• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 33 / 35 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.02. 21:47

JK: Kriak és Egren
Esemény: Eltűnés a Fogadóból
Helyszín: Az Enrawell Csillaga
Idő: délután

//Kriak//

Cymar egy pillanatra elgondolkodik.

-Nos az eltűnésükhöz keresve sem találhatnak jobb helyet az Örömnegyednél! Ott aztán el lehet tűnni hónapokra is! A Három Tallér fogadó ideális hely. Ha rendesen fizetsz nem kérdeznek és nem rohannak rögtön a városi őrséghez, ha véletlenül egy hullába botlanak, feltéve ha csengetsz pár ezüstöt a diszkrécióért cserébe. Én ezt tudom javasolni.

//Egren//
Az Északi Embervadász türelmesen megvárja míg megbeszéled a dolgot Kriakkal.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.03. 9:11

(Egren cwa Trimelion)

Visszamegyek az Északi úriember asztalához és leülök.
-Bocsássa meg az elöbbi hirtelen rohanást. Kíváncsian várom a részleteket arról hogy miben is tudnánk mi Önnek segíteni. Egyenlöre annyi biztos sajnos hogy semmi sem az. De hát az ajánlatától, a részletektöl függ minden.
Megvárom míg elmondja amit úgy véli elmondhat, majd megigérve hogy megfontoljuk és még ma választ adunk, a helyzetünkre való hivatkozással távozom.
A kérésnek engedve felmegyek a szobába és örzöm Lighra álmát.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.03. 15:26

JK: Yarradic Pagan
Esemény: Gyülekező a fogadóban
Idő: délután hat körül

Pekka és a khál lantos együtt játszanak valami lágy balladát.
Teljesen megdöbbensz mikor a khál egséz tiszta Közös-nyelven megszólal és megtárgyalják Pekkával hogy mi legyen a következő szám, de utána a törpnek menni kell mert ismerőse jött. A khál biccent hogy persze megérti, semmi probléma és menjen csak, elszórakoztatja a népet ő zongorakíséret nélkül is.

//Off: Yvett! Kérlek most Yarradic ne kezdeményezzen beszélgetést Kriakkal, ugyanis más idősíkban játszanak éppen, és arra készülnek, hogy elhagyják a negyedet a fejükre kitűzött vérdíj miatt. Bemeséltem ide, mert a karakter napi szinten részese a fogadó életének, mint it dolgozó zenész, de ennek az állapotnak éppen most készül vége szakadni, és mivel Kriak nem NJK de az őt megszemélyesítő játékos épp más idősíkban van mint te, megelehtősen zavarba hoznál, hogy most akkor milyen szavakat adjak Kriak szájába....:(...Tudom ez most elég faramuci, de ez van...Pekka nagyon szívesen elbeszélget veled Kriakról, de kérlek most a karaktered közvetlenűl ne beszéljen Kriakkal, mert nagyon nyűgös ezt megoldanom, bocs. Garmacor heléyett csak nem beszéltethetem a kariját, ne haragudj...:( //

Pekka kezet fog a hatalmas macsakemberrel és a pulthoz megy. Nyögve felmászik egy bárszékre, hogy nagyjából egy magasságba legyen veled.

-Szervusz Yarradic. -Ugye a Pagan a családneved és a Yarradic a köznapi?. Rendben.
Jó hogy jöttél, ma lesz tájékoztatás erről a feladatról és megismerheted a leendő fegyvertársaidat is. Azt hiszem veled együtt 3-an lesztek, de itt lesz Jerome de Servian az Északi Kereskedelmi Szövetség vezetője is, mert látni akarja milyen csapat verbuválódott és beszélni akar veletek a részletekről.

-Hát a többiek még nem érkeztek meg, kicsit várnod kell.
-Iszol valamit Yarradic? -Meghívhatlak? -Mit iszol?

-...Szóval hogy telnek a napjaid ebben az átkos városban? Mik a terveid? Maradsz még egy kicsit? -Hidd el, ha a világot meg akarod ismerni, a legjobb helyen ahol kezhedsz az Erion!-mosolyodik el Pekka.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.03. 16:09

JK: Egren
Esemény: Az Embervadász ajánlata

-Nos én úgy vélem nincs jogalapom semmit se kérni, míg nem bizonyítottam hogy képes vagyok hasznos szövetségesüknek lenni a önöket üldöző orgyilkosok leküzdésében.
Az ajánlatom a következő:

-Első körben én magukkal tartok arra a helyre ahol meg akarják húzni magukat....személy szerint én az Örömnegyedet javaslom, mert ott aztán úgy el lehet tűnni a képből, hogy tán még Fürkésszel is nehezen találják meg az embert...szóval én magukkal tartok oda ahova mennek. Nem fogunk együtt aludni, hanem önöket fogom fedezni...szavatolom, hogy leszedem a lesben álló orvlövészeket, igyekszem kiszűrni a lehetséges merénylőket akiknek a kiktatásában segédkezni fogok; ha váratlanul önökön ütnek, a közelben leszek és besegítek... mert ez nekem munka...ha elült a vihar és előbújhatnak a fedezékből, akkor rátérünk az ellenszolgáltatásra, ami a következő:

-Egy küldetés végrehajtásában kell önöknek nekem segíteni. Röviden és tömören: Egy toroni drogbáró elrabolt és váltságdíjat követelt egy gianangi gróf fiáért...a váltságdíjat megkapta, viszont a túsz átvágott torokkal szolgáltatta vissza az apjának.
Az apa megbízta az Embervadászokat, hogy a toroni drorkereskedő fejét tegyük az asztalára,...gondolom a mitiváció az érthető.
-Ezt az embert kell elfognom élve vagy halva és ebben számítok az önök segítségére, mint leendő szövetségesek
-Ha nem hisznek nekem, informáljanak le az Északi Kereskedelmi Szövetség Székházában, ugyanis a küldetésben Jerom de Servian a fő informátorom aki engem tájékoztat, a célpontról. Ha nem hisznek nekem kérdezzék meg őt...igazolni fog. //Off: Ez az "Uwell nevében!"-nevű küldetés egyébként...:roll://
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.03. 18:33

(Egren cwa Trimelion)

-Nem hiszem, hogy most jót tenne nekünk, ha az Atyához rohangálnánk. Nem tudom,.... Kriak gyilkosságban nem fog részt venni, ez biztos. De meggondoljuk. Remélem még találkozunk.
Gondterhelten emelkedek fel a székröl, és megyek fel Lighrához. Leülök az ágyam szélére, és az elhangzottakon gondolkom. Mikor feljön Kriak elödaom neki az ajánlatot, röviden csak a lényegre szorítkozva. Addig nem mondok véleményt, míg Ö a sajátját elö nem adja, nem akarom befolyásolni. Az tény, hogy az én erkölcsi normáim valamivel lazábbak, mint az Övéi, és így nekem az ajánlattal morális gondjaim nincsenek. Eseteleg az a gondolat motoszkál a fejemben, hogy talán egy tapasztalt öreg róka csapdájába sétálhatunk.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.03. 23:57

//Nem állt szándékomban, hisz ő gyorsan felment a szobába.... max érdeklődés lesz utána. És nem haragszom :)//

(Pagan)

*A "macska" értelmes beszédén megütközöm. Úgy nézek rá mint valami csodára - azt nem veszem észre, hogy ez rajtam kívül másnak fel sem tűnik.*
- Szia Pekka!... - *még mindig bámulom kissé feltűnően a macskát, így fáziskéséssel reagálok kérdésére.*
- Hogy mi?... Családnév?... Nevem Yarradic Pagan. Mi családnév nem használunk. Otthon hívtak engem Pagan-nak, vagy becéztek Pagnak. Kérlek hívj te is így inkább Pekka.
...
Óh... én vagyok az első? Én meg azt hittem, hogy el is kések. Tudod ebédre meghívott magához Svend Jorgen, kalmár vagy mi... mint kiderült ajánlatot tett, hogy dolgozzam én neki mint gladiátor. Elutasítottam. Többet oda be nem teszem a lábam. Semennyi pénzért - inkább eltörölném az egész kócerájt úgy ahogy van. Ha nem lenne igény sem lenne arra a barbarizmusra amit ott művelnek.
Jajj, bocsáss meg, ez már az én problémám lenni. Nem akarlak traktálni vele.
...
Inni nem kérnék, köszönöm, itt van még ez a fél kupa söröm is. Azonban kérdeznék valamit... az ott a zongorád mellett mi? Úgy értem milyen állat... vagy nem is tudom, hisz tisztán beszélt... - *kíváncsiság, és ámulat az ami lejön rólam először, majd tisztelet és csodálat villan meg tekintetemben iránta.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.08.04. 7:37

// Off az érzékeimenek köszöhetően valószínűleg kiszúrom hogy valaki ennyire bámul azt pedig biztos, hogy valaki Pekával beszélgetve folyton rám pislog szal Castor engedélyével a hitelesség kedvéért két részre bontom a reagot az egyik megy Yvetnek a másik a saját idősíkomban :) Ha ez így mindenkinek megfelel. Castor ne aggódj lerázom Yvetet az eredeti storyban nem fog bekavarni :)

//Yvetnek
zenélés közben feltűnik, hogy Peka barátja folyton felém nézeget kíváncsivá tesz a hirtelen érdeklődés ezért a zenélés befejeztével odamegyek hozzájuk
- Szervusz Peka!
- Üdvözletem hölgyem!
- Bocsásson meg hogy félbeszakítom a társalgást, de jelenlegi helyzetemben jobb szeretem ha közvetlenül tőlem kérdeznek és ha jól sejtem Peka barátomtól felőlem érdeklődött az imént.
- Elnézést az udvariatlanságomért. Kriak vagyok.
és a kezemet nyújtom

// saját idősíkom
A zenélés befejeztével meghajolok ahogy szoktam és egyből felmegyek a szobánkba látva hogy Lighra milyen nyugodtan alszik elmosolyodok majd gyengéden felébresztem
- Kellj fel drágám meg kell beszélnünk pár dolgot és nem akarok helyetted dönteni.
- Nos Egren mi a helyzet?
megvárom míg Egren elmondja a fejvadász ajánlatát
- Hm. Az ajánlat korrektnek tűnik, viszont ismeritek az elvemet. Ha a fejvadász elfogadja, hogy élve kell a toronit elfogni akkor nincs kifogásom ellene.
- Lehet hogy csapdát állít nekünk és Imekoék bérence, de valahogy nem hiszem. Már akkor a fogadóban volt amikor még el se hoztuk a zászlót.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.04. 8:22

JK: Yvett és Kriak (más idősikban)
Esemény: Beszélgetés

//Off: Rendben Garma, ha nem gond hogy meg kell osszad magad, akkor jó.
Oké Yvett; Paggannak teljesen szabad dumcsija van a khállal. :D//

A khál odamegy az amazonhoz és beszédbeelegyedik vele.

//Off: Ebbe már nem szólok bele, játszátok le a beszélgetést, ahogy szeretnétek. :D//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.04. 8:27

Esemény: Eltűnés
Idő: este

//Lighra//

Estefelé Lighra kialussza magát és felébred. Kriak nyakát átöleli és magához vonzza, majd csókolgatni kezdi a száját, és végigsimít a mellkasán félreérthetetlenné téve a khálnak mit szeretne...

//Egren//
Visszatérve az Embervadászhoz, az épp a valamiért itt tartózkodó Jerome de Servian atyával találod az ivóban és tárgyalnak valamiről.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.08.04. 9:02

mosolyogva ölelem át Lighrát nem foglalkozok vele, hogy Egren bármikor visszajöhet eleinte ugyan megpróbálok azért figyelni a környezetemre de végül már csak Lighrával foglalkozok

// Off Castor nem gond bármikor bármelyik Jk rendelkezésére állok ebben a tekintetben, csak annyi segítséget kérek, hogy ha ilyen van akkor pontosan jelezd, hogy a saját idősíkomhoz képest hol tart a másik JK mert ugyebár annak megfelelően fogom irányítani Kriakot
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.04. 9:19

JK: Rukh
Esemény: Zaba a fogadóban
Idő: délelőtt

Visszatérve a fogadóba letelepszel egy asztalhoz és ételt rendelsz; sokat...

Négy személyes fatányérost hoznak rajta malacsült, köret nincs, csak két karéj fehérkenyér.
Jól belaksz és nagyokat böfögve elégedetten tapogatod meg a duzzadó hasadat, igen most sokkal jobb a közérzeted, mostmár csa inni kéne valamit.
Italt is rendelsz, kihozzák.
//A kaja és a pia összesen 15 réz volt. Ha jól emlékszem szobát is bérelsz itt ugye?//

A szobádban mindent úgy találsz ahogy hagytad; minden kellemes Rukh szagú...:D

Jól eltelt a délelőttöd, mostmár olyan egy óra fele járhat az idő.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.04. 9:56

JK: Barlon Ergvont
Esemény: A Csillagban
Idő: délelőtt

Megjegyzed a Sogron szentélyhez vezető utat, nem lesz gond visszatalálnod.
//Írd fel az Adatlapodra kérlek: Helyismeret (Erion) 1.//

A fogadóba visszatérve a szokásos kép fogad. Éppen friss kávét főzhettek, mert kellemes illata bejárja a levegőt.

A pultnál egy régi ismerős: Gwys-t a goblin vándorkereskedőt látod ott, amint kisujját a pohártól eltartva kávét szürcsölget.
Mikor meglát vidáman integetni és rikoltozni kezd:

-Barlon! Hé Barlon! Szia! Gyere ide! Meghívlak egy kávéra! Látják ezt a fickót emberek? -A haverom! -rikoltozza Gwys boldogan. (Bár te nem emlészel rá hogy megittátok volna pertut, de kénytelen vagy ezt most benyelni a kis ütődött goblintól...:D)

A goblin egy kávét rendel neked és bizalmasan magához int, hogy hajolj közelebb:

-Psszt! Megtaláltad már az embered Barlon? Nem? Kicsit körbekérdeztem és sikerült kiderítenem melyik utcában húzta meg magát az Imeko-negyedben! A pontos házat nem tudom, de gondolom az elég ha az utcát figyeled, valószinűlef feltűnik ott előbb-utóbb...
-Mennyit ér meg neked ez az infó? -kérdi a kis goblin és fösvény vigyorral a képén összedörzsöli a tenyerét.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.04. 11:26

Rukh

Nem törödik azokkal a dolgokkal,amit az emberek vmi illem vagy minek neveznek.Kézzel neki áll a sültnek és nagy darabokat tép le a malacról.Vmi alcohol tartalmút is rendel magának hisz a hús mellé kell vmi,amitől könnyebben csuszik :roll: A kiadós étkeés után belépve az ismerös szobába mélyet szippant a levegőbe és ledől egy félórára az ágyra.Talán a szemét is becsukta,de hamar felébred.Lemegy a fogadóshoz és fizet további 1 heti szállást és étkezést aztán elindul a városba,hogy vmi munkát találjon,amivel kereshet egy kis pénzt a céljához...
Vmi fogalma felsejlik,hogy mintha északon lenne a hazája s talán nem lenne rossz ha az északi kereskedőknél keresne vmi munkát és velük jó kapcsolatot ápolna.Elvégre még jól jöhetnek...

//Ha lehet ezt a munkát keresné :roll:
•Uwell nevében
A küldetés típusa: bosszúállás
Veszélyesség: 2
//
Jutalom: 30 ezüst
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.04. 12:12

(Egren cwa Trimelion)

Nyugtalanul lépek a még mindig zsúfolt ivóba.
< ez a bújócska nem fekszik nekem kár szépíteni… a csatatér az igen ott látja ez emeber fia hogy mi a helyzet mégha rossz is de így hogy minden szembejövö akár gyilkos is lehet ? bah nem élet ez így!>
Kerülgetem az embereket, hogy az Embervadászhoz jussak. Elöször nem ismerem meg az alakot de közelebb érve igencsak meglep az atya jelenlétével.
-Jó estét az atyának. Zavarhatok egy percre?
-Ez az úr itt- bökök államal az északira- azt állítja hogy az ügy amiben eljár az ön és észak támogatását élvezi. Alátamasztja Ön ezeket Atyám?
-Nos akkor jó. Ez megnyugtató. Kriak, mint az várható volt, csak az elfogást tartja elfogadtható kompromiszumnak. Ha gondolja, és végeztek akkor jöjjön fel a szobánkba. Még ma indulunk.
-Atyám.Emelem nem létezö kalapom és megyek Verinhez.
-Figyelj Verin. Thomas egy darabig ne hordja a lovam ki az ügetöre. Nem szeretném ha baja esne jó. Légy szíves intézkedj majd. Köszönöm.
Ellépek a pulttól és még mindig kerülgetve az embereket a lépcsöhöz majd a szobánkba sietek. Nem kopogok. :D
-Itt van az Atya is….
Visszalépek az ajtó takarásába.
-Nem akarok bunkónak tűnni de ez nem érne rá kicsit késöbb? Mindjárt itt lesz az Embervadász!
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.04. 16:05

Esemény: Eltűnés
Idő: este

//Egren//

-Persze fiam! Jackal ereni embervadász, a klánja küldte ide egy gianangi gróf megbízásából.
-Tudod fiam az Embervadászk nyíltan vállalják a hivatásukat, amit mondott az igaz, valóban küldetésben jár, el egynlőre még csak információkat gyűjtünk.

//Kriak//

A legjobb pillanatok felé tartasz Lighrával mikor Egren az ajóban kaparászik, meg magyaráz valamit...most így hirtelen nem érted, de barátság ide vagy oda most szeretnéd elküldeni a jó büdös bús p***ba! :D
Lighra teljesen átadja magát a szeretkezésnek, ő egyáltalán nem érzékeli most a külvilágot, csak téged...:D
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 33 / 35 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35

Vissza: Szórakozónegyed