• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tadzeh

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 6 / 11 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11

Re: Tadzeh

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.29. 18:57

/ Barlon Ergwont /

* Az északi magához öleli a szunnyadó lányt, s jobbjával magukra húzza a takarót, vagy az arra szolgáló lepedőt, majd eloltja a szekrényen lévő lámpiont, s jól eső érzéssel, Sheena közelségét, szívverését érezve, ő maga is álomra hajtja fejét. Reggel korán éred, s tudja sok teendőjük van. A sikertelen „kibújási kísérlet” után, ahogy a lány felébred, s durcás arcot vág, Barlon elmosolyodik. Ad egy csókot a nőszemélynek, s halkan megszólal.*

- Szép, jó reggelt kedvesem! Szerencsére, szép napos időnk lesz, ahogy látom! Oly boldog vagyok, hogy velem tartottál, s nélküled nagyon, de nagyon egyedül érezném magam, eme elbaszott Abasziszban! * Mosolyodik el ismét, majd gyorsan felkapkodja ruháját, s kilép a folyosóra körbenézni, amíg Sheena felöltözik. Kinyújtóztatja megfáradt végtagjait, s ekkor veszi észre az idegent, s Pagant. Elmosolyodik, majd köszönti őket.*

- Szép, jó reggelt! Remélem jól telt és nyugodtan az éjszakád, éjszakájuk! Az úrban kit tisztelhetek? *Tekint az idegenre, s utána Paganra.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.29. 19:44

Yarradic Pagan

<Már álmomba is bekúszik a férfihiány? ... Hurrá... Ha olyan a felhozatal mint az eddig látottak inkább visszazarándokolok Erionba.
Na jó... Nem láttam ebből az országból még szinte semmit. Éjsza volt, esett, morcos volt az őrség... Én nem különben...
Na keljünk... Mert ha itt fekszem továbbra is ... ehhhhh ...>
*Felkelek az ágyamból és felöltözöm a tiszta - csak annyira rajtam lévő ruhába míg az éjjel a fürdőtől visszaértem a szobámig. Megfésülködök, de nem kötöm össze a hajam.*
<Ki kellene a csipát mosni a szememből, ha alaposan szét akarok nézni.>
*Azzal lendületesen kilépek az ajtón, becsukva magam mögött kicsit meghökkenek az idegen miatt - inkább lehetne meglepettségnek mondani az álombéli férfi miatt. Rámosolygok, és biccentek feléje. //Esetleg egy leírást lehetne kapni róla? :roll: :D//
Barlonék érkeztére feléjük fordulok.
- Nektek is szép jó reggelt! Köszönöm, nekem nyugodt volt, kipihentem magam. De ti mintha fáradtak lennétek!?! Csak nem kényelmetlen volt az ágy? :)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.29. 20:10

//Yvett az ipse az Habar lenne így tessék Ichigot zaklatni a mai napi leírásáért.//

//Húúúú most visszaélek hatalmammal... :P :D
Ja hogy Ichigo karija :lol:... - akkor talán menek megnézem, hogy fogalmam legyen róla halványan.
Az én karim most spec pont úgy néz ki mint a belinkelt képen... :roll://
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.29. 21:16

(Habar)

//Kaspar a karim ugy néz ki mint a belinkelt kép//

*Amint kilépett az ajtaján látja, hogy nem csak ő kelt korán vagy csak ők is elfelejtették elhűzni a sötétítőt :P . Rögtön a mellette lévő szobából egy nő lép ki. Kicsit meglepettnek látszik, de betudja ezt a bőrszínének. A köszönés hallatán ő is illedelmesen visszaköszön:*

-Jó Reggelt a hölgyeknek és az úrnak is. Az istenek vigyázták álmomat. Remélem önönknek is nyugodtan telt az éjszaka. Az én nevem Habar Ind Aaya Khaziz.[közös]-végigméri a 3 személyt tekintetével.

<Nagyon remélem, hogy nem azért az átkozott gyűrűért jöttek. Bár ha orgyilkosok lettek volna, akkor már éjszaka végeztek volna.... vagyi megpróbáltak volna végezni velem. Nem. Ezek nem azok. Vagy nagyon jól titkolják.>

*Rövid gondolatmenete után, odalép a recepcióshoz és reggelit rendel tőle.*

-Jó reggelt. Reggelizni szeretnék. Tükörtojást szeretnék kérni sült szalonnával és hozzá teát. És Utána előkészítene nekem egy fürdőt? Megköszönném. A fürdő után pedig elhagynám a fogadót. Addig kérem számolja össze, hogy mennyivel tartozom.[közös]

*A rendelése leadása után elindul az étkezőbe.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.29. 21:38

/ Barlon Ergwont /

* Végigméri a barna képű idegent, majd bólint, s megszólal közös nyelven.*

- Tiszteletem Khaziz! Én Barlon Ergwont vagyok!

<… Pfuu a fene tud ennyi kacifántos szóból álló nevet megjegyezni hírtelenjében!? Mit is mondott?! Habar In, Inf, Ik, Ind, Agyar, nem, Alan,?! Habar Ind Agyar Khaziz, vagy valami ilyesmi!?...>

*Végig kíséri tekintetével, még az idegen a pulthoz ér, majd Pagan kérdésén elmosolyodik, s Sheena felé fordul, majd a tűzvarázslóra kacsint, utána ismét az amazonra.*

- Hát, kicsit soká tartott még el tudtam aludni! Nem tesz jót csontjaimnak ez a sok mozgás, a hosszú út, a lovaglás! Öregszem! *Mosolyodik el ismét, majd eszébe jutnak Sheena szavai.*

<… Ne rekesszük ki!…>

- Pag van kedved velünk reggelizni? Mit rendelhetek neked, s neked Sheena? * Fordítja egy pillanatra a hőn áhított nőre is tekintetét.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.29. 22:49

//Off: nem írom ki külön. A karakter csak és kizárólag közös nyelven szólal meg!
Ha ettől eltér, és netán az anyanyelvét használná, azt kiírom és kiemelem.//

Yarradic Pagan

*A barna bőrű férfi bemutatkozását nem hagyván szó nélkül, s mielőtt távozna én is bemutatkozom.*

- Üdvözlöm Uram! Az én nevem Yarradic Pagan.
A késői érkezést, és a vihart leszámítva nyugodalmas volt.
*Amikor Haba a távozás mezsgyéjére lép egy hosszabb pillantást vetek utána...
Majd Barlon felé fordulok kérdésére.*

- Kedvem? Az volna, de nem akarok zavarni, bizonyára jobban érzitek magatokat nélkülem...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.30. 5:33

// Ácsi
Kicsi off, és lehet ezzel is visszaélni majd , azaz pls töröld ezt és az elözö offot is, ha már mindenki reagolt.
Na most Ichigo, az akkor elég hosszú lépés lett- ami alap esetben, kicsi szódával még jól is eshet- de ha te, a folyosórol az alattad levö szintre kívánsz lépni akkor légyszi varázsolj elötte egy térkaput. Ugyanez a többiekre is igaz, Ti egy szinttel a Dina és többiek asztala, fürdö, étkezö felett vagytok. Kéretik nem csak úgy lekiabálni a folyosórol, hogy tükörtojást meg mit tom én mit szeretnék reggelire. Azt gondoltam Ichigo, hogy a karid nem esett át mutáción az éjszaka folyamán és a ruházat leírását kértem, vagy a tegnapi göncben vagy? Most így meló után csak ennyi, majd du/este lesz normál reag is :P //
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.30. 12:50

(Pagan; Barlon; Habar)

Miután ráébredtetek hogy kicsit messze vagytok az asztaltól ahol rendelni lehetne így mindanyian lesétáltok a pulthoz. Az asztalnál ma egy idösödö Úr várja kéréseiteket.
-Jó reggelt a kedves vendégeknek, Laslie vagyok. Miben állhatok a szolgálatukra?

/Habar/

-Rendben akkor szólok, hogy lessz egy fürdö és egy reggeli. Addig kérem fáradjon az étkezöbe, mikor elhagyja a szobát ennél az asztalnál majd fizethet, addig összeírom a tartozásait.

/Pagan; Barlon/

//azt még döntsétek majd el elötte hogy akkor együtt vagy külön külön esztek//

-Dehogy zavarsz, gyere nyugodtan Pag. Vág közbe Sheena és megfogja a kezed. Azzal ha ahgyod magad egyik kezével beléd másikkal meg Barlonba karolva elindul veletek a lépcsö felé.

A pultnál a Khaziz nevüt még a utolérítek, így halljátok hogy nem marad sokáig. Úgy néz ki hogy ebböl sem lessz ma már hancúr, hacsak nem nyomulsz kicsit eröteljesebben Pagan. Úgy néz ki hogy nem volt túl eröteljes a hatás amit rá gyakoroltál, dehát ezt még tudod te fokozni sött ... :D: :lol: .
A rendeléseteket Laslie szó nélkül átveszi és int az étkezö felé hogy akkor lehet helyetfoglalni. Rögtön érkezik a reggeli. Az étkezöben rajtatok kívül csak Khaziz foglalt eddig helyet, oda ültök ahova akartok.

/Mindenki/

A reggeli jó fél óra múlva érkezik, közben befut pár vendég akik viszont biztos, hogy végig mulatták az éjt. Csak balszerencséjüknek -hogy nem alhattak tovább egyéb elfoglaltságaik miatt-és saját maguknak köszönhetöen néznek ki úgy mint egy vödör felmosóvíz, használat után. Az egyik asztalnál egy pár ül, elég megviselten, melletük gyermekük, egy tizenévesforma lány tűnik túl elevennek és hangosnak számukra. Ellenben a méretes termetű férfi //korg// a másik asztalnál határozottan impozáns látvány még akkor is ha most az asztalra borulva pihenget egy kicsit. Mikor belépett sem tűnt egészen magabiztosnak, mintha a fény és a zajok is az életére törtek volna. Határozottan másnapos szegényke. Bár most nem pompázik teljes fényében, azért az a pár nem sok jót ígérö pillantás, amit a tölle fél méterre beszélgetö dzsadok felé küld egy csúnya verekedés elöszelét hordozzák. Ellenben a társalgást amit a három sötétbörű férfi folytat egy ismeretlen nyelven, mind hevesebb lessz. Végül az egyik kicsit soványabb férfi mérgessen felpattan és a távozás elött még határozottan fenyegetöen szól eddigi asztaltársaihoz.
-Hear hrea lieht vigtr degtre likhol. Hearat hreate Jorgen. Hearyr hream!
Azzal viharos gyorsasággal távozik, a két megfenyegetett nyel pár nagyot aztáb a barbár legnagyobb bánatára ismét belemelegednek valamibe még mindig azon a nyelven. Sheena csodálkozva néz a dzsad után majd, meglepetten néz rátok.
-Ez most tényleg Jorgent mondott?
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.30. 17:26

/ Barlon Ergwont /

* Pagan szavaira épp válaszolni akar, mikor Sheena megoldja a helyzetet, s ha minden igaz már közösen, hárman mennek a pultos férfihez. Közben azért Barlon is rákontráz a tűzvarázsló szavaira. *

- Pag! Miért zavarnál!? Ne hülyéskedj már?! Megtisztelnél, ha velünk reggeliznél! * Néz az amazonra, ki Sheena túl oldalán van, majd a férfi felé fordul, s reggelire rántottát, mellé cipót rendel az északi. Miután a lányok is rendeltek, lekíséri őket az étterem részbe. Hellyel kínálja nőket egy szabad asztalnál, majd ő maga is leül, s végigtekint a „díszes” társaságon. A reggeli megérkeztével, jóízűen darabolja a rántottát, s óvatosan lapátolja befelé azt, kést, villát használva.*

<… Hmmm… Szerencsétlen lányka!? Két alkesz szülő mellett jó lehet az élet!? Az a baszott nagy férfi sincs valami jó formában, de azért nem próbálnám ki, hogy mennyi erő maradt benne a tegnapi mulatozás után!? Ezek a sötétbőrűek, meg jól el vannak! Még a végén egymás torkának ugranak!…>

* Barlon is meghallja az ismerős nevet, s a lányokra tekint. *

- Pag! Jorgen ilyen sötétbőrű alak!? Ha jól tudom te láttad már! Melyikük az?! * Kérdi halkan az amazont, hogy a szomszédos asztaltársaságok ne hallhassák kérdését.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.30. 17:46

Yarradic Pagan

- Hát, csak gondoltam már elég időt töltöttünk el együtt, hogy most csak egymással legyetek. Nem akarok közétek állni, eddig muszáj volt a karavánban egy csomóban lennünk.
- Jó, menjünk. - *hagyom, hogy Sheena belém karoljon.
Az étkezőben ismét alapos munstrát intézek Habar felé, de nem feltűnően (remélhetőleg :P), majd a beszállingózó vendégeket figyelem.
A barbáron megakad a szemem. Szép nagy darab ember, erős, izmos...*

<Hm... bizonyára acélos az ölelése. Megtudná tartani a súlyom ha netán... Na.... Másfelé gondolkozzunk...>
*A vitás helyzet eltereli gondolatomat, s amint meghallom a Jorgen nevet megmarkolom az asztal szélét. Nem kell válaszolnom Sheenának, láthatják rajtam, hogy én is ezt értettem.
Barlon kérdésére csak nemlegesen csóválom a fejem. Suttogok, hogy más ne hallhassa meg válaszom.*

- Nem. Jorgen nem fekete bőrű... Így néz ki... - *és durván levázolom nekik mire emlékszek Jorgenből...*

//Kalmárfejedelem linkelte be még nekem anno ezt a képet - nem saját szülemény!//
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.30. 18:33

/ Barlon Ergwont /

* Barlon a felvázolt Jorgen képét próbálja lelki szemei előtt elképzelni, de mikor Pagan a férfi leírásával végez, egy hírtelen ötlet ugrik be agyába. Halkan megszólal ismét az északi.*

- Két lehetőség van akkor! Az egyik, hogy ez a két rozsdabőrű Jorgen ismerőse, s neki üzent a férfikon keresztül a távozó illető, vagy pont az ellenkezője! Aki az imént lépett ki a fogadóból az ismeri azt a latrot! Nincs vesztegetni való időnk! Én a koma után indulok, ti addig várjatok, s tartsátok szemmel ezt a kettőt! *Kell fel az asztaltól Barl, s határozott léptekkel elindul az ajtó irányába. Midőn kilép azon, körbetekint a távolodó alak körvonalait kutatva.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.30. 20:30

(Habar)

//A karim keresztneve a Habar, a Khaziz a családneve. PLZ igy hivjátok//

*Az étkezőben ülve látja, amint ez előző férfi ás két nő is helyet foglal az étkezőben, nem is olyan messze tőle. Majd feltűnik neki hogy az egyik nő kurta pillantást vet felé, de nem rántja el a tekintetét rögtön. Ezt egy csábos félmosollyal viszonozza.*

<Nem is néz ki rosszúl. Ha fajbelim lenne, akár feleségemül is kérném.>

*Megnézi magának a barbárt, és eszébe jut mestere egykoron elhangzott szavai:"Ha egy korgot, ismertebb nevükön barbárt látsz fiam jól gondold meg mit cselekszel, majd gondold át mégegyszer és csak azután cselekedj!" Nem lenne bölcs dolog a jelenlétében a hatalmához fordulnia. A kis szinjátékra a dzadok között ő is felfigyel. Észreveszi hogy a hármas társaság a Jorgen névre elkezd tanakodni, majd a férfi az eltávozott dzsad után indul.*

<Hmm. Valószínűleg valami dolguk van vele. És gondolom nem értették mit mondtak. De ez nam ez én gondom>

*Majd gondolkodik még egy sort, majd közelebb ül a két nőhöz és megszólal:*

-Már elnézést hogy igy beleszólok, de ugy látom érdekli magukat, hogy mit mondott az előbbi dzsad társaság. Ha érdekli önöket elmondom.*megvárja mí válaszolnak//de sztem igen lesz :) //* Szóval én is csak a végét hallottam, de valamiféle bosszúról lehet szó és hogy se Jorgen se pedig ők nem fogják ezt tűrni. Ennyit hallottam. Remélem segítettem ezzel[közös].
//kaspar irta pm-ben h mit beszéltek//
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.30. 21:46

Yarradic Pagan

- Igen, de ... - *és még mielőtt bármi mást mondhatnék Barlonnak feláll és elviharzik a barna bőrű egyén után.*
<Cseszd meg! Nem is volt feltűnő a megmozdulásod - még az is látta aki nem nézett erre :evil:>
- És ha ez a kettő is le akar lépni mit csináljunk? Kövessük őket? - *forfulok Sheenához kicsit morcosan, de továbbra is halkan beszélve hozzá.
Mielőtt válaszolhatna újdonsült ismerősünk csusszan hozzánk közelebb felvont szemöldökkel nézek rá kutatólag, de amikor belevág a közepébe elmosolyodom.*

- Persze, hogy érdekel! Feltételezzük ez itt az államnyelv amin beszéltek... és ha tudnánk mit jelentene már megtennénk egy lépést, hogy megtanuljuk e nyelvet. - *válaszolom neki ártatlan arccal, nem lehet leolvasni rólam azt, hogy más miatt érdekel a téma.*
- Szóval a Jorgen az egy név lenne? - *hajolok Habarhoz közelebb és halkabbra fogom a hangom* - ezek szerint jól belenyúltunk a nyelvtanulás első fejezetébe. :) Jéééé, most esik le, hogy maga értette a szavukat, ezek szerint jól ismeri ezt az itteni nyelvet. Mondja, sokáig marad itt? Megtaníthatná az alapokat... persze nem ingyen. - *nézek Habar szemébe szelíden (nem felajálnkozva!), és pici várakozó mosollyal szám szegletében.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.31. 13:46

(Pagan/Habar)

Mikor felállsz az asztalodtól felmordul a korg mögöted és benned még a **** is kihül hirtelen. A pincér odavágtázik a vendéghez majd párszavas válasz-inkább csak mordulás- beszerzése után elrobog amerröl jött. Mivel még nem érzed a nyakadban senki kezét, kevésbé nyugodtan de átülsz Paganék asztalához.

A dzsadok nem ülnek tölletek hallótávolságon kívül így a barbár után sikerül neked lekötnöd figyelmüket, de a nyelvtanulási téma nem tűnhet számukra vonzónak mert visszatérnek inkább a duruzsoláshoz. Ekkor jött el a pillanat, hogy a korg megunta az állandó pofázást és feláll az asztaltól. A helyiségben mindent elsöprö uralmat szerzett a CSEND arra a pár pillanatra míg megtette a távolságot asztala és a dzsadoké között. Nem tűnt valószínűnek hogy bárki is tudna a sötét börü kalmárokon segíteni, hisz az egyetlen nem másnapos férfiember-Barlon- már elhagyta a terepet. Látod hogy Sheena szája is vonallá préselödik majd mindkét csuklóját szabaddá teszi az asztallap takarásában. Egyértelmű hogy varázsolni fog bár ezt egy fa burkolatú helyiségben kifejezetten rossz ötletnek tartjátok mindketten.
//Habar csak annyit vesz le hogy a vörös csajszi varázsolni fog/akar//
A korg megáll ... a dzsadok meglepö ruganyosságról téve tanúbizonyságot szinte saját méretük felére zsugorodnak mikor... belép a puncér tálcáján egy korsót egyensúlyozva. Megtorpan egy röpke gondolat erejéig, hisz a helyzet nem éppen szívderítö majd a dzsadok asztalához lép és lecsapja a korsót asztalra.
-A söre Uram ahogy kérte, behűtve! Ezt közös nyelven mondta, látszik hogy nem kezdö hisz a sör mint varázspálca hatott a barbárra aki egy szó nélkül kihúzta az egyik széket új "barátai" asztalánál és elsajátíotta a sörét viharos gyorsasággal. Az elsö kortynál még megborzong szekérderéknyi háta, de a következö már jobban csúszik. Talán a dzsadok is megússzák, látva hogy barátjuk milyen szomjas és az elsö korsó nem bíztosít számukra túl sok idöt.
-Hozzon még egyet a barátunknak ne porosodjon tovább a torka eme forróságban-pedig kellemes hűvös van az étkezöben- mi álljuk ezt is és a következöt is.
Mindeki megnyugodván a dolgok ilyentén alakulásán Sheena is lerázza ruhája ujját a helyére.
-Barlonnak is ilyenkor kell futkorásznia. Morgolódik még egy kicsit. Majd kérdön néz rátok hogy akkor most mi is lessz
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.31. 14:45

(Barlon)
//pls dobni 1k10-et nekemnek a kocekkal :D , csak úgy elöre jóó?//

Hirtelen rögtönzött akciódat Sheena még kommentálná ám Te erre idöt sem hagyva távozol. Ahogy kilépsz az étkezöböl már nem látsz senkit a pultos lányon kívül a szinten. Ö rád néz és a lefelé vezetö lépcsö felé mutat, bár reméled, hogy a dzsad távozását elölegezte meg, nem tudhatod.

A földszinten sem találod a keresett szmélyt csak egy néni takarítja a padlót és két ipse törölgeti a pultot, poharakat. Ellenben az ajtó akkor csúkódik a helyére ahogy leérsz a lépcsöröl.

Az utcára kilépve és jobbra ballra tekintve végül balkézfelöl látsz egy turbános alakot távolodni, ha nem is rohan de szedi a lábait rendessen. Egyenlöre nem fordult le a szélsö útról, arra megy amerröl Ti is érkezetek, tegnap.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 6 / 11 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11

Vissza: Városok, Tartományok