Kirdo Farmine
*Felöltözöm, méretre hajot a ruhám - eléggé nevetségesn nézek ki a pár számmal nagyobb férfi öltözékben, de hát ha nincs más...
Saját ruhámról viszont egyetlen dolgot lehámozok - még pedig az övemet, s azt nem bánom milyen vizes, mennyire szívta meg magát a bőr - de a nadrágot azzal marasztalom magamon - s persze a fegyveremet is abba tudom dugni. //Tényleg, azt ugye visszakapta?//
Ha mindennel elkészülök, akkor kilépek. 
Érdeklődve nézek szét a seregleten, de a hirtelen megszakított szöveg miatt összeszűkülnek a szemeim. Gondolkodás nélkül vonom kérdőre Joffert.*
- Ugye most nem épp azt ecsetel nekik, hogy én lenni milyen csupasz ruha nem lenni rajtamkor?! - *azt láthatja, hogy lassan az agyamra telepedik a "vörös köd" - látott már ilyenkor... 
A felszerelésemet összeszedem és visszaindulok a fedélzetre. Újra a padló - téblábolok, nem akaródzik nekiindulni. Aztán mégis... törpe vagyok én vagy mi a szösz! Megy ez nekem! Nem vagyok én beszari alak! ... Elindulok... de valahogy a közepén ahol a legjobban inog a padló érzem ennek megint nem lessz jó vége. Megállok. Nem mozdulok, még a fejemet sem fordítom.*

*
 * 

//
// Ne aggódj. Tudom nem valami fényes a kapcsolatunk és nem bízol bennem, de vigyázok, hogy ne ess ismét a vízbe. Csak szépen lassan. Először csak egy lépést, majd utánna még kitaláljuk, hogy mi legyen. Jó?
  Ne aggódj. Tudom nem valami fényes a kapcsolatunk és nem bízol bennem, de vigyázok, hogy ne ess ismét a vízbe. Csak szépen lassan. Először csak egy lépést, majd utánna még kitaláljuk, hogy mi legyen. Jó? 
  Amikor Kirdo vörös arccal feljebb néz még nem mondok semmit tekintve most épp nagyon "célpontban" vannak nemesebb, féltve őrzött részeim, így megvárom amíg kicsit eltávolodik.*
  Amikor Kirdo vörös arccal feljebb néz még nem mondok semmit tekintve most épp nagyon "célpontban" vannak nemesebb, féltve őrzött részeim, így megvárom amíg kicsit eltávolodik.*