Moderátor: Admin

) mert olyan részletekre is kitért amit te hasonló helyzetben nem tettél volna.
 ) mert olyan részletekre is kitért amit te hasonló helyzetben nem tettél volna.

A kihallgatásra várva leveszem a viaszosvászon viharkabátomat és szétnézek, hogy hol egy fogas, amire felakaszthatnám. Attól függetlenül, hogy találok-e ilyen alkalmatosságot azért nyavajgok.*
  A kihallgatásra várva leveszem a viaszosvászon viharkabátomat és szétnézek, hogy hol egy fogas, amire felakaszthatnám. Attól függetlenül, hogy találok-e ilyen alkalmatosságot azért nyavajgok.* Ezeket a szegény, derék embereket és ráadásul egy köztiszteletben álló nemest is csak így várakoztatják, mint a lábasjószágot a karámban. Ez az illem és jómodor telejs mértékű sárbatiprása. Eddig úgy tudtam Ifin őrsége ennél kifinomultabb stílusú, dehát mit várhatna az ember, ha szegény jó bakákat pukkancs dúvadak vezénylik és az igazi tisztek az irodában ragadnak a fals letartóztatások miatt.
  Ezeket a szegény, derék embereket és ráadásul egy köztiszteletben álló nemest is csak így várakoztatják, mint a lábasjószágot a karámban. Ez az illem és jómodor telejs mértékű sárbatiprása. Eddig úgy tudtam Ifin őrsége ennél kifinomultabb stílusú, dehát mit várhatna az ember, ha szegény jó bakákat pukkancs dúvadak vezénylik és az igazi tisztek az irodában ragadnak a fals letartóztatások miatt.  

Kicsit emg is támaszkodom, ahogy megfordul egyszer a világ. Habogva veszem el a katonától a leveleket és lázasan ide-oda járó szemekkel olvasom el vagy kétszer-háromszor, mert nem tudom elhinni, amit látok.*
  Kicsit emg is támaszkodom, ahogy megfordul egyszer a világ. Habogva veszem el a katonától a leveleket és lázasan ide-oda járó szemekkel olvasom el vagy kétszer-háromszor, mert nem tudom elhinni, amit látok.* ), majd kifáradok a helységből. Egy kis hatásszünet után a kíváncsi tekintetek kereszttüzében félmosollyal arcomon megszólalok.*
 ), majd kifáradok a helységből. Egy kis hatásszünet után a kíváncsi tekintetek kereszttüzében félmosollyal arcomon megszólalok.* Menjünk a személyes holmijainkat magunkhoz venni, hogy végre lepihenhessünk valamelyik vendéglátóipari egységben.
  Menjünk a személyes holmijainkat magunkhoz venni, hogy végre lepihenhessünk valamelyik vendéglátóipari egységben.

)
 )

Áhh. Még a végén megfázok.
  Áhh. Még a végén megfázok.  >
 >

Azért kigombolom a viharkabátom és alatta a vörös háromnegyedes kabátomat is. Magamat azzal nyugtatom, hogy csak a meleg miatt és nem készülök egy hajó és a móló közzé ugrani ebben az ítéletidőben.*
  Azért kigombolom a viharkabátom és alatta a vörös háromnegyedes kabátomat is. Magamat azzal nyugtatom, hogy csak a meleg miatt és nem készülök egy hajó és a móló közzé ugrani ebben az ítéletidőben.* >
 >

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó