Szólni szeretnék, ha rövidebb/hosszabb időre eltűnnék, az annak köszönhető, hogy áramingadozás/szünet van a környékünkön és ugyebár akkor a számítógép nem üzemel
Csak azért írok, hogy gyarapítsam a hozzászólásaim számát és hogy tudassam mindenkivel (örömére vagy bánatára), épségben megérkeztem Pestre! Persze rögtön a keletiben az első, amit hallok, hogy egy nő beszólt, hogy mi minek állunk meg előtte (előttünk is megálltak, csak odáig már nem látott a kis vaksi), aztán amíg barátom mamája bérletet vett nekünk, egy csöves jött kéregetni, de legalább nem volt büdös és egész ápoltnak tűnt. Ezután a buszra egy higítót szívó nőszemély szállt fel. De aztán egész jól alakult a nap. Barátom mamájának komondora nem akart széttépni minket, csak ugrál, viszont fél a locsolókannától, így ha azzal mászkálok, akkor nem akar rám ugrani:D (Egy kicsit azért simiztem, az tetszett neki) Ma voltunk Zöld Pardonnál, ittunk egy kis bort egy jó ismerőssel, akivel életemben először találkoztam élőben:D És még barátommal is jól kijöttek, ami azért nagy szó:D És holnap állatkert, aztán vidámpark!!! Már alig várom:D
Szerintem nem betegebb annál mint aki éjszaka nyomja.
Minden kedves fórumozó akkor jön ide, mikor úri kedve tartja, no meg mikor tud.
Ha Quator pajtás a napfelkeltével írja a reagjait, mert úgy jobban jön az ihlet, hát akkor úgy írja. Senkinek semmi köze hozzá. Nekem személy szerint ez nem fáj, másnak ezzel nem árt, és kárt vele nem okoz, ha ö hajnalba ír, hát akkor ír és passz. Kinek milyen a bioritmusa, meg a munkarendje. Mert például ha 6.00-ra jár dolgozni és beugrik egy időre fórumuzni, miért ne; ha megteheti?
Biztos Ranil hívő lett.
Vagy esetleg Hawin csapdossa a fűszoknyás táncosnők seggét, és az időeltolódás miatt itt ez más időben jelenik meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.08.24. 9:32-kor.
Az Igric két éves lett! Azért mert a fórum indítására lett állítva a kora vagy csak poénból?
Elképzeltem, milyen lenne ha életre kelne...s egy nap magától kezdene reagokat nyomni...IP cím nélkül...csak úgy...levetné láncait, hogy szavakat adunk a szájába és használjunk mint a zsepit...
Nem poénból, a fórum indítása van beállítva hozzá. Igen, ma 2 éves az OM Lehet ünnepelni! Meglepetés készülőben, kis gigszer adódott, de remélem ma meglesz