A regisztráció már csak admin engedéllyel működik... szal.... amíg mi nem aktiválunk csak a bejelentkezős szabályokat taglaló három topikot fogod csak olvasgatni
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Vagy lehet, hogy "lányos zavarában" a jelszónak szánt karaktersort írta be az azonosító rovatba. Mondjuk ettől még mindig eléggé elvont figurának kellett ehhez lenni.
Hát... most így mindent egybevetve az én felhasználónevem sem annyira fantasy világbeli, csupán csak nem magyaros. Mondjuk a kedvenc karakterem neve tartalmazza az Enriquelt, amivel már nagyon régóta játszom, pont emiatt választottam ezt a nicket. Remélem azért nem leszek törölve...
Enriquel most, hogy mondod... Egyébként számomra fantasy-s karakter keresztnévnek tűnt. (Mondjuk ez nem nagyon mérvadó, mert nem konyítok a latin nyelvcsalád nyelveihez, max 1-2 latin szót/kifejezést ismerek. )
Nekem szerencsém volt regelésnél, mert én alapban vagy fantasy-s, vagy japán névvel, vagy egyiptomi istennőség névvel szoktam regelni, itt meg előre is szóltak, hogy még véletlenül se hasonlítson akármilyen ismert akármire (ja és persze nem is ez az első szerepjátékos oldal, ahová regeltem, de ez az, amin meg is maradtam). Azért régen jobb volt, amikor láttuk, néhányan milyen nevekkel akartak regelni! XD Egyébként ma sütöttem (Női szeszély nevezetű süteményt)!!! Ránézni szerintem nem kell, de legalább az íze az nagyon jó lett! kár, hogy a recept alapján a tészta egyáltalán nem olyan lett, mint amilyennek kellett volna lennie:D Meg nem ártott volna, ha van habverőnk, mert akkor nem kellett volna a véremet adnom azért, hogy háromnegyed részben felverjem a tojásfehérjéket:D
Ayana: köszi az újabb jókívánságokat. Gratula a beújított alkotásért. Nekem pedig éppen szülinapom van, meg jó is voltam *szépen néz*, szóval arra gondoltam, hogy... hát esetleg abból a sütiből én is kaphatnék.
A csomagküldés legendás viszontagságai alapján azért egy képet is mellékelj Ayana, hogy Enriquel tudja milyen volt pstázás előtt a süti. Egyébként így látatlanba is gratulálok a sütihez.