• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 173 / 300 • 1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.24. 14:55

Uhhh ez igen gáz...mikor lesz visszaálltiva? :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.24. 15:06

Con Larrodan írta:
Navaratna írta:A kedvetekért ma nem színezem a reagjaim, nehogy begörcsöljetek.

Jaj, muszáj kisbetűvel regisztrálni...? Pf, a Lymer már egy fokkal jobb lenne...
Engem is megtévesztett, de az nem l hanem nagy i ;)

Iymer? Jaj...az imre szó megkeverve s ipszilonnal bővítve... :|
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.08.24. 15:27

Ezúton szeretném megkérni valamelyik moderátort hogy a Zárt Kalandok és Játékosaik topicban a YL-kalandra vonatkozó infókat az alábiakkal egészítsék ki:

Herold Bardelot-(Gaz Dormak)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.24. 15:36

Megtettem :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.24. 15:37

Enriquel gondoltam, hogy csak vicc. :) Akinek meg az a legnagyobb baja, hogy én reggel jövök fel reagolni az ÍJB. :D

Egyébként Iymer a karakterek és a játék szintjén mennyire fantáziadús? :? NEm akarom bántani, de ennél már valami pc-s játék névgenerátora is jobb lett volna. 8)

Nava köszi, hogy a világosságra való tekintettel ma smink nélkül írsz nekünk. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.08.24. 15:43

Hadd aktiválja magát, jelentkezzen be, majd megokosítjuk hogy mijaza fantazi ;)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.24. 18:30

Nagyfokú punny van!!! :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.24. 19:08

Navaratna írta:
Elképzeltem, milyen lenne ha életre kelne...s egy nap magától kezdene reagokat nyomni...IP cím nélkül...csak úgy...levetné láncait, hogy szavakat adunk a szájába és használjunk mint a zsepit...:lol:

Ez már Stephen King-et is megihlette a Halálos árnyék című regényében. Ott egy regényhős - aki brutális sorozatgyilkos - kel életre és kezd el gyilkolászni a valóságban is. De aztán elkezd szétesni, és a végén az író legyőzi és a verebek visszaviszik a túlvilágra (amerikai néphagyomány szerint a verebek pszichopompok, vagyis a holt lelkeket viszik vissza odaátra).

Az oldalról:
Én szintén azt hittem, hogy valami baj van. Mert először nem a Happy Birthday feliratot láttam meg, hanem azt, hogy minden rózsaszín:D A lila és a rózsaszín a kedvenc színeim, de egy fantasy világhoz ezt valahogy nem tartom illőnek! XD Ezért zavarodtam meg:D Azt hittem, mostantól áttérünk egy házi készítésű Hello Kitty! RPG-re :D

Más:
Az tuti, hogy ma többet fogytam és izmosodtam, mint egész eddigi életemben akármikor. 3 óra alatt bejártunk nagyjából az állatkertet (több, mint 90%nyi állatot láttunk is, a kis Bömbit, meg kisfarkast, meg kispárducot - a kis orrszarvú nem kívánt kijönni).
Ezután még képesek voltunk átvonszolni magunkat a vidámparkba. Mivel barátom semmire se akart felülni velem, nekiláttam egyedül kipróbálni mindent, és amikor a második cuccra ültem fel, leszólított egy 14 éves erdélyi lány, aki a papájával volt, hogy nem ülök-e fel vele a hullámvasútra. Szóval végülis lett társaságom is:D Olyanokat sikoltoztam:D Természetesen mindenen ültem, fejjel lefelé megy, meg ami gyomrot forgat. Csak egy játékra ültem fel kétszer, az Ikaruszra, mert azon a Vanda még nem ült, én meg előtte igen. És megállapíthattam, hogy a legszörnyűbb játék az egész parkban - meg ami a legtöbb adrenalint pumpáltatja beléd -, az az, aminek régen Terminator volt a neve, most meg valami "Loop" van a nevében és a "Loop"-os hullámvasút előtt áll. Az csak erős idegzetűeknek:D Viszont a Titanic (neten Álomhajó a neve), az marha jó volt! :D Először ott is meg akartam halni, de aztán nagyon élveztem, kivéve, amikor arccal a föld felé lógtam.
Rájöttem, hogy nem az a rossz, amikor fejjel lefelé lóg az ember, merőlegesen a földnek, hanem az a nagyon sz.r, amikor arccal, és párhuzamosan a földnek lógsz:D A 4G-s gyorsulás szintén jó volt! Ott sikítani se tudtam, mert még a levegőm is elfogyott, mikor elindultunk lefelé:D Na, szóval marha jó volt, csak 3 óra alatt elfáradtam (eközben barátom megivott 3 sört). Utána még bemásztunk egy Mekdónácba (melegételutalvánnyal), és visszadöcögtünk vilivel meg hévvel, amiken majdnem elaludtam.
Szerintem ilyen lehet végelgyengülésben haldokolni! XD
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.24. 19:27

Azt a horrorfilmet láttam :)

Amerikai néphagyomány?! Jaj, amcsiknak nincs is igazi múltjuk csak területfoglaló telepesek! :lol:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.24. 20:43

Ohh Jeah! Visszatért a régi dark! Kösz Con! :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.24. 20:55

Szép jó estét mindenkinek!

Látom lemaradtam a buliról. Ami nem is csoda, ha az ember a nemnormális éjjeli baglyok táborába tartozik. :lol:
Megváltozott itt hajnali kettő óta sokminden :roll: - először csak lestem mi ez a rózsaszín külső... "Mit is nyitottam meg?... Vagy az ember szórakozik, hogy OM-es néven valami mást mentett le? :P" De nem, rájöttem, mégis csak jó helyen járok.
Vagyis járnék.... "Hol is kell itt bejelentkezni?" - jött a következő fogós kérdés, ugyanis valami oknál fogva az accválasztó kisablakom nem akart megérkezni (persze a legnagyobb gondom az volt, hogy mi is a jelszavam... de meglett :mrgreen: )
Elolvastam itt a csevegőben ezt a két oldalnyi termést... nem sok minden maradt meg - valami meleg fogadtatásra emlékszem és egy csésze meleg teára... bár felénk forróság van, a jeges teát jobban szívlelném.

Na de... Örülök, hogy azért még elcsíptem a buli utolsó vendégeként itt a "nyüzsgést"...

Örülök, hogy az oldal megélte a 2.életévét, remélem amikor oviba íratjátok Con, még én is itt leszek :D és együtt sírhatok, hogy de édes kisgyermek :K...

Köszönjük, hogy ennyit áldoztok magatokból Sionnal, hogy ez a pici sziget itt nekünk már két éve megvan, és fáradhatatlanul figyelitek igényeinket, gondoskodtok a minél élvezetesebb játékról!

Nem érzelgősködöm tovább... nézzétek el ezt egy rózsaszín vattacukorfelhők közt élőnek, de ez a rózsaszín most nagyon passzol angyali kislányos hangulatomhoz. :love: :angyi:
Úgyhogy ma lehet nem is írok Toronhoz, nehogy az ott játszók azt higyjék, hogy valami ismeretlen eredetű mágikus hatalom egy ismeretlen rózsaszín világba repítette őket...

Ohh... Nem kérem... nem vagyok részeg... az előbb még tényleg minden rózsaszín volt :eek:

MAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! ELVETTÉK A JÁTÉKOMAT! :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.08.24. 21:04

Amíg játékos van addig OM is lesz, Nélkületek nem élne az oldal. :) Szal köszi Mindenkinek a kitartást.

Yvett, csak a TE kedvedért lesz éjfélig a pink style :D
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.24. 21:06

Angyali kislányos?!? :twisted:

Az angyali kislányok toronban is jó helyen lennének! :mrgreen:
(Ez jobban hangzott volna, ha Tharr-pappal vagy BM-mel játszanék Toronban. :D Így inkább csak amolyan... angyali. :angel: )

EDIT: közben visszaúsztak a vattacukrok. 8) :D Node ma még ez is belefér! :koccint:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.24. 21:13

Kép Kép Kép

és

KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI :taps: :bow:

Kép :koccint:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.24. 22:22

Ehhez a sok színhez én már konzervatív vagyok :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 173 / 300 • 1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok