• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tadzeh

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 4 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11

Re: Tadzeh

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.21. 22:19

/ Barlon Ergwont /

* Ismét értetlenül nézi a „közjátékot, mit sem sejtve abból, hogy mi történt a két nő között, míg ő „küzdött” :lol: a tánctéren megvadult nőkkel. Nagyot fújtatva azért bólint a két lakosztályra, s odalépve a könyvhöz odapingálja, szép, kerek betűkkel nevét: Barlon Ergwont, majd megfogva Sheena kezét, a pultos lány mosolyára nem reagálva elindulnak a lakosztályba. Előtte azonban szárnyas sültet rendelve vacsorára, mellé valami vöröset kísérőnek.*

<… Pfuuu, micsoda spinék szaladgálnak fel, s alá!? Pár hónappal ezelőt fél karom adtam volna, hogy ilyen helyre vessen Krad, de hát azóta megismertem Sheenát!…>

* Gondolatai végén megfogja a tűzvarázsló kacsóját szabad kezével, s rámosolyog a lányra. Miután a két szomszédos szobához érnek elbúcsúzik Pagantól:*

- Jó éjt Pag és szép álmokat! Remélem jól fog esni a puha, melegágy az elmúlt hónapok viszontagságai után! * Belépve a több helyiséges, giccses lakosztályba kifujja magát a megfáradt északi. Becsukja maga mögött az ajtót, kíváncsian végigméri a a falakon lévő dísztárgyakat, majd belép Sheena után a hálóba, s ő is lepakolászni kezd. A lány szavai „riasszák fel” a nagy munkából, felé fordul, s értetlenül hallgatja a Pagannal kapcsolatos dolgokat. Szelíden elmosolyodik, majd átkarolja, s viszonozza a lány csókját, de mielőtt az fürdeni indulhatna, kifejti saját véleményét:*

- Hmmm… Akkor már értem, hogy miért viselkedtetek ilyen furcsán miután a fogadóba értünk! Komolyan mondom, el nem tudtam dönteni, mi a gond!? *Simít végig a lány arcán. * Őszintén te nőszemély! A világ semmi kincséért, szépségéért nem dobnám latba szerelmünket! Az, hogy Pagnak mi a véleménye, az, hogy feléjük ahogy mondtad megosztják a férfiakat, az csak egy dolog! Mi felénk nem! Számomra csak is egy nő létezik! Az pedig te vagy, te kis harcias, tűzrőlpattant lánykám! Érted!? Te vagy! * Közelebb hajol a lányhoz, orrukat összeérintve, a lány tekintetét fürkészve merengően, majd óvatosan megcsókolja azt hosszan. Eltávolodik arcával a lány arcától, jó pár pillanat múlva, majd megszólal csendesen.* Én is megyek veled fürdeni, ha megengeded!? *Mosolyodik el Barl, s a lány tekintetét kutatja ismét szemeivel.* Megfürdünk alaposan, addigra remélem elkészül a vacsoránk is, majd miután jól belakmároztunk, lepihenünk! *Harapja el szája szélét az utolsó szaván a férfi, ki a lepihenés szót, nem a szó szoros értelmében érti.*

// A 80 rezet levontam a karlapomról //
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.22. 12:32

Yarradic Pagan

*Barlonnak és Sheenanak jó éjt kívánok én is és csak ezek után megyek be a szobába.*

*A fiatal nő bútorok alatti keresésére összhúzom a szemem: Vak ez?! ...*
- Nem... oda én nem néztem be. Ezekről beszéltem: - *és körbemutatom a szobában a trófeákat, kikészített állatokat.* - Ezeknek a látványát nem bírom elviselni.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.22. 19:00

/Pagan/

-Hogy miket? :shock: néz rád riadtan Dina.
-Ön valami arel pap féle? kérdi és lép egyet hátra.
-Nem az nem lehet hisz azok is vadásznak. Szögezi le a tényt és még jobban megrémül hogy valami elvetemült természetvédö vagy.
Lassan kihátrál a szobából úgy mondja.
-Ööö mindjárt felküldök valakit aki leszedi a díszítést, és bocsánatáért esedezem de nem szólt hogy zavarnák a trófeák. Azzal eliszkol ki a szobából , még az ajtót sem csukja be. Ekkor tűnik fel az ajtó elött elhaladó pár Barlon és Sheena, kezükön tiszta ruhákkal és tisztálkodó eszközökkel.

/Barlon/

-Köszönöm. Súgja hallkan füledbe a lány majd zavartan elkezd bíbelödni a homijaival.
-Gondolod hogy itt találhatunk megfelelö fürdöt? Néz rád kérdön és olyan érzésed támad hogy talán annyira mégsem érzi magát koszosnak, vagy ha mégis akkor valami különleges módon szeretne megtisztulni.
-Tudod mit. Az a legegyszerübb ha megkérdezzük. Azzal felkapja holmiját beléd karol és húz maga után a folyosóra. Itt míg te a zárral bíbelödsz, mert ugye ranagol és a tolvajok nem alszanak, addig Pagan szobájából a pultos lány távozik sietve. Látod kedvesed épp megszólítaná de az mintha ezer ördög kergetné szinte fut a lépcsök felé, majd eltünik a szemetek elöl. Ahogy elhaladtok a még mindig nyitott ajtó elött, egyedül Pagant látjátok a szobában állni.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.22. 19:36

/Habar/

A fürdözés közben nem zavar meg senki és semmi. Mindössze annyi változást észlelsz hogy úgy fél óra múltán a várható esö rákezd és nem is hagyja abba még akkor sem mikor Te már úgy érzde kellöen eláztál. A pultnál Dina a használt törölközöt készségessen elveszi. Kérdésedre még mindig vidáman válaszol.
-Nos a mai menü az vadisznó volt nyárson és marhából készült pörkölt, avokado mártással. Bár a konyhán még biztos találunk az Ön számára tisztességes adagot, de- tárja szét kezét- tele az éléskamra. Nyugodtan kérjen valami hasának kedveset és ígérem nem lesz rá panasza. Remek a szakácsunk. Addig is, ha fogyasztani akar valami italt megteheti itt a földszinten is, vagy ha kis nyugalomra vágyik akkor itt az étkezöben. Mutat a kétszárnyas ajtóra a lépcsövel szemközti falon. Két tölgyfa ajtó zárja el a boltívet mi a két falra festett pálma között bújik meg.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.22. 19:48

/ Barlon Ergwont /

* Miután látja, hogy Sheena „kissé” elbátortalanodik a „közös” fürdő hallatán, elmosolyodik, s odasúgja a lánynak.*

- Ha egyedül akarsz fürdeni, azt is megértem! Vannak olyan dolgok, amit az ember „egyedül” szeret csinálni, álljon a másik bármilyen közel is hozzá.! *Kacsint a kissé „zavart” lányra, majd kilépve a szobából, bezárja maguk mögött az ajtót. Ekkor lesz figyelmes a szótlan pultos sietségére, nem is tudja szó nélkül hagyni, látván Pagan nyitott szobaajtaját.*

- Remélem úti társunk nem épp most fejtette ki a hölgyeménynek, a női nem felsőbbrendűségét, s annak betartásának szabályait „erőszakosabb” érvekkel! * Súgja halkan Sheenának, majd karon fogja a lányt, s mikor Pagan szobájához érnek „beköszön”.*

- Üdv Pag! Mi történt?! Nem felel meg a szállásod, vagy valami más van a dologban, hogy így elrohant a pultos kisasszony?! * Tekint be a félig nyitott ajtón, az amazon tekintetét kutatva.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.22. 21:32

Yarradic Pagan

*A lánynak szólni sem bírok, hogy miért oly hamar elviharzik. Értetlen képpel nézek utána.
Csak állok a szobám nyitott ajtaja előtt és bámulom a nagy semmit, majd Sheenáékat. Barlon kérdésére csak ennyit nyögök ki:*

- Mondjátok mi az Árelpap?...
*Továbbra is értetlen nézés.*
- Én csak szóltam, hogy ezeket a halott állatokat nem tudom elviselni a szobámban. Itt, így...
Erre megrémült tőlem... de hogy miért? :shock:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.23. 0:08

/ Barlon Ergwont /

* Pagan szavait meghallva kissé elhomályosodik tekintete, majd halkan megszólal.*

- Remélem ezek az asziszok nem utálják Arel felkentjeit, híveit!? Remélem nem egy rendszer, hit ellenes személyiséget látnak bennük, és most már benned!? * Néz rá az amazonra, majd Sheenára.*

- Maradjunk, s várjuk meg mit tesz a felszolgáló lány, vagy tudjátok mit! Pag, gyere át a szobánkba addig még nem ér vissza a pultos. Ha, egyedül jön semmi gond. Ha a városőrséggel, akkor lelépünk valahogyan. * Visszatér saját lakosztályába, s ha követi a két lány résnyire hagyott ajtó mögül kukucskál a szobából kifele az érkező pultost és esetleges kíséretét kutatva.. Előtte azonban szólt Sheenának, hogy készítse össze a holmiikat, majd készítsen elő egy kötélhágcsót, s keressen egy olyan ablakot, melyről könnyű leereszkedni a fogadó udvarára, vagy az utcára. *

<... Jobb félni, mint megijedni! Remélem azért nem lesz igazam!? Jó lenne egy éjszakát puha ágyban tölteni, a nélkül, hogy a városőrség a nyakunkon lenne...>
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.23. 0:34

Yarradic Pagan

- Nem értelek Barlon! Nem vagyok Arel vagy ki a pics@ felkentje! - *csattan a hangom.*
- Ne merészeld rámmondani mégegyszer, hogy hűtlen vagyok a Földanyához, még képletesen sem! Megvan a hitem, szilárdabb mint valaha, és Ő támogat engem hatalmával! - *büszkén húzom ki magam dacosan felszegett állal*
- Nem megyek innen el. Ha jönnek jönnek! Ha ez nekik bűn, majd én elmagyarázom mi az amit ők csináltak védtelen állatokkal, s elégtételt veszek a Földanya megcsorbításáért.
*Ezt már nem csattanva mondom, de határozottan. Nem vagyok hajlandó követni őket a lakosztájukba.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.23. 7:56

(Habar)

*Egy kicsit mereng, hogy mit is szeretne enni végül megszólal:*

-Jó lesz a vaddisznó nyárson és szeretnék kérni hozzá teát ha lehet. Itt fogyasztanám el az étkezőben, lent úgyis nagy hepaj van.[közös]

*A lány távozása után, elindűl az étkező felé és kitárja annak tölgyfaajtaját. Leül az egyik asztalnál és várja türelmesen a vacsoráját. Amint megérkezik, hozzá is lát elfogyasztani. Lassan eszik, nem kapkod. Az evés végeztével visszamegy a szobájába, magára fprdírja az ajtót és bújja még egy kicsit a könyveit, majd nyugovóra tér.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.23. 10:37

/ Barlon Ergwont /

* Pagan felcsattanásán elhűl egy pillanatra, de erőt vesz magán, s próbál érvelni az északi.*

- Félre értesz Pag! Egy szóval sem mondtam, hogy te arelita lennél! Azt mondtam, hogy az állat, természet szereteted alapján annak is nézhetnek. Úgy tűnik elmondottaid alapján, hogy nem csak nézhetnek, hanem néznek is! Ez nem azt jelenti, hogy én is annak nézlek! *Mosolyodik el szerényen.* Én tudom ki vagy, s őszintén! Én csak a javadat , javunkat akarom! Elkerülni egy félreértést, egy „problémát” eme „kifordult” országban, hol minden és mindenki gyanús, ki nem abasziszi, vagy toroni! Mi itt nem azért vagyunk, hogy meggyőzzünk bárkit is arról, hogy mi miben hiszünk, miért vagyunk mások, mint ők, hanem azért, hogy leszámoljunk apám, s nemzettséged gyilkosaival! Érted?! * Kissé megemeli hangját a harcos is, de nyugodtabban próbálja folytatni magyarázatát, több, kevesebb sikerrel.* El kell kerülnünk a feltűnést, az összeütközést az ő törvényeikkel. Meg kell magunk húznunk, s kiderítenünk, merre van a Ragyás és Jorgen. Minél hamarabb leszámolni velük, s elhúzni innen a véreresbe! Nincs kedvem úgy indítani, hogy egy tömlöc ablakaaiból kémleljem a külvilágot! Kapcsolatokat, ismeretségeket kell kiépítenünk, s azokon keresztül megtudni a latrok tartózkodási helyét, de úgy nehéz ezt megtenni, hogy közben nyakunkon az itteni inkvizíció, vagy tudom is én mi, hogy megszüntesse az országba érkező hitellenes egyének tevékenységét. Vagyis a miénket! Kérlek fogd vissza magad, ha túl akarod élni ezt az egészet! * Vált kissé nyugodtabb hangnemre Barl. * Együtt kell dolgoznunk! Össze kell tartanunk! Félre téve a hitbéli problémákat, elfogadni azt, hogy eme ország lakói mások, mint mi! Elfogadni, vagy inkább egyenlőre figyelmen kívül hagyni, s a feladatra koncntrálni! Ha, nem így teszünk, elbukunk! Rendben te nőszemély?! *Mosolyodik el az északi. * Ha kell meglépünk innen, ebből a fogadóból, hogy elkerüljük velük az összetűzést. Ha, kell kint éjszakázunk az utcán, vagy bárhol, ahol nem vagyunk szem előtt, s holnap felkeressük családom lerakatát, hátha ott fellelünk pár segítőt, kik kiismerik maguk itt, ebben a „furcsa” országban, szokásokban! * Néz a harcos a lépcső irányába, hátha jön valaki, majd mondandója végeztével visszatér szobájába, Sheenával egyetemben. A lányt megkéri, hogy pakolja össze holmiaikat, s készítse elő a kötelet, s nézzen egy menekülésre alkalmas ablakot, végszükség esetére. Addig ő résnyire behúzza az ajtót, s kukucskál kifele. Ha Pag velük tart velük, ha nem, nem. A férfi azért kivárja, hogy kivel érkezik vissza a pultos lány. Miután ez kiderül, majd kitalál valamit.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.23. 11:08

Yarradic Pagan

*Végighallgatom Barlon szavait, szemeim szikrákat hánynak, de magamra erőltetek egy kis "nyugodságot".*
- Jó! Megígérem nem csinálok balhét, ha csak nem kényszerítenek rá. Jó? Csak elvitetem őket innen.
Nem értem miért kell nekem mindig alkalmazkodnom, eltűrni másokat, ha ők nem ilyenek velem szemben. De ne!, Ne válaszolj... Tudom, én vagyok itt az Idegen.... - *ejtem ki saját magamra nézvén a szót undorodva.
Nem megyek utánuk.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.23. 19:27

/Habar/

-Rendben, akkor egy vaddisznó sült és egy kancsó tea. Az asztal szélén lévö csengöre csap és erre az étkezö ajataj kinyílik és egyszöke korosodó asszony lép ki a teremböl.
-Bredda. Az Úr vacsorázni óhajt. Légyszíves megteríteni egy före- itt rádnéz hogy egyetértesz-e de mivel nincs ellenvetésed így folytatja- és gyújts világot is.
-Rögtön kész vagyunk addig kérem foglaljon helyet. Karjával mtaja az utat az étkezöbe és egyben hellyel is kínál.
-Jöjjön az Uraság. Szól az asszonyság is hozzád majd elöre megy és látod a fal mellöl egy gyertyát vesz elö és egy mécsesnél meggyújtja a kanócot majd eltünik balra a teremben. Ahogy halad, és te is beérsz a kétszárnyas tölgyajtón úgy tárul szened elé a hasonló vörös anyaggal fedett étkezö rendezett asztalaival és a falakon képekkel és élö növényekkel. A terem akkora hogy két sor oszlop is tartja a mennyezetet melyet intarziás festett fa kazetták fednek, számodra ismertelen jeleneteket ábrázolva. Az aszatlok kék abroszal vannak fedve rajtuk is egy egy gyertya és a közepükön vázában friss virág díszeleg. A terem túlsó véggén két oldalat egy lépcsö vezet a földszintre, minden valószínűség szerint a konyhába.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.23. 19:51

/Barlon/

-Azt hiszem félreértettél. Bújt oda hozzád a szobában a lány.
-Csak hirtelen ötletnek tartom, ezt a közös fürdözést, de kíváncsian várom.

/Pagan; Barlon/

Sheena is megáll a folyosón hisz eléggé belemélyedtetek ebbe az ártatlan kérdésbe. ám úgytünik Pagannak ad igazat a vallási kérdésben.
-Én úgy tudom, hogy a tilalmas egyházakon kívül itt szabad vallásgyakorlás van jelenleg érvényben. Sött ennek még utánna is jártam Erionban mielött elindultunk, azt hiszem érthetö hogy miért. Ha itt tényleg ilyen a hozzáállás akkor menjünk azonnal. De nem az ablakon, fizettünk a szobáért és nem fogok tolvajként kisunnyogni a menekülö úton. Harciassan keresztbe fonja mellei elött a kezét, és úgy áll ott szétterpesztett lábakkal a vörös szönyegen mint Arel maga.
A kis szóváltás -vagy nevezzük inkább csak eszmecserének- elég idöt nyújtott Dinának ahoz hogy visszajöjjön, oldalán két nagydarab és egyenruhás férfival.
Ahogy meglát benneteket a folyosón megtorpan egy pillantra, és a háta mögé néz. Eröt merítve a társasága látványából magabiztossan elétek lép, és úgy kérdi, bár nem szemtelenül, vagy alázat nélkül.

-Talán Önöknek is gondjaik vannak a trófeákkal?
Sheenán látod hogy nyitja szóra a száját hogy akkor Ö most jól megmondja ennek a kis fruskának, ám a folytatás elhallgatatja majd harsány nevetésre készteti.
-Mert akkor azokat is levitetem a fiúkkal a kamrába amíg itt tartózkodnak.
Dina csodálkozva nézni a nevetö vöröst, közben a két -valószínüleg egyébként kidobó- emberke kik ezért jöttek bemennek Pagan szobájába és elkezdik összegyűjteni a " halott állatokat"
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.23. 22:10

/ Barlon Ergwont /

* A féri sem vonul vissza a szobába egyedül. Nem hagyja magára Sheenát. Megvárja még a pultos, s a két egyenruhás felérkezik, majd feszülten várja a fejleményeket. Midőn kiderül a nő és a két tagbaszakadt férfi érkeztének célja, teljesen elhűl az északi, még bele is vörösödik, tudván, hogy jól „mellé nyúlt”. Kissé zavartan hallgatja a pultos felé irányuló kérdését, s kissé hebegve megszólal.*

- Khmmm… Köszönöm, a lakosztályunkban maradhatnak a trófeák, de megtudná mondani merre van a fürdő? *Néz egy pillanatra Paganra, de hosszasan nem mer a szemébe nézni, majd lassan követve a lány utasításait, Sheenába karol, s elindulnak a „közös” fürdőzésre.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.23. 23:38

Yarradic Pagan

*Megfeszülök amikor a nő megjelenik a két igen izmos férfival. Felkészülök szinte minden lehetőségre, de azért eltökéltem, tartom magam Barlonnak tett ígéretemhez.
Amikor kiderül, hogy nem lesz csetepaté, leszólás, piszkálás felengedek. Amikor mindent leszedtek elégedetten nézem a csupasz falakat. Igen, így már sokkal jobb lesz. :)
Barlon zavarát megmosolygom, de nem teszem szóvá - és tudom, hogy túl sokat kockáztat ő is, és nem akar hibázni - valahol egy a sorsunk. Elgondolkodva nézek egy kicsit utánuk, majd a nőhöz fordulok.*

- Köszönöm a gyors segítségét! Így már sokkal jobban érzem magam. Egyébként én nem vagyok Árel, vagy milyen hívő. Pusztán nem szeretem az ilyen ... trófeákat, ahogy maguk mondják.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 4 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11