(Mauno)
- Szólíts csak Maunonak. Megbeszélem az útitársammal, aztán ha benne van, holnap elindulunk és előkerítjük a szállítmányt. 
<Nem mintha nem kerestem volna már többet húsz ezüstnél négy nap alatt, de fő a jó benyomás. Aztán meg...>
- Az is lehet, hogy a banditáknak inni támadt kedve, és lecsaptak a borra. - bár nincs sem ebéd sem vacsoraidő, azért kér valamit enni, aztán maga is meglátogatja a fürdőt. Ha addig D. nem jön vissza, tán ott megtalálja.
<Remélem az a lány is vesz magának egy lovat.>

// kis híján te is dobsz egy hátast, nemhogy a dwoonok!
// kis híján te is dobsz egy hátast, nemhogy a dwoonok! 

Szóval ha fürödtem, találkozzunk a lócsiszárnál, mert kel majd két jó hátas. A templom felé, túl a kaszárnyán, vagy min, van egy tanya. Ott tudunk lovakat venni. Nincs még késő, én meg most igyekszek egy kicsit a fürdéssel. Addig talán menj vissza a Medvébe, és egyél mert nagyon finom a pörkölt, én már kaptam. Ha arra jársz talán vehetnél fel valamit, persze csak ha nincs túl meleged.
 Szóval ha fürödtem, találkozzunk a lócsiszárnál, mert kel majd két jó hátas. A templom felé, túl a kaszárnyán, vagy min, van egy tanya. Ott tudunk lovakat venni. Nincs még késő, én meg most igyekszek egy kicsit a fürdéssel. Addig talán menj vissza a Medvébe, és egyél mert nagyon finom a pörkölt, én már kaptam. Ha arra jársz talán vehetnél fel valamit, persze csak ha nincs túl meleged. 

//
//