Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

más örül ha a szomszédos városba eljut
 más örül ha a szomszédos városba eljut  , és már az világjárás neki
, és már az világjárás neki 

Ha megérkezik a szék és a pohár, akkor elősször töltök Mirjamnak abból, amit kér és csak utánna húzom mellé a széket és ülök le. Nem teljesen közel, hagyok egy kis helyet, hogy ne érezze még véletlenül sem kényelmetlennek vagy tolakodónak a közelségem. A hangulat emelkedésével én is kezdem visszanyerni vidámságomat és valamivel magabiztosabb is leszek. Az elharapódzó füst kissé ugyan zavar, de ez talán általános velejárója az ilyen szórakozóhelyeknek. Észre sem veszem, hogy önkéntelenül Miriam arcát bámulom nagy szemekkel és nem is nagyon jutnak el hozzám a külvilág ingerei. A mozgást a sokéves belémvert gyakorlatnak hála ugyan érzékelem, de ha szólnak esetleg hozzám azt nem nagyon hallom meg jelenleg.*
  Ha megérkezik a szék és a pohár, akkor elősször töltök Mirjamnak abból, amit kér és csak utánna húzom mellé a széket és ülök le. Nem teljesen közel, hagyok egy kis helyet, hogy ne érezze még véletlenül sem kényelmetlennek vagy tolakodónak a közelségem. A hangulat emelkedésével én is kezdem visszanyerni vidámságomat és valamivel magabiztosabb is leszek. Az elharapódzó füst kissé ugyan zavar, de ez talán általános velejárója az ilyen szórakozóhelyeknek. Észre sem veszem, hogy önkéntelenül Miriam arcát bámulom nagy szemekkel és nem is nagyon jutnak el hozzám a külvilág ingerei. A mozgást a sokéves belémvert gyakorlatnak hála ugyan érzékelem, de ha szólnak esetleg hozzám azt nem nagyon hallom meg jelenleg.* Remélem őt nem bántja a levegő karcossága.
  Remélem őt nem bántja a levegő karcossága.  Vagy inkább sétálni kellene a friss levegőn? Mi van, ha táncolni szeretne, de én meg csak itt ülök és váratom.
  Vagy inkább sétálni kellene a friss levegőn? Mi van, ha táncolni szeretne, de én meg csak itt ülök és váratom.  >
 >

Hmm. Csaktán nem ő is valamiféle felavatásra érkezett "tanult" kolléganőivel?!>
  Hmm. Csaktán nem ő is valamiféle felavatásra érkezett "tanult" kolléganőivel?!> Innentől kezdve a mélázó bambulásé a terep részemről. Nem nagyon figyelem a többiek táncát vagy annak csúfolt ugra-bugrálását. Csak a lány hangjának csilingelésére zökkenek ki és dőlök hátra székemen halvány, zavart mosollyal.*
  Innentől kezdve a mélázó bambulásé a terep részemről. Nem nagyon figyelem a többiek táncát vagy annak csúfolt ugra-bugrálását. Csak a lány hangjának csilingelésére zökkenek ki és dőlök hátra székemen halvány, zavart mosollyal.* "Egyébként mióta az eszemet tudom embervadászatra és gyilkolásra treníroztak." "Nem vagyok más csak a Corga legújabb eszkőze, fegyvere." Mesterek! Ismét megmutatkozott igazatok! A nagyvilág még sok buktatót és nehéz kérdést tartogat számomra.
  "Egyébként mióta az eszemet tudom embervadászatra és gyilkolásra treníroztak." "Nem vagyok más csak a Corga legújabb eszkőze, fegyvere." Mesterek! Ismét megmutatkozott igazatok! A nagyvilág még sok buktatót és nehéz kérdést tartogat számomra.  De nem ma! Ma csak egy srác vagyok, aki matróznak állt és nem a bosszú messzire érő keze!... Olyan szép zöldek a szemei. Elveszek bennük pedig nem lenne szabad. Azt hiszem lassan eldől az elme és a szív párbaja. Nem kérdés melyik kerekedik felül...
  De nem ma! Ma csak egy srác vagyok, aki matróznak állt és nem a bosszú messzire érő keze!... Olyan szép zöldek a szemei. Elveszek bennük pedig nem lenne szabad. Azt hiszem lassan eldől az elme és a szív párbaja. Nem kérdés melyik kerekedik felül...  >
 > Ha eddig nem tartott egy agyatlan tuskónak, akkor ezt is sikerült elintézni!
  Ha eddig nem tartott egy agyatlan tuskónak, akkor ezt is sikerült elintézni!  >
 > Megfeledkeztem az oly sokszor fejemhez vágott igazságról.
  Megfeledkeztem az oly sokszor fejemhez vágott igazságról.  "Az ember mindig maradjon a kaptafánál." Hiába szeretném, hiába hiszem, hogy lehet "normális" életem. Nem tudom, hogy kellene viselkednem, mit kellene modnanom. Semmit nem tudok erről a világról, az érzelmek kavalkádjáról. Mindent megtanítottak, ami hasznos lehet. Akkor ezt miért nem tanították a mesterek?
  "Az ember mindig maradjon a kaptafánál." Hiába szeretném, hiába hiszem, hogy lehet "normális" életem. Nem tudom, hogy kellene viselkednem, mit kellene modnanom. Semmit nem tudok erről a világról, az érzelmek kavalkádjáról. Mindent megtanítottak, ami hasznos lehet. Akkor ezt miért nem tanították a mesterek?  >
 >

Inkább nekem van okom örülni, hogy az eddigi szerencsétlenkedéseim ellenére még nem küldtél el.
  Inkább nekem van okom örülni, hogy az eddigi szerencsétlenkedéseim ellenére még nem küldtél el.  

>
 > 

Torkot metszeni tudok, de egy alig ismert lánytól összeborzongok?
  Torkot metszeni tudok, de egy alig ismert lánytól összeborzongok?  >
 > A fegyverviselés és használat viszont már annál inkább húsbavágó kérdés lehet, így hálás pillantást vetek a lányra, hogy kérdés, kérés nélkül is kitért erre. Az nem probléma, hogy nem használhatom a tőröm, hisz önvédelemre tökéletes a két lábam  és az ifjonti gyorsaságom.
  A fegyverviselés és használat viszont már annál inkább húsbavágó kérdés lehet, így hálás pillantást vetek a lányra, hogy kérdés, kérés nélkül is kitért erre. Az nem probléma, hogy nem használhatom a tőröm, hisz önvédelemre tökéletes a két lábam  és az ifjonti gyorsaságom.  Az alakoskodás elmítésére összehúzódik a szemöldököm, de végül egy egyetértő bólintással nyogtázom magamban, hogy ebben hasonlítanak déli "rokonaikra" az urakságok és az alvilág hatalmasságai. A hirtelen hallgatásra és rémült tekintetre megfeszülnek az izmaim és hátrasandítok, de aztán Mirjam szavai hallatán kissé elvörösödve felengedek.*
  Az alakoskodás elmítésére összehúzódik a szemöldököm, de végül egy egyetértő bólintással nyogtázom magamban, hogy ebben hasonlítanak déli "rokonaikra" az urakságok és az alvilág hatalmasságai. A hirtelen hallgatásra és rémült tekintetre megfeszülnek az izmaim és hátrasandítok, de aztán Mirjam szavai hallatán kissé elvörösödve felengedek.* 
   Nem kell bocsánatot kérned nagyon szívesen hallgatlak.
  Nem kell bocsánatot kérned nagyon szívesen hallgatlak. 
   *
 * Oké, hogy új ez az érzelmi kavalkád, de ne feledd, hogy ki vagy és mivel tartozol saját uraidnak!>
  Oké, hogy új ez az érzelmi kavalkád, de ne feledd, hogy ki vagy és mivel tartozol saját uraidnak!> 

>
 > Az utolsó halk szavak hallatán elkertekedett szemekkel meredek a lányra.*
  Az utolsó halk szavak hallatán elkertekedett szemekkel meredek a lányra.* 
   A segítőkész díjbirkózó érkeztére és kérdésére arcomra ismét a kölvilágnak szóló nyugodt mosoly kúszik, mely jótékonyan leplezi a benső vívódást és esetleges bizonytalanságot.*
  A segítőkész díjbirkózó érkeztére és kérdésére arcomra ismét a kölvilágnak szóló nyugodt mosoly kúszik, mely jótékonyan leplezi a benső vívódást és esetleges bizonytalanságot.* A végleges rendelés leadása előtt Mirjamhoz fordulok, hogy megtudjam mit szeretne még.*
  A végleges rendelés leadása előtt Mirjamhoz fordulok, hogy megtudjam mit szeretne még.* 
   *
 * Majd kimegyünk levegőzni. Hagy pácolódjanak a többiek saját levükben... azaz jelen helyzetben füstjükben.
  Majd kimegyünk levegőzni. Hagy pácolódjanak a többiek saját levükben... azaz jelen helyzetben füstjükben.  >
 >

Akkor hozok még egy kancsóval - *és Ran tovább is megy. Nem sokára meg is érkezik az újabb kancsó ital.
 Akkor hozok még egy kancsóval - *és Ran tovább is megy. Nem sokára meg is érkezik az újabb kancsó ital.

*
 *

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó