeztelen, izmos férfi nagy beleéléssel mesél valami történetet egy fiatalabb, egész csinos nőnek.

- ...mind a kettővel egyszerre végeztem. A puszta kezemmel fojtottam meg őket!"
A nő csillogó szemekkel figyel minden szóra. A többi fogadóban tartózkodó hölgytől eltérően ő inget visel, nem valami kis textíliát, ami épphogy csak fedi kebleit. Valószínűleg (bár ki tudja?) nadrág, vagy szoknya is van rajta, de azt az asztaltól nem látod, ha csak le nem hajolsz, hogy megnézd. :D
Eközben annál az asztalnál, ahol a férfi ölében ül két nő, hangosan nevetni kezdenek valamin, míg egyetlen férfi morgolódik.

- Te kurvapecér! Már megint csaltál, mi?
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.07.21. 10:08

(Farro)

<NA végre! Egy nő, akin tisztességes ruha is van! 8) Ráadásul nagyon csinos. Csak azt sajnálom, hogy ennyire hiszékeny. Ez a kopasz is jó nagyokat tud mondani. Kivéve, ha csirkékről van szó, akiket sikerült puszta kézzel egyszerre kettőt is megfolytania. :lol: Vagy lehet, hogy csak emgjátsza magát a csaj?! :? >

*Általános jókedv honol vonásaimban és mikor elhaladok a párocska mellett mosolyogva kis főhajtással köszöntöm a hölgyet. A kopasz alakra látszólag ügyet sem vetek, majd tovasétálok a csalós társaság irányába.*

<Kíváncsi leszek mit ért a biccentésen a tarfejű. :D Azt már látom, hogy itt pénzben játszani nemhogy kockázatos, hanem teljes ostobaság.>

-Mindenki csal csak van, aki jobban csinálja választott mesterségét.

*Szinte csak magam elé mormogom a félig a számhoz emelt kupámba, miközben egy pillanatra megállok, hogy kortyoljak a narancslevemből és eközben megnézzem magamnak a morgolódót meg a haverjait.*

<Azt hiszem, ha ezt meghallották, akkor már megalapoztam az "ostoba zöldfülű taknyos" hírnevet. 8) Remélhetőleg ez a kis előkészítés eljut majd estére a Stein nevezetűhöz is. Hadd higyje csak, hogy valami ficsúr keresi. :twisted: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.22. 18:02

(Abu)
//Ha így megfelel akkor itt folytatnám nem a negyed határán//

A város átszelése után, a matrózok útmutatása alapján, megtalálom a Három Tallér fogadót. Egy darabig álldogálok elötte, nem vagyok biztos benne, hogy ez olyan jó ötlet, de szegény ember nem válogat. Belépek és felmérem a terepet.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.07.24. 13:50

(Farro)

A kopasz férfi társaságában tartózkodó nő a köszöntésedre egy mosollyal válaszol, a férfi pedig egy "felejtesd-el-ez-az-én-nőm"-nézéssel. Erre az egy pillanatra megáll a beszédben, de aztán tovább folytatja. Nem tart vetélytársnak.
- Szóval, amikor már mindkettő előttem feküdt a porban, az aréna egész közönsége őrjöngve ünnepelte a győzelmemet. Szinte menekülnöm kellett az asszonyok elől, akik velem kívántak hálni. De én... - a folytatást már nem hallhatod, mert a férfi azt közvetlenül a nő fülébe suttogja, amire az visszafogott kuncogással reagál.
A csalós társaság - pontosabban négy sunyi tekintetű férfi és két kurva - előtt kártyalapok hevernek az asztalon és némi pénz (rezek és egy-két ezüst). A legtöbb érme természetesen az a férfi előtt van, aki ölében a nők ülnek. Úgy gondolják, tőle számíthatnak jó estére.
A közbeszólásodra mindegyikük rádpillant, aki háttal ül, feléd fordul. Zavar ül ki az arcukra, hogy ez most bók volt-e, vagy sértés, de végül úgy dönt a "csalónak" nevezett, hogy sértés.

- Hol hagytad anyád szoknyáját, te kis taknyos? - intézi neked a kérdést, aztán a cimborái felé fordul. - Pont egy gyerek fog minket megtanítani csalni, nem? Itt különben sem erről van szó - fordul hozzád vissza. - Csupán van, akit Noir jobban kedvel! Például engem! - vigyorodik el kidüllesztett mellkassal.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.07.24. 14:09

(Farro)

*Ártatlan csodálkozással nézek a férfi szemébe széttárva karom.*

-Anyu mindig nadrágot visel. Bocsásson meg, de nem tudom, hogy hol van a szoknyája, de biztosíthatom nem én hagytam el. Csalni én senkit nem tudok megtanítani, hisz még a játékot sem ismerem. Minden bizonnyal a játékostársai is egyetértenek, hogy csupán a vakszerencse keze lehetett a dologban.

*Noir kivételezésének említésére meggyőződésteljesen bólintok miközben elgondolkodó kifejezés ül ki arcomra.*

-Igen. Igen. Nem tudom ki az a Noir nevezetű illető, aki önöket tanította kártyázni, de az én tanfelügyelőm is kivételezett néhány úrigyerekkel az iskolaévek alatt.

<Na tessék. Kell nekem mindent így elhülyéskednem. Most biztos még jobban megorrol a nagyszájú. 8) Sebaj. Majd megbékül azon a kenyéren, amin megharagudott. :D >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.07.24. 14:24

(Abu)

A fogadó ivóját kellemes zeneszó tölti be. A bejárattól balra lévő emelvény tetején foglal helyet a bárd, aki lantján játszik és hozzá vidám nótát énekel.
A helyiséget jó sok mécses fénye világítja be - vannak a falakra erősítve és az asztalokon is -, így kicsi az esélye annak, hogy orra esel egy szék-, asztal- vagy egyéb lábban.
Szemközt látod a pultot, mely mögött egy asszony teszi a dolgát: törölget, kiszolgál és mosolyog. A pult környékén három ajtó nyílik: egy közvetlenül mögött, az vezethet a konyhába, és kettő mindkét oldalán. Ezek az ajtók mind ki vannak támasztva, és valószínűleg legalább az egyikük mögött meglelhető az emeleti szobákhoz vezető lépcsősor.
A Három Tallér szinte zsúfolásig telve van. Egy-két asztalnál látsz üres széket, illetve a pult előtt van még hely.
A vendégsereg vegyes társaság: vannak itt egyszerű emberek és előkelőbbek, részegek és - jóval kevesebb - józan, férfiak és nők - ez utóbbiak legnagyobb hányada kétségkívül örömlány -, fiatalok és öregek, látsz kalandorféléket is - ruházatuk és fegyverük különbözteti meg őket a többi vendégtől -, és még színesbőrűt is látsz - magadon kívül -, sőt félelfet is. Vannak, akik csak csendben ücsörögnek, vannak, akiknek az ölét nő díszíti, van olyan asztal, ahol kocka- és kártyajátékkal ütik el az időt, és van néhány vendég, aki táncra adta a fejét.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.07.24. 14:54

(Farro)

- Vicceskedünk? Vicceskedünk? Egy kicsit nagy a szád, te kölyök! - feleli mogorván a férfi. - Ti meg húzzatok innen! - löki el magától a két nőt, akik sértődötten odébb állnak. Ezután a férfi visszafordul feléd. - Talán egy jó nagy atyai pofon kéne neked! Főleg hogy azt sem tudod, hogy Noir egy isten! Halljátok ezt? - fordul cimborái felé ismét, azok pedig lenézően bólogatnak. - Semmit se tudsz te! - mondja újfent neked.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.07.24. 15:43

(Farro)

*Vidáman személéem a helyzetet és hallgatom a szószólót. Majd a fenyegetéssel mit sem törődve válaszolok.*

-Atyai pofonnal Ön biztosan nem tud ellátni. Arról csak tudnának otthon is, ha pont maga lenne az atyám. Isten lenne? Érdekes. Elnézést kérek ebben az esetben csak tudja nem vagyok tájékozott a kisebb Istenségek terén.

*Egyre jobban úgy fest a dolog, hogy nem lesz jó vége ennek. Már azon morfondírozok, hogy ha elszabadulnak az indulatok merre lehetne biztonságba vonulni. Addig is kortyolgatom a narancslevet ezzel is átpasszolva a következő lépést beszélgetőpartneremnek.*

<Talán tényleg vissza kéne vennem, mert a végén verekedni fognak a kártyások és kitiltanak mindannyiunkat innen.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.24. 17:47

(Abu)

Pár pilanatig csak lesek, van itt élet kérem. Eéindulok a pult felé a nagyobb csoportosulásokat és a táncolókat kerülgetve. A kártyázók mellett ellépve meg kell állapítsam, sajnos halvány lila szublimációs jódgözöm sincs hogy mit játszhatnak. Az örömlányokat valószínüleg egész nap szórakoztatnám, de ehez azért nagyon karcsú most a kis szütyöm. A pulthoz érve a nem túl tömött vagy nehéz zsákom a lábam mellé ejtem.
-Jó estét asszonyom. Abu Saimnak hívnak az emberek. A kikötöben ezt beszélik azok a zsiványok, hogy ha jól akarom érezni magam akkor ide jöjjek. Nos itt vagyok.
-Lenne-e szobája üres? Amolyan magános fajta kellene. Meg jó lenne egy fürdö is, aztán meg valami a gyomorba.
-Aztán mibe kerülne nekem mindez, mert sajnos az sem mindegy ám.
-No akkor lássuk csak azt mondja hogy, egy szoba, naponta fürdö, meg napi három étkezés. Ez akkor mennyi is?
-Úgy van. Na akkor ezeket a dolgokat kifizetném ... olyan egy hétre elöre. A többit majd késöbb, ha meg lenne még költség akkor azt majd akkor, jó lessz így önnek?
-Van-e valami amire különössen figyelnem kéne? JÓ akkor tessék itt a heti szállás és ellátás ára-Nyújtom oda neki a megbeszélt összeget- most meg akkor felmennék és ledobnám a holmim a tisztálkodás elött. Igazán köszönöm.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.07.26. 14:25

(Farro)

A férfi felmordul, amikor Noir-t kisebb istenségnek titulálod és mindkét kezével az asztal lapjába markol. A pult felé pillant, melyet kezében egy itallal épp most hagy el a fogadósnő és a bárd felé tart.
- Tűnj innen, te taknyos!
Ekkorra már néhány elkezdenek figyelni titeket a vendégek közül.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.07.26. 14:52

(Abu)

- Engem szólítson csak Orisnak! - feleli a fogadósnő. - Nos, jól beszéltek a kikötői zsiványok, valóban jó helyen jár, főleg hogyha egy kis kényeztetésre vágyik. Lássuk csak: egyágyas szoba, fürdő, étkezés - gondolkodik hangosan -, az legyen: másfél ezüst a 7 napra - mert ilyen hosszú ideig kíván itt tartózkodni.
Miután odaadod neki a pénzt, ha kell, visszaad, aztán a pult alól elővesz egy kulcsot, melyre 2/6-ot írtak.
- A szobája a második emeleten a 6-os számú. Az emeletre azon az ajtón át tud feljutni - mutat neked jobbra, a kitámasztott ajtóra. - A fürdő pedig lent van az alagsorban, ahová azon a másik ajtón tud lejutni - mutat a bal oldali ajtóra. - Az egyetlen dolog, amit jó észben tartania, az az, hogy idebenn nincs verekedés, mert ilyen szempontból szigorú vagyok és végleges kitiltásban részesül a rendbontó, a károk megfizetésén felül, és persze jómagam sem bánok rosszul a nyílpuskával. Ha bármi másban segíthetek, csak keressen engem, vagy a húgomat, Adele-t. Hamarosan ő vált fel engem a pult mögött, hogy egy szemhunyásnyit alhassak. További jó szórakozást!
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.07.26. 18:30

(Farro)

<Na azt hiszem ennyi feltűnés elég lesz a zöldfülű imázshoz. 8) >

*Kicsit bűnbánó ábrázattal válaszolok a nekihevült embernek.*

-Elnézését kérem Uraságodnak. Nem akartam megsérteni sem Önt, sem az Istenét. Már megyek is, hogy ne zavarjam tovább az emelkedett társaságot.

*Ezzel elsétálok az asztalok között és keresek egy kicsit félreesőbb helyet magamnak. Mondjuk a félig az előtérben lévőhöz ülök, ahol a hortyogó futárpajtást hagytam bejövet. Leülve mellé csöndesen szemlélem a fogadó díszes társaságát. Kis figyelmet fordítok a bárdra, akinek épp kiviszi az italát a fogadósné. Hátha ő a kissé kívülálló, személő, aki sok mindent hall és lát, de nem ragadtatja magát részrehajlásra, ha információkért folyamodnak hozzá. Utánna mintegy véletlenül visszakalandozik figyelmem a szemrevaló teremtés irányába, akit a nagydarab kopasz verőlegény "kábít" a szövegével.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.26. 20:25

(Abu Saim)

-Igazán köszönöm. Igyekszem nem sok gondot okozni. Akkor megyek is.
[Í]A lépcsön felballagok az emeletre, közben a fokokat számolom. A 6-os szám elött megállok egy pillantra, majd kulcs a zárba, és belépek. Felmérem a szobám berendezéseit, lepakolom kis holmim. Elöveszek egy tiszta váltás ruhát, és lemegyek a fürdöbe. Amenyiben az új madamet találom lent.[/i]
-Szép jó estét. Abu Saim vagyok a 6-os szobából.
Majd ha nem tartóztat megyek és lefürdök. A lépcsöket itt is megszámolom, és a fürdöt is jól megnézem.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 6 / 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14

Vissza: A régi Örömnegyed